3/07/2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

Η μεγάλη βραδιά του ΑΠΟΕΛ έφτασε καθώς η πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League είναι ανοιχτή μετά την ήττα με 1-0 απο την ΛΥΩΝ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς και έκπληξη της φετινής διοργάνωσης δεν έχει τίποτα να χάσει σήμερα και θα κυνηγήσει το θαύμα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και περνάμε στα παιχνίδια μας για σήμερα:

163 ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ - ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ (1.70)

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΝΤΜΙΡΑ απέναντι στην ΝΟΙΣΤΑΝΤ με 2-0. Μετά απο ένα εφιαλτικό διάστημα χωρίς νίκη σε 9 παιχνίδια με μόλις 3 ισοπαλίες, ενώ είχε προηγηθεί ενα καλό σερί με 13 παιχνίδια που έμεινε αήττητη, δείχνει να βρίσκει επιτέλους τον καλό της εαυτό και με την σημερινή νίκη να ξαναμπεί σε τροχιά Ευρώπης. Η φιλοξενούμενη ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ, μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με 14 βαθμούς σε 21 παιχνίδια, έχει εκτός έδρας επιδόση ενα φτωχό 1-1-8 και δύσκολα μπορεί να κοντράρει την γηπεδούχο η οποία πάντως θα έχει αρκετές απουσίες στην άμυνα της.

168 ΡΕΞΑΜ - ΛΟΥΤΟΝ 1 (2.00)

Καλό παιχνίδι απέναντι στην ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ έκανε η 2η της κατηγορίας ΡΕΞΑΜ και έφυγε με το τρίποντο, επίσης νίκη για την 3η ΛΟΥΤΟΝ απέναντι στην τελευταία της κατηγορίας ΜΠΑΘ. Ένα ντέρμπι το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες. Η γηπεδούχος έχει δυνατό χαρτί της μια εξαιρετική έδρα με 13-2-2 και φόρμα στα τελευταία της 6 παιχνίδια 4-0-2. Η φιλοξενούμενη αρκετά αξιόλογη εκτός έδρας με 6-8-2 και 3-2-1 στα τελευταία παιχνίδια της. Οι ομάδες δείχνουν ισάξιες αλλα θα πάμε με την ΡΕΞΑΜ που έχει ισχυρότερο κίνητρο. Έχοντας 2 παιχνίδια λιγότερα απο την πρωτοπόρο ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ αν πάρει τους βαθμούς την πλησιάζει στους 2 πόντους και αφήνει ανοικτό το παιχνίδι της απευθείας ανόδου. Απο την άλλη μεριά η ΛΟΥΤΟΝ βρίσκετε αρκετούς βαθμούς μακριά απο την πρώτη θέση, αλλα μέσα στην 4άδα των play off οπότε το σημερινό παιχνίδι δεν έχει την ίδια σημασία όσο έχει για την ΡΕΞΑΜ που θα παλέψει για την νίκη. Η γηπεδούχος έχει αξιόλογη άμυνα και η ΛΟΥΤΟΝ δυσκολεύετε οταν έχει μπροστά της κλειστές άμυνες.

171 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 (1.45)

Κέρδισε στο δύσκολο παιχνίδι με την ΚΑΡΝΤΙΦ η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ την προηγούμενη αγωνιστική και διατήρισε την απόσταση απο την 3η ΡΕΝΤΙΝΓ που κυνηγάει να της πάρει το εισιτήριο της απευθείας ανόδου. Εντός έδρας η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ έχει κάποιες γκέλες και η επίδοση της είναι 9-4-3 ενώ η φόρμα στα τελευταία 6 παιχνίδια 3-2-1. Με δύο παιχνίδι λιγότερα και μετά την ισοπαλία της πρωτοπόρου ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ μπορεί να βρεθεί απο σήμερα στην πρώτη θέση. Δύσκολα θα αφήσει να πάει χαμένη τέτοια ευκαιρία απέναντι σε μια μέτρια αντίπαλο. Η ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ είναι σε καλή φόρμα με 3-1-2 αλλα το 3-6-7 εκτός έδρας δείχνει οτι χάνει δύναμη στα ταξίδια της. Δεν θα αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία για την κορυφή η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ και έστω και με μικρή απόδοση ο άσσος είναι καλοδεχούμενος.

172 ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΚΑΡΝΤΙΦ 1 (2.25)

Ντέρμπι ανάμεσα στην 7η και 8η ομάδα της κατηγορίας. Απο ισοπαλία έρχετε η ΜΠΡΑΙΤΟΝ ενώ ήττα είχε η ΚΑΡΝΤΙΦ. Εδώ θα πάμε με την γηπεδούχο καθώς είναι σε εξαιρετική φόρμα έχοντας μείνει αήττητη στα τελευταία 10 παιχνίδια της ενώ η ΚΑΡΝΤΙΦ έχει 4 συνεχόμενες εκτός έδρας ηττες. Η ΜΠΡΑΙΤΟΝ δείχνει σοβαρή στην άμυνα της και στα 4 απο τα 5 τελευταία εντός παιχνίδια κατάφερε να μην δεχτεί τέρμα ενώ σκόραρε 11 γκόλ.  Η ΚΑΡΝΤΙΦ μακριά απο το σκοράρισμα στα τελευταία δύο παιχνίδια της ενώ και εκτός έδρας έχει ενα 4-9-4.

169 ΑΠΟΕΛ - ΛΥΩΝ 1 (2.75)

Δεν είναι σε καλή φόρμα η ΛΥΩΝ το τελευταίο διάστημα και σίγουρα δεν είναι και η μεγάλη ομάδα που θυμόμαστε. Έχει 6 ήττες στα τελευταία της 8 εκτός έδρας παιχνίδια της φάσης των νοκ ουτ του Τσάμπιον Λίγκ και 2 ισοπαλίες. Ενώ και το πρωτάθλημα της η μία κακή εμφάνιση διαδέχεται την άλλη. 1-2-3 η φόρμα της στο γαλλικό πρωτάθλημα που την έχουν φέρει στην 7η θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρώπης. Συντήρηση δυνάμεων είχε ο ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα και σήμερα μεσα στην καυτή του έδρα θα δώσει τα πάντα για την νίκη. Είναι μια έκπληξη που χρειάζεται και η ίδια η διοργάνωση ειδικά μετά την φασαρία που είχε προηγηθεί σχετικά με την πρόκριση της ΛΥΩΝ απέναντι στην ΝΤΙΝΑΜΟ και ίσως το πληρώσει και σήμερα με μια "εχθρική" διαιτησία

σύστημα 4-5 Χ 2 φορές

163 ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ - ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ (1.70)
168 ΡΕΞΑΜ - ΛΟΥΤΟΝ 1 (2.00)
171 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 (1.45)
172 ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΚΑΡΝΤΙΦ 1 (2.25)
169 ΑΠΟΕΛ - ΛΥΩΝ 1 (2.75)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More