3/24/2012

Ελπιζοντας τα καλυτερα με...Ρασινγκ Κλουμπ!









Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Πανδαισία αγώνων σήμερα και φυσικά αγαπημένη Αγγλία! Για παμε να δουμε τις σημερινες αναμετρησεις που επιλέξαμε.

Πριν ξεκινησω να θυμισω οτι την Κυριακη τα πρακτορεια θα ειναι κλειστα! Οποτε οτι ειναι παιξετε για αυριο πρεπει να το κανετε σημερα. Πιο αργα το απογευματακι θα ανεβασουμε και για  αυριανα ματς...πιστευω.




Παμε να δουμε την σημερινη μας πενταδα αγωνων αλλα και ενα δελτιο καρφια.



(294) ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ τελικο διπλο.


Η Σαυθεντ βρισκεται σε αποσταση βολης απο τις θεσει που οδηγουν στην απευθειας ανοδο (3 βαθμους) και μετα την ηττα εντος απο την Ολντερσοτ! δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο την νικη. Παιζει με μια Μπριστολ η οποια βρισκεται στην μεση της βαθμολγιας χωρις καποιον στοχο..περιμενοντας να τελειωσει το πρωταθλημα. Διπλο λοιπον για την ομαδα της Σαουθεντ.


(287) ΣΚΑΝΘΡΟΠ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ τελικο διπλο.


Το ματς αυτο ητανε να μην το βαλω...μετα το ξαναεβαλα...μετα βρηκα αλλο, αλλα κατεληξα σε αυτο :P και εξηγουμαι. Η Σκανθροπ το τελευταιο καιρο τα παει σχετικα καλα η τουλαχιστον αν θελετε ειναι πιο δεμενη σαν ομαδα. Απο την αλλη η Νοτς Καουντι τα παει πολυ καλυτερα απο την αντιπαλο της μιας και βρισκεται ψηλοτερα στην βαθμολογια αλλα περα απο αυτο παιζει και πιο καλη μπαλα και ειναι πι αφοσιωμενη στο στοχο της. Την προηγουμενη αγωνιστικη η Σκανθροπ εφερε ισοπαλια εκτος με την Μπερι (0-0). Η Νοτς Καουντι εχασε εντος με 2-5! απο την Σαφιλντ Γιουν. Τους  βαθμους τους εχουν αναγκη και οι δυο ομαδες η πρωτη για την σωτηρια αν και εχει "αποσταση ασφαλειας" (μικρη) 4 βαθμων και η δευτερη για τα Playoff που βρισκεται σε αποσταση βολης απο τις θεσες αυτες με διαφορα βαθμων εναν. Δυσκολο ματς αλλα η αποδοση την Νοτς Καουντι στο 2,65 τη θεωερω αρκετα υψηλη και θα τη τιμησω. Το ματς και αναποδα να ερθει δεν θα με πειραξει ξεροντας το ρισκο του αγωνα! 3 απουσιες για Σκανθροπ , 2 απουσιες για Ν.Καουντι. Παμε δυνατα με θετικη ενεργεια με το διπλο της Ν.Καουντι!



(308) ΤΑΜΓΟΥΡΘ - ΓΚΕΙΤΣΕΧΝΤ τελικο διπλο.


Αγωνας για την Ερασιτεχνικη Αγγλιας μεταξυ Ταμγουρθ καια Γκιετσχεντ. Η Ταμγουρθ την προηγουμενη αγωνιστικη εφερε ισοπαλια εντος με την Κιντερμιστερ! Πολυ καλο αποτελεσμα απεναντι στην Κιντερ αφου η Κιντερμιστερ προσπαθει να εισελεθει στα Playoff. Βρισκεται στην μεση της βαθμολογιας  χωρις  στοχους και με αποσταστη ασφαλειας απο τον υποβιβασμο 11 βαθμους. Απο την αλλη η Γκειτσχεντ προερχεται απο εντος εδρας νικη επι της Μπαθ Σιτυ με 1-0, και βρισκεται σε αποσταση βολης απο τα Playoff με διαφορα βαθμων (3). Ειναι ευκαιρια για την Γκειτσενχτ σημερα να παρει το παιχνιδι απεναντι στην Ταμγοορθ και να μπει στα Playoff η να σταθεροποιηθει πολυ κοντα σε αυτα! (αναλογως τα αλλα αποτελεσματα). Θα ρισκαρω με το διπλο με της Γκειτσχεντ που πιστευω ειναι πολυ καλυτερη απο την αντιπαλο της και εχει ευκαιρια σημερα να ερθει πιο κοντα στα Playoff. 



