3/14/2012

ΛΙΓΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ:










131.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ενα απο τα κρισιμοτερα ματς δινει ο Λεβαδειακος.Μετα την ηττα στους Ζωσιμαδες θελει μονο νικη κοντρα στον ΠΑΣ για να παραμεινει εκτος επικινδυνης ζωνης.Στα τρια απο τα επομενα τεσσερα ματς αντιμετωπιζει ομαδες με ιδιους στοχους(ΠΑΣ,Πανιωνιο,Δοξα).Πηρε πολυτιμη νικη στην Ηπειρο και θελει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα στη λιβαδεια για να κανει βημα παραμονης ο ΠΑΣ.Δεν εχει καλη παραδοση στη Λιβαδεια και μετραει εξι ηττες στις τελευταιες εξι επισκεψεις.Προβαδισμα λογω εδρας εχει ο Λεβαδειακος αλλα θα παω με το Χ. (3.10)


132.ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
Ενα ημιχρονο αντεξε στο Περιστερι και στη συνεχεια υπεκυψε η Δοξα.Εχει μολις μια νικη στα τελευταια πεντε ματς.Αν ηττηθει ουσιαστικα αποχαιρεταει την κατηγορια.Ο Ατρομητος εκανε αυτο που επρεπε και πηρε την  νικη στο Περιστερι.Εχει προβαδισμα για την πενταδα.Συμπληρωσε πεντε ματς χωρις ηττα.Το προγραμμα ειναι βεβαρημενο με αναμετρησεις Τεταρτη,Σαββατοκυριακο,καθως ερχεται και το κυπελλο.Ο καλος Ατρομητος κερδιζει. 2  (1.75).


133.ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ
Οι ελπιδες της Καπφενμπεργκ για παραμονη εχουν μειωθει στο ελαχιστο.Παιζει το τελευταιο της χαρτι,αφου ο αντιπαλος της ειναι μια απο τις λιγες ομαδες που θα μπορουσε θεωρητικα να ξεπερασει.Αν και εχει δειξει καποια στοιχειωδη σημαδια βελτιωσης τελευταια ειναι αδυναμη σε ολες τις γραμμες και βασιζεται στην εδρα της οπου και παλι βεβαια εχει πολλες απωλειες.Αν δεν ηττηθει ποσο μαλλον αν νικησει εξασφαλιζει οριστικα την παραμονη της στην οποια βρισκεται πολυ κοντα για την Νεουσταντ.Δειχνει ανεβασμενη αλλα υστερει επιθετικα ειναι ανωτερη της αντιπαλου της και εχει μια σχετικα καλη βαθμολογικη συγκομιδη εκτος εδρας ενω τα τα τελευταια χρονια εχει δημιουργησει θετικη παραδοση στα παιχνιδια της με την Καπφενμπεργκ.Η Καπφενμπεργκ καιγεται αλλα δε πειθει. OVER (1.85) και 2 (2.75).


134.AOYE-MONAXO 1860
H διαφορα της απο την επικινδυνη ζωνη ειναι μικρη,αρα δεν υπαρχει το παραμικρο περιθωριο για απωλειες.Η αποστολη της ομως ειναι πολυ δυσκολη καθως υστερει της αντιπαλου της ενω δεν εκμεταλλευεται οσο θα επρεπε το γηπεδο της.Δειχνει λιγο βελτιωμενη και παλι ομως δεν ειναι σε καλη αγωνιστικη κατασταση.Η Μοναχο διατηρει ακομα ελπιδες για ανοδο,αρα η νικη ειναι απαραιτητη.Μετα απο ενα καλο σερι αρχιζει να δειχνει σημαδια καμψης.Ο εκτος εδρας απολογισμος της παντως ειναι ικανοποιητικος και ειναι δυνατη επιθετικα.Μπορει να φτασει στην επιτυχια δεν εχει ομως καλη παραδοση στο Αουε.Η εδρα ισως παιξει ρολο. 1 (2.85).


136.ΤΣΕΛΣΙ-ΝΑΠΟΛΙ
Προς το παρον,η αποχωρηση του Αντρε Βιλας Μποας δειχνει να λειτουργει θετικα για την Τσελσι,παρα το γεγονος οτι ο Ντι Ματεο δεν προχωρησε σε ιδιαιτερες αλλαγες.Για να καμψει ομως την αντισταση της Ναπολι θα πρεπει να δωσει τον καλυτερο εαυτο της κατι που εχει πολυ καιρο να κανει.Η Ναπολι εχει φορμαριστει την καταλληλη στιγμη και το υπερ της 3-1 του πρωτου αγωνα της δινει πολλες ελπιδες για προκριση.Το εργο της βεβαια μονο ευκολο δεν ειναι,ελπιζει ομως οτι η ιδιαιτερα παραγωγικη επιθετικη της γραμμη θα εκμεταλλευτει το γεγονος οτι υποχρεωτικα η αντιπαλος θα παιξει ανοιχτα.Το θελει η Τσελσι,φορμαρισμενη η Ναπολι. 1 ημιχρονο (2.20).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More