5/26/2012

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ EURO

Καλησπέρα, άρχισαν οι φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές.


BET OF THE DAY--------------ΕΛΒΕΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ---------ΔΙΠΛΟ

Ελβετία - Γερμανία το πρώτο παιχνίδι για σήμερα με το φαβορί του Euro Γερμανία να προσπαθεί να βρει ρυθμό. Το διπλό του 1,75 δε χαλάει.

Νορβηγία - Αγγλία, με καινούριο προπονητή οι Άγγλοι και χωρίς Ρούνεϊ σήμερα πρέπει να δείξουν πράγματα. Θυμηθείται λίγο την Ελλάδα, οι ολυμπιακοί αγώνες γίνονται στο Λονδίνο. H Νορβηγία με άσχημες εμφανίσεις εκτός Euro. Το διπλό στο 2,00.

Η ομάδα του Τραπατόνι η Ιρλανδία δίνει τον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας εντός έδρας και  θέλει να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της, έχει απουσίες. Η Βοσνία μετά την εξάρα από την Πορτογαλία για τα Play off εκτός Euro.Ο άσσος στο 1,85.

Σίβας - Σιάτλ. Η Σίβας με "ρεκόρ" 5 ήττες σε 6 παιχνίδια εντός σε αντίθεση με το Σιάτλ χωρίς ήττα σε 4 εκτός έδρας παιχνίδια . Το διπλό στο 2,20.

Φινλανδία - Τουρκία, 2 ομάδες που το μόνο που περιμένουμε από αυτές να σκοράρουν και οι δύο. Σε ουδέτερο γήπεδο το παιχνίδι. Η επιλογή μου σ' αυτό το παιχνίδι το over στο 1,75.

Γιούβε - Σασσουόλο. Η Γιούβε Στάμπια είναι αδιάφορη ενώ η Σασουόλο καίγεται για τη νίκη που δίνει την τρίτη θέση στη βαθμολογία το πλεονέκτημα έδρας στα Play off. Το διπλό στο 2,75 αξίζει το ρίσκο.


Ελβετία - Γερμανία----------------------------------διπλό ( 1,75 )
Νορβηγία - Αγγλία-----------------------------------διπλό ( 2,00 )
Ιρλανδία - Βοσνία-----------------------------------άσσος ( 1,85 ) ΣΥΝΟΛΟ 6,47

Σίβας - Σιάτλ-----------------------------------------διπλό ( 2,20 )
Φιλανδία - Τουρκία----------------------------------over ( 1,75 )
Γιούβε - Σασσουόλο----------------------------------διπλό ( 2,75 ) ΣΥΝΟΛΟ 10,58
----------------------------------------------------------------ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 68,45



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ φυσικά και πιστεύω στη νίκη της Ελλάδας απλά θέλω να δω ένα παιχνίδι της. Η Σουηδία δε χάνει τη EUROVISION.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More