(340) ΟΥΕΣΚΑ - ΘΕΛΤΑ τελικο διπλο. 


Δυο συνεχομενα ανεπιτυχη αποτελεσματα για την Θελτα ειναι πολλα! Μετα και την ηττα απο την Λας Παλμας οι παικτες της Θελτα ειναι ετοιμοι να επιστρεψουν στις νικες. Η Ουεσκα βρισκεται 5 θεση απο το τελος με διαφορα βαθμων (2). Οι 4 τελευταιες πεφτουν κατηγορια. Η Θελτα βρισκεται σταθερα στην δευτερη θεση που οδηγει στην απευθειας ανοδο με διαφορα απο την τριτη 6 βαθμους. Δεν πιστευω οτι θα κανει "γκελα" σημερα η Θελτα. Παμε γερα με το διπλο σε ενα ματς δυσκολο.


(375) ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ τελικο ασσος.


Φαινεται να βρισκει πολυ δυνατο ρυθμο η Ρασινγκ η οποια περασε και απο την εδρα της Ολιμπο με 0-3. Ολοι οι παικτες τους ειναι σε πολυ καλη φορμα και η ομαδα βρισκεται σε πολυ καλη κατασταση. Παιζει με την Ουνιον Σαντα Φε που εχει αναγκη τους βαθμους για να αποφυγει τα πιθανα προβληματα. Εντος εδρας ειναι αρκετα δυνατη! Χωρις πολλα λογα εν συνεχεια θα παω με τον ασσο που πιστευω σημερα οτι θα παρει αλλη μια νικη απεναντι στην επικυνδυνη Ουνιον! 






Παμε ρε ομαδαρα...



Αυτα παιχταραδες μου! Σε συστημα 4/5 επι 3 φορες. Ελπιζω να παμε καλα η τουλαχιστον να βγουνε τα πιο πολλα σημεια! Καλη Επιτυχια σε οτι και αν παιξεται! 





Το δευτερο μου δελτιο θα ειναι ολα καρφια (και συστημα παρολι)


(254) ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ - ΒΕΡΟΝΑ τελικο διπλο
(268) ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ τελικο χ
(272) ΜΙΝΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ τελικο οβερ
(281) ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ τελιο οβερ

(342) ΧΕΡΕΘ - ΕΛΤΣΕ τελικο διπλο
(352) ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΑΛΜΕΡΙΑ τελικο διπλο


Αυτα τα παιχνιδια θα τα σπασω σε δυο δελτια το ενα με τα πρωτα 6 καρφια με πολλ/στη 10, και το δευτερο δελτιο με την τετραδα μονο σε συστημα 3-4 επι 2 φορες. Αυτα μαγκες και απο αυτο το δελτιο. 



ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 


Υγ.1 Αγγλια ΟΛΑ μπορουν να γινουν! 

Υγ.2 Τα ματς στην Αγγλια ξεκινανε μετα το 70ο λεπτο!

Υγ.3 Παιζουμε παντα χαλαρα!

Υγ.4 Μην ξεχασετε αυριο τα πρακτορεια θα ειναι κλειστα!

Υγ.5 Κοιτοντας τετραδα και για το αγαπημενο μας NBA! 



Detektiv, Keep it up my friends!



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More