3/15/2012

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16


Καλησπέρα, καλησπέρα.


Με 3 ομάδες από την Ολλανδία ολοκληρώνεται η φάση των 16 του Europa League, να δούμε αν κάποια από αυτές συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Στο Καραΐσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μέταλιστ, γράφονται πολλά για το πόσο καλά παίζει τις αντεπιθέσεις, πόσο καλύτερη είναι εκτός, στο γήπεδο αυτό γονάτισαν πού καλύτερες ομάδες από τη Μέταλιστ. Άσσος.

Σούπερ εμφάνιση με το Αμβούργο πραγματοποίησε η Σάλκε όπου και κέρδισε σε αντίθεση με την Τβέντε που έφαγε χαστούκι από τη Ναιμέγκεν. Ο άσσος στο 1,65 το over στο 1,60 safe στοίχημα στο over.

Δεν μπόρεσε η Ατλέτικ Μπ. να διαχειριστεί την κούραση του πρώτου αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουν. και έχασε εύκολα από την Οσασούνα σε αντίθεση με την Μαν. Γιουν. που έπιασε κορυφή. Το Σαν Μαμές είναι σκληρή έδρα, ο Λιορέντε αμφίβολος, τα δημοσιεύματα για λάθη του Φέργκιουσον πολλά. Έχει την εμπειρία η ομάδα του Ρούνει να κερδίσει τον αγώνα. Anytime scorer Rooney και με ρίσκο το διπλό.

Η μόνη ομάδα της Ολλανδίας που θα προκριθεί στην επόμενη φάση κατά τη γνώμη μου είναι η Αλκμαάρ. Αύξησε τη διαφορά της από τπυς διώκτες της στην Ολλανδία και έχει και το 2-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Ουντινέζε. Σοκ στο Ούντινε μετά την ήττα από τη Νοβάρα έμεινε εκτός τετράδας, η ομάδα έχει πρόβλημα αυτό το βλέπουμε όλοι, πιστεύω 8α σκοράρει και η Αλκμαάρ και το over έχει τύχη στο 1,75.


Για κλείσουμε για σήμερα θα επιλέξω το Αιντχόβεν με αντίπαλο τη Βαλένθια. Αλλαγή προπονητή για την Ολλανδική ομάδα μετά τα ανεπιτυχή συνεχόμενα αποτελέσματα. Χωρίς Σολδάδο αλλά με ξεκούραστους παίκτες, έμειναν εκτός στο παιχνίδι με την Μαγιόρκα και το πλήρωσαν βέβαια, θα πάω με τον άσσο.


Ολυμπιακός - Μέταλιστ-------------------άσσος ( 1,80 )

Σάλκε - Τβέντε------------------------------over ( 1,60 )

Μπιλμπάο - Γιουνάιτεντ------------------διπλό ( 2,30 )

Ουντινέζε - Αλκμαάρ----------------------over ( 1,75 )

Αιντχόβεν - Βαλένθια---------------------άσσος ( 2,35 )



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More