10/02/2012

Αμφιρροποι αγωνες...με πολλα χ






Καλησπερα σε ολους τους φιλους του στοιχηματος. Δεν τα πηγαμε καλα την Κυριακη που μας περασε μιας και Μπορντο Ιντερ πηρανε νικες και η Μποκα που εκατσε στο Under. Λιγο καθυστερημενα ανεβαζω τους αγωνες οποτε παμε γρηγορα να δουμε τα σημερινα ματς. (Τα πιο πολλα ματς σημερα αξιζουν Live bet εξαλλου μιλαμε για Αγγλια και αγωνιστικη Τριτης οπου τα ματς κρυβουν μεγαλους κινδυνους)




Επι του θεματος...


(121) ΚΡΟΟΥΛΙ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ τελικο ασσος.

Η Κροουλι πηρε την νικη μεσα στην Καρλαιλ σε ενα ματς που ομολογουμενως παιζονταν στο 1χ απο το συνολο των παικτων. Απο την αλλη η Μπορνμουθ μετα την ηττα και απο την Γουολσολ δεν βρισκεται σε καλη κατασταση και αυτο το αποδεικυουν και τα προβληματα που εχουν δημιουργηθει μεταξυ οπαδων διοικησης και ομαδας μετα απο αυτη την ηττα. Παμε με τον ασσο οπου η Κρου φαινεται να βρισκει τα πατηματα της.


(110) ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ τελικο ασσος.

Ευκαιρια να παρει τους ποντους απεναντι σε μια Μπερμιγχαμ που δεν εμπνεει καθολου σταθεροτητα ειναι η Καρντιφ η οποια δειχνει στα ματς χαρακτηρα. Αμυντικα την φοβαμαι παρα πολυ τωρα αμα κατσει και κανα διπλο δεν θα παραξευνετω. Με ρισκο και το 4-6 γκολ.


(120) ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΜΙΛΤΟΝ Κ.Ν. τελικο χ

Δυο ομαδες οι οποιες πηραν την νικη με αρκετο αγχος. Η Κοβεντρι πηρε νικη μετα απο σχεδον ενα μηνα απο την αλλη η Μιλτον δεν φαινεται να εχει βρει ακομα τα πατηματα της. Θα ρισκαρω με την ισοπαλια στο συγκεκριμενο ματς. 


(125) ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ Επιλεγω το OVER

Δεν θα σταθω τοσο στην Νοτς Καουντι αλλα στην Στιβενειτζ η οποια Στιβενειτζ απο περσι μας εδειξε οτι ειναι ομαδα επιθετικη και σχεδον σε ολα τα ματς εκτος εδρας σκοραρε, γενικα ειναι επιθετικη ομαδα και θα παω με το Over ελπιζοντας να μας βοηθησει και η ροη του παιχνιδιου,


Αυτη την τετραδα θα παιξω για σημερα κυριως με συστημα 3-4 επι δυο φορες.



Ενα δευτερο δελτιο που εκανα κυριως Fun Bet ειναι οι παρακατω αγωνες.

(123) ΜΠΕΡΙ - ΚΑΡΛΑΙΛ τελικο χ
(114) ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ - ΜΙΛΓΟΟΥΛ τελικο ασσος
(112) ΜΠΕΡΝΛΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕ τελικο διπλο
(117) ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΛΕΣΤΕΡ τελικο χ

Αυτα τα ματς τα επελεξα χωρις συστημα με πολλ/στη 3.



*Μια προταση για το Live για μονο αποδεκτο σημειο ειναι το διπλο της Σεφιλντ Γουενσντει.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.


Υγ.1 Καλυτερα στο Live σημερα.

Υγ.2 Θετικη Ενεργεια Παντα.


Detekiv, Keep it up my friends!




1 comments:

tech news είπε...

Αποδοσεις: 1,95 - 1,80 - 3,20 - 1,75.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More