3/07/2012

ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟΥΣ ''8'' !!!!

Ελπιζουμαι και πονταρουμαι στον ΑΠΟΕΛ ,ολα τα ματια ειναι στραμενα εκει περιμενοντας το θαυμα της προκρισης στους 8 αν και ως εδω ηταν κατι που δεν το περιμεναν στη Κυπρο. Σημερα θα παμε με 2  4αδες και μονο με καλες αποδοσεις.




1ο Δελτιο


# ΑΠΟΕΛ-ΛΥΩΝ


Νικη με 2 γκολ διαφορα θα κυνιγισει ο ΑΠΟΕΛ για να κανει το θαυμα και να περασει στους 8'. Θα τα δωσουν ολα και με την δυνατη τους εδρα με ενα γυπαιδο φωτια απο τους οπαδους μπορουν να χτυπησουν την Λυων τωρα που εχουν καποια αναστατωση μετα την ηττα απο Νανσι και το χαμενο εδαφος για τον τιτλο.
-Ασσος  ( 2,75)-


#172 Μπραιτον-Καρντιφ


Μαχη με φοντο τα πλει οφ,η Καρντιφ μετα την ηττα απο την Χαμ (εντος) επεσε απο  τα πλει οφ,βαρη  το προγραμμα της (τραυματιας ο στραικερ Γκεσεντε). Η Μπραιτον πιστευω οτι μπορει να εκμεταλευτει την εδρα της και να καλοβλεπει την χρυση 1η 6αδα.
-Ασσος  (2,25 )- 


#161 Πας Γιαννινα-Δοξα δραμας


Μονοδρομος η νικη για τα Γιαννινα με τον Αναστασιαδη να φωναζει για λαθη που δεν κανουν ουτε στα ''τσικο''. Σκλυρο καρυδη βεβαια η Δοξα αλλα εδω θα μετρησει η θεληση και ο στοχος.
-Ασσος  ( 1,65)-


#168 Ρεξαμ-Λουτον



Συνεχιζει η Ρεξαμ το κυνηγη της 1η θεσης ( -5β ) και με την δυνατη της εδρα (10 ματς 9νικ 1 Χ) θα χτυπησει την Λουτον που στα εκτος μετραει αρκετες γκελες που την κρατανε μακρυα απο την κορυφη.
-Ασσος  ( 2,00 )-



Αποσοση - 20,4-
```````````````````````````````````````````````````````````


2ο Δελτιο


#162 Βακερ Νις-Σαλτσμπουρκ


Πρεπει να ρεφαρι η Σαλτσμπουρκ την απροσμενη ηττα απο την Ματερσμπουρκ και να μην χασει επαφη για την 1η θεση και πιστευω οτι θα τα καταφερει με μια Βακερ που δυσκολα βλεπει δυχτια.
-Διπλο  ( 2,20) -


#171 Γουεστ Χαμ-Γουοτφορντ
Μεγαλη ευκαιρια για την Χαμ να εκμεταλευτει το στραβοπατημα της Σαουθ. και να βρεθει στην κορυφη.Δεν πιστευω να αντιμετιποσει προβλημα με την Γουοτφορντ και εντος μαλιστα μπορει να ανεβασει ψηλα το σκορ.
-Over  ( 1,70 )-




#165 Παρμα-Φιορεντινα


(Εξαναβολης ματς) Ειναι στο χερι της η Παρμα να παρει αποσταση απο τις θεσεις υποβιβασμου. Μπορει να μην εχει νικη στα 4 τελευταια ματς αλλα πιο πολυ ηταν ατυχη γιατι παιζει μπαλα ! Εχει αρχισει να βγαζει φασεις και μεσα στην εδρα της μπορει να τα καταφερει απεναντη στη Φιορεντινα αν κανει τις φασεις γκολ.
-Ασσος  ( 2,10 )-


#166 Τσεζενα-Κατανια



(Ματς εξαναβολης)Η Κατανια  με μολις μια ηττα σε 7 ματς αποδεικνυουν οτι εχουνε την ποιοτητα και το ροστερ για να κρατηθουν μακρυα απο μπελαδες,απεναντη στην Τσεζενα που βρισκεται στην τελευταια θεση με 1β σε 7 ματς. Η Κατανια εχει τη δυναμη και την ποιοτητα να κανει το 3ποντο.
- Διπλο  ( 2,55) -


Αποδοση - 20-


```````````````````````````````````````````````````````````


Καλη Επιτυχια !!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More