3/14/2012

Συνδυασμος Μπασκετ με Ποδοσφαιρο....Πολυ χαλαρα, περιμενοντας το ΣΚ!








Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Στοιχηματικά η μέρα είναι μόνο για μια ματιά και να παμε παρακατω..Ωστοσο 2 ματς επελεξα απο τα πολυ λιγα που εχει σε συνδυασμο με το αγαπημενο μας NBA! Παμε να δουμε την χαλαρη προταση για σημερα με πονταρισμα πολυ χαμηλο..



(137) ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ τελικο ασσος.


Η Αρσεναλ Σαραντι κατεβαινει στο ματς με την Μποκα χωρις κανενα απολυτως προβλημα...σε αντιθεση με την Μποκα. Η Μποκα το τελευταιο διαστημα δεν φαινεται καλα...δεν παταει καλα στον αγωνιστικο χωρο...οι παικτες μαλωνουν μεταξυ τους...εντος ενω γυρισε το ματς με την Ιντεπεντιετε εχασε με το απιστευτο σκορ 4-5! Το ματς γινεται για το Κοπα Λιμπερταδορες και οι 2 ομαδες ειναι στο Πρωταθλημα της Αργεντινης. Θα πιστεψω και θα ρισκαρω στον ασσο της Αρσεναλ Σ. μιας και η Μποκα δεν φαινεται καλα τελευταια πραγμα που το αποδεικνυουν και τα αποτελεσματα της. Δεν υπαρχουν ιδιαιτερα προβληματα για την Μποκα στο ματς με την Αρσεναλ Σαραντι. (αγωνιστικα).



(136) ΤΣΕΛΣΙ - ΝΑΠΟΛΙ τελικο 4-6 γκολ


Η Τσελσι υποδεχεται την Ναπολι για το επαναληπτικο αγωνα νοκ-αουτ για το ΤσαμπΛιγκ. Το πρωτο ματς στην Ιταλια βρηκε την Ναπολι να πετυχαινει μεγαλη νικη με 3-1 ανατρεποντας μαλιστα το 0-1! Πραγματικα οσοι το ειδαν δεν εχασαν απο θεαμα και γκολ. Μεσα στο Σταμφορτν Μπριτζ η Τσελσι μετα  την απολυση του Βιλας Μποας θα προσπαθησει να κυνηγησει το ματς και θα τα δωσει ολα για την προκριση. Ενα γκολ πιστευω να βαλουν και οι δυο ομαδες. Λογω του πρωτου σκορ η Τσελσι λογικα παντα θα πρεπει να ανοιχτει για να πετυχει τα γκολ που πρεπει...Κατι σαν το Αρσεναλ - Μιλαν...Μην ξεχνατε οτι μεσα στην Αγλλια και γενικα στα Αγγλικα γηπεδα για ποτε μπορεις να ρεζιλευτεις δεν θα το καταλαβεις...κατι που πηγε να παθει η Μιλαν! Οποτε μην απαξιωνεται  την Τσελσι...



(726) ΜΙΛΓΟΟΥΚΙ ΜΠΑΚΣ - ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ τελικο ασσος.


Το ματς κρινεται ως ντερμπι αφου και οι  δυο ομαδες παλευιυν για την εισοδο στα Playoff. To ματς το βλεπω να γινεται ντερμπι και να κρινεται στον ποντο! και οχι στους 6,5 ποντους που δινει υπερ των Κλιβελαντ. Εντος οι Μιλγοουκι εχουν 10-9 και οι Κλιβελαντ εκτος εχουν 7-11. Δυσκολο σημειο ..αρεκτα πιθανο θα ελεγα.



(731) ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ - ΜΑΙΑΜΙ ΧΙΤ τελικο ασσος.


ΜΑΤΣΑΡΑ!!!. . . Θα γινει χαμος λεμε....Δυστηχως το ματς ξεκιναει στις 03:00 το ξημερωμα! και δεν μπορεσω να το δω :( Κριμα..Οσοι ξενυχτισετε αξιζει πραγματικα να το παρακολουθησεται...Ομαδαρες και οι δυο....Παιχταραδες!!!....Ροουζ....Vs.....Λεμπρον...Περα απο αυτα ομως, αυτη θα ειναι η τελευταια μου επιλογη για την τετραδα που θα παιξω σημερα. Ασσος χωρις πολλα λογια για τους Σικαγο. Να σημειωσω οτι το Μαιμι επαιξε χθες το ξημερωμα  με τους Ορλαντο Ματζικ και η κουραση απο το παιχνιδι ισως στοιχησει στους Μαιαμι.






Αυτα παιχταραδες μου ! Αρκετα χαλαρο πονταρισμα με συστημα 3-4 κοστος 1,5 ευρω. Περιμενοντας το ΣΚ για να πονταρουμε σοβαροτερα με μια ενδιαμεση σταση την Πεμπτη οπου και εκει τα πραγματα θα ειναι πολυ χαλαρα οσον αφορα τα πονταρισματα.





Υγ.1 Καλη Επιτυχια σε ολους!

Υγ.2 Η Καλυτερη Χημεια βγαζει τα καλυτερα αποτελεσματα. 

Υγ.3 Παμε γερα με το Μπασκετ...! 

Υγ.4 Ματσαρα στο NBA...πραγματικα οσοι μπορειτε μην τον χασετε τον αγωνα μεταξυ Σικαγο και Μαιαμι! 




Detektiv , Keep it up my friends!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More