3/07/2012

Για να δουμε, θα βγουνε τα over...










Γεια χαρα μαγκες! Παλι στο νταλκα για σημερα χαλαρα ομως στα πονταρισματα μας μιας και τα μεσοβδομαδα ματς δεν προσφερονται για "καλα" πονταρισματα αν εξαιρεσουμε champions leuage και Europa. Παμε να δουμε τα σημερινα ματς τα οποια θα παιξουμε.


Τα παρακατω σημεια τα εβαλα σε συστημα 4/5 .Επειδη δεν προλαβαινω να δωσω σαν σημεια την Παρμα (τελικο χ) και (Γιουβεντους διπλο)  θα ανεβασω την  τριαδα.


(168) ΡΕΞΑΜ - ΛΟΥΤΟΝ τελικο ασσος.


Αναμενεται να γινει ματσαρα αναμεσα σε δυο ισχυρες ομαδες και σχεδον ισοδυναμες! Η Ρεξαμ υποδεχεται την Λουτον σε εξ'αναβολης ματς. Και οι 2 ομαδες εχουν 2 παιχνιδια λιγοτερα. Η Ρεξαμ κυνηγαει την Φλιτγουντ ωστε να ειναι αυτη η οποια θα παρει το εισητηριο για την απευθειας ανοδο! Για την Λουτον δεν μπορω να πω το ιδιο αφου ειναι τριτη στην βαθμολογια με αποσταση απο την δευτερη Ρεξαμ 12 βαθμους, η οποια Λουτον απο οτι φαινεται εχει εξασφαλισει την θεση για τα Playoff. Το ματς πιστευω το θελει πιο πολυ η Ρεξαμ οπου εντος ειναι αρκετα ισχυρη. Με νικες απο εδω και περα και φυσικα τα λιγοτερα παιχνιδια που εχει θα παει σε 9 αγωνιστικες να παιξει το μεγαλο ντερμπι με την Φλιτγουντ εκτος. Αρκετες αγωνιστικες ακομα για να φτασει στο ντερμπι αλλα πιστευω θα τα καταφερει αν δει κανεις με τις αντιπαλους που παιζει στα επομενα ματς. Θα παω με την εδρα και την ομαδαρα της Ρεξαμ. Φυσικα η Λουτον μπορει να μην "θελει" το ματς τοσο οσο η Ρεξαμ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα κυνηγησει την νικη. Ειπαμε Αγγλια ολα γινονται! Χθες σπασανε αρκετα σημεια τα οποια θεωρητικα ητανε φαβορι...Αγωνιστικα δεν εχει ιδιαιτερα προβληματα η Ρεξαμ σε ανιθεση με την Λουτον οπου παει στο ματς χωρις τρεις βασικοτατους παικτες της. Για να δουμε λοιπον τι θα δουμε παλι στα γηπεδα της Αγγλιας...!



(172) ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΚΑΡΝΤΙΦ τελικο OVER η G/G


Αλλη ματσαρα και εδω...! Παιζουν 2 ομαδες οι οποιες στην βαθμολογια ειναι κολλητα και θα κανουν τα παντα για την νικη για να μπουν στις "προνομιουχες θεσεις" των Playoff. Πολυ δυνατες ομαδες και οι δυο , την δεδομενη χρονικη στιγμη πιστευω ειναι καλυτερη λιγο παραπανω η Μπραιτον απο την Καρτνιφ, μια Καρντιφ η οποια μετα τον τελικο (χαμενο) με την Λιβερπουλ δεν φαινεται να παταει καλα μεσα στο γηπεδο. Απο την αλλη πρεπει να συνελθει αμεσα μετα και την εντος εδρας ηττα απο την ΓουεστΧαμ. Δυσκολο ματς θα πηγαινα με τον ασσο οπου εντος η Μπραιτον ειναι αρκετα ισχυρη αλλα θα προτιμησω το Over.Πιστευω το ματς θα ανοιξει και ενα γκολ θα μπει και απο τις δυο ομαδες. Ψαχνουμε το δευτερο απο οπου και να ερθει :) 



(169) ΑΠΟΕΛ - ΛΥΩΝ τελικο Over η G/G


Ματς διχως "αυριο" για την ευχαριστηση εκπληξη που λεγεται ΑΠΟΕΛ. Φυσικα μεσα στον αγνωιστικο χωρο δεν ειναι εκπληξη αφου η ομαδα του Γιοβανοβιτς ειναι εξαισια!! Παιζει με μια Λυων η οποια καλα ΔΕΝ τα παει! Δεν βρισκεται σε καλη κατασταση ουτε εξωαγωνιστικη ουτε αγωνιστικη. Ανεπιτυχη αποτελεσματα κακο ποδοσφαιρο και μαλλον απο οτι φαινετια και εκτος στοχων στην Γαλλια! Το ΑΠΟΕΛ το περασμενο Σαββατο ξεκουρασε 6 βασικους παικτες. Απο την Λυων θα λειπει η παιχτουρα ο Γκουρκιφ. Ενα γκολ πιστευω θα μπει και θα μπει πρωτα απο το ΑΠΟΕΛ, ενα γκολ θα βαλει ομως και η εμπειρη και πιο "ικανη" Λυων. Το ματς χωρις πολλα λογια το βλεπω να βγαινει 2-1 η 1-2 τελικο. Το σημειο στον ασσο μου αρεσε παρα πολυ οπου το "τιμω" σε αλλο δελτιο αλλα στο βασικο μου δεν θα το ρισκαρω. Η Συνεχεια επι της νΕτ...στις 9:45.


(Τριαδα καρφια ασσος, και τα 2 over. Για τα g.g ειναι σαν δευτερη επιλογη*)


Αυτα παιχταραδες μου Μια τριαδα τελικα καρφια η σε οτι αλλο επιλεξεται. Παραπανω απο τρια ματς σας συνιστω συστημα. Εγω παντως θα παιξω και την τριαδα αυτη καρφια. Καλη επιτυχια σε ολους σας ευχομαι και να θυμαστε η καλυτερη χημεια θα βγαλει το καλυτερο αποτελεσμα! Τα λεμε στο chat με τα  υπολοιπα παιδια για γουστα χαβαλε και Live score.





Υγ.1 Επομενο Post ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΒΑ!!!

Υγ.2 Στην Αγγλια ολα μπορουν να γινουν! 




Detektiv , Keep it up my friends! 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More