10/03/2012

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΕ IBRA!

151.ΑΓΙΑΞ-ΡΕΑΛ---------> Over 3.5/ goal-goal
Στην «Άμστερνταμ Αρίνα» ο Άγιαξ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, με νωπές ακόμη τις μνήμες από τις ήττες στις τελευταίες επισκέψεις της «βασίλισσας» εκεί.Η φετινή ομάδα του «Αίαντα» είναι αλλαγμένη σε σχέση με πέρυσι και σε γενικές γραμμές πιο αποδυναμωμένη.Ο Ντε Μπουρ προσπαθεί να βρει χημεία ανάμεσα σε ταλαντούχους, αλλά παράλληλα άπειρους ποδοσφαιριστές και 2-3 πιο έμπειρους.Στο αποψινό παιχνίδι δεν θα τον ταλαντούχο φορ Σερέρο, αλλά και τον Σουλεϊμανί κι έτσι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Μπάμπελ.Η Ρεάλ μετρά δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στην πρεμιέρα κέρδισε δύσκολα τη Σίτι με 3-2.Στο 5-1 επί της Λα Κορούνια, έδειξε πως σιγά – σιγά αποκτά ρυθμό και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Δέχθηκε όμως και πάλι γκολ, με την άμυνα της να έχει και φέτος αδυναμίες.Περιμένω γκολ εκατέρωθεν και αυτό που αξίζει είναι το over 3,5 σε τιμές κοντά στο 2,20.



156. ΠΟΡΤΟ-ΠΑΡΙ ----------> Any time Ibrahimovic 
Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν σκόραρε σε κανένα εκτός έδρας ματς στην τελευταία της παρουσία στους ομίλους του Champions League το 2004, ενώ ούτε πέρυσι στο Europa League βρήκε δίχτυα μακριά απ' το Παρίσι! Φέτος, βέβαια, είναι πολύ ανώτερη ποιοτικά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν και φαντάζει στατιστικά αδύνατο να επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο. Απόδειξη, το φετινό αήττητο σερί της και οι 5 σερί νίκες που μετρά πλέον σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, με απολογισμό τερμάτων σ' αυτά τα 5 παιχνίδια, 14-2! Απόψε, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δοκιμάζεται στο “Ντραγκάο” απέναντι στην ισόβαθμή της Πόρτο, με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να έχει τα 31α του γενέθλια.Ο Σουηδός στο 2-0 επί της Σοσό το Σάββατο έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο, δεν σκόραρε όμως, μένοντας “άσφαιρος” για πρώτη φορά μετά από 4 ματς στα οποία είχε πετύχει 6 γκολ συνολικά. Μέχρι σήμερα, έχει σημειώσει πάνω απ' το 60% των φετινών τερμάτων της Παρί, στο 4-1 της πρεμιέρας του ομίλου με τη Ντιναμό Κιέβου ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι (φωτό). Ο πρώην άσος των Αγιαξ, Γιούβε, Ιντερ, Μπάρτσα και Μίλαν μετρά 29 τέρματα με 6 διαφορετικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, όντας ο 3ος ενεργεία σκόρερ της διοργάνωσης, πίσω από τους Κριστιάνο Ρονάλντο (39) και Λιονέλ Μέσι (53). Με βάση τα όσα μας έχει δείξει μέχρι στιγμής, δύσκολα θα μείνει για 2ο σερί ματς “άσφαιρος”, έχοντας και ένα επιπλέον κίνητρο σήμερα. Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι πολλοί μεγάλοι σκόρερ έχουν συνδυάσει τα γενέθλιά τους με γκολ. Στο 2,20+ βρίσκουμε το anytime scorer του Σουηδού. 
157. ΣΑΛΚΕ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ -------------> ΑΣΣΟΣ/Over 2.5
Η δυνατή έδρα και η σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία προμηνύουν νίκη της Σάλκε στο σημερινό παιχνίδι με την πρωτάρα Μονπελιέ. Οι Γερμανοί ξεκίνησαν με εκτός έδρας νίκη επί του ΟΣΦΠ (1-2) τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους και φαντάζουν το Νο2 φαβορί του ομίλου πίσω από την Αρσεναλ. Στο γήπεδό τους έχουν κερδίσει πολύ μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μάλιστα κόντρα σε Γάλλους μετράνε 3 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια. Η Μονπελιέ δεν θυμίζει σε τίποτα μέχρι στιγμής την περσινή εξαιρετική ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα στη Γαλλία και η ευρωπαϊκή της απειρία φάνηκε στο 1-2 της πρεμιέρας με την Αρσεναλ. Φέτος, έχει πετύχει μόλις 2 νίκες κι έχει κρατήσει μόνο 1 φορά ανέπαφη την εστία της σε σύνολο 9 επίσημων αγώνων. Το 1,60 στον άσο σίγουρα δεν είναι κανα κελεπούρι, ωστόσο είναι μια λογική απόδοση βάσει έδρας και ονόματος. Εξίσου πιθανό είναι το over 2,5 στο 1,80, με βάση τις εντός έδρας συνήθειες της Σάλκε, αλλά και την ευάλωτη άμυνα των Γάλλων. 
Συνοπτικά:
151.ΑΓΙΑΞ-ΡΕΑΛ---------> Over 3.5 @ 2.50
156. ΠΟΡΤΟ-ΠΑΡΙ ----------> Any time Ibrahimovic @ 2.50
157. ΣΑΛΚΕ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ -------------> ΑΣΣΟΣ @ 1.45
Συνολική απόδοση: 9
-------------------------------------------------------------------------------
151.ΑΓΙΑΞ-ΡΕΑΛ--------->  goal-goal @ 1.50
156. ΠΟΡΤΟ-ΠΑΡΙ ----------> Any time Ibrahimovic @ 2.50
157. ΣΑΛΚΕ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ -------------> over 2.5 @ 1.65
Συνολική απόδοση: 6.20





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More