3/26/2012

ΦΤΩΧΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Δεν έχει και κάτι σπουδαίο το σημερινό κουπόνι γιαυτό προχωράμε γρήγορα στις επιλογές μας:



458 ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. X (3.20)

Πολύ καλή η έδρα της ΟΥΙΝΟΝ με 8-2-3 στα παιχνίδια της αλλα στην φόρμα της είναι με 2-2-2 στις  τελευταίες 6 αναμετρήσεις της. Με 14 βαθμούς μακριά απο θέσεις για τα play off και 19 βαθμούς απο τις θέσεις υποβιβασμού δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι. Δεύτερη στην βαθμολογία η ΑΙΝΤΡΑΧΤ και πολύ καλή εκτός έδρας με 7-3-3 ενώ είναι και σε εξαιρετική φόρμα με 4-1-1. Θέλει τους βαθμούς για να διατηρίσει την διαφορά απο την 3η ΦΟΡΤΟΥΝΑ και να έρθει στον ένα βαθμό απο την ΓΚΡΟΙΤΕΡ. Μπορεί η ΟΥΝΙΟΝ να είναι αδιάφορη αλλα σίγουρα το παιχνίδι δεν θα το δώσει εύκολα. Χρωστάει και ήττα στο πρώτο γύρο με 3-1 και όσο αδιάφορη να είναι βαθμολογικά θα δυσκολέψει την ΑΙΝΤΡΑΧΤ και μια ισοπαλία μεταξύ δυο καλών ομάδων είναι πιθανή.

456 Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2 (2.15)

Με νέο πρόεδρο η φιλοξενούμενη καλείτε να ξεπεράσει την ήττα σοκ και αποκλεισμό απο το κύπελλο απο ομάδα β'εθνικής. Είχε άσχημη φόρμα με 2-2-2 αλλα στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα συνέτριψε την Μανισασπόρ με 4-1 ενώ σήμερα θα έχει στην διάθεση της και τον Αλμέιδα οπότε θα είναι ακόμα ποιο επικύνδινη στην επίθεση. Η γηπεδούχος με 3-0-3 στα τελευταία παιχνίδια της και 8-6-1 στο γήπεδο της δείχνει να μην πηγαίνει καλά τελευταία. Ήττα στο κύπελλο απο την ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ και ήττα και στο πρωτάθλημα απο την ΜΕΡΣΙΝ. Αν και θέλει την νίκη για να μπεί στην 8άδα των play off πιστεύω οτι η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ γυρίζει στην καλή της φόρμα και θα θέλει να διατηρίσει την διαφορά απο την 5η ΣΙΒΑΣΠΟΡ και τις θέσεις ευρώπης.

463 ΜΠΡΑΓΚΑ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ 2-3 γκόλ (1.80)

Ευκαιρία για την ΜΠΡΑΓΚΑ να πιάσει κορυφή απέναντι στην ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ που έχει επίσης ανάγκη τους βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού. Στον πρώτο γύρο δυσκόλεψε την ΜΠΡΑΓΚΑ και πήρε το 0-0 αλλα αυτή την στιγμή η ΜΠΡΑΓΚΑ με φανταστική φόρμα (6-0-0 στα τελευταία της παιχνίδια) δύσκολα θα ξανακάνει γκέλα. Είναι ομάδα που μου δίνει πάντα το over αλλα το 1.50 είναι αστεία απόδοση και θα διαλέξω το 2-3 γκόλ γιατί σκέφτομαι οτι η ΑΚΑΔΕΜΙΑ πάλι θα προσπαθήσει με άμυνα να πάρει έστω εναν βαθμό και ίσως η ΜΠΡΑΓΚΑ δυσκολευτεί στο σκοράρισμα σήμερα.

460 ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΠΑΝΤΟΒΑ 2 (2.20)

Και οι δύο ομάδες καίγονται για την νίκη. Η γηπεδούχος για να γλυτώσει τον υποβιβασμό ενώ η ΠΑΝΤΟΒΑ που έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε θέσεις απευθείας ανόδου τουλάχιστον δεν θα θέλει να κινδυνέψει να βρθεί εκτός θέσων play off. έχοντας στην 7 και 8 θέση την ΜΠΡΕΣΙΑ και την ΣΑΜΠΝΤΌΡΙΑ που φλερτάρουν με την δικιά της 6η θέση. Έχει την χειρότερη φόρμα η ΒΙΤΖΕΝΤΖΑ με 0-2-4 και 4-5-6 στην έδρα της ενώ η ΠΑΝΤΟΒΑ με 2-3-1 και εκτός έδρας 6-3-6 δείχνει οτι μπορεί να σπάσει την παράδοση και να φύγει επιτέλους με διπλό μετά απο 54 χρόνια!!!



458 ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. X (3.20)
456 Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2 (2.15)
460 ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΠΑΝΤΟΒΑ 2 (2.20)
463 ΜΠΡΑΓΚΑ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ 2-3 γκόλ (1.80)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More