3/26/2012

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...ΦΩΤΙΑ


Πάμε λοιπόν να δούμε τους σημερινούς αγώνες. Ουνιόν Βερολίνου με έδρα 3-2-1. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σερί εκτός 2-1-3 αλλά τα 3 τελευταία παιχνίδια της νικηφόρα. Στα τελευταία 3 παιχνίδια τους οι επιθέσεις των 2 ομάδων έχουν την τιμητική τους με με 7 και 9 γκολ αντίστοιχα. Το g/g και το over δύσκολα χαλάνε.

Κοιτάξτε τι γίνετε με το παιχνίδι της Ιστ. Μπουγιουκσεχίρ με την Μπεσίκτας. Εντός έδρας φόρμα των ομάδων 5-1-0 και 1-2-3 αντίστοιχα. Η Μπουγιούκ μάχεται για μια θέση στο Europa σε αντίθεση με τη Μπεσίκτας που έχει εξασφαλίσει τη θέση της στα play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ο άσσος εδώ καλοπληρωμένος στο 2,75 για τους συντηρητικούς το g/g και over.

Στο παιχνίδι της Μπράγκα με την Ακαντέμικα το φαβορί υπάρχει αλλά οι αποδόσεις που δίνονται είναι για γέλια. Η μόνη απόδοση που αξίζει είναι το g/g στο 1,85 καθώς η Μπράγκα στα 3 τελευταία της έχει δεχτεί γκολ όπως και η Ακαντέμικα στα 3 τελευταία της εκτός έχει βάλει γκολ.

H Γρανάδα τελείωσε μια σειρά αγώνων με Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Οσασούνα εκτός Βαλένθια και Χιχόν εντός όπου μέτρησε ήττες με όλους και νίκησε τη Χιχόν. Η Σεβίλλη με 2-1-3 σερί εκτός έδρας, εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. Στην έδρα της η Γρανάδα 4-0-2 ήρθε η ώρα για νίκη.

Τετράδα


Ουνιόν Βερ. – Άιντραχτ Φρ.-----------------------------over ( 1,45 )

Μπουγιουκσεχίρ – Μπεσίκτας--------------------------over ( 1,75 )

Μπράγκα – Ακαντέμικα----------------------------------g/g ( 1,85 )

Γρανάδα – Σεβίλλη------------------------------------άσσος ( 2,65 ) Αποδόσεις ΟΠΑΠ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More