5/26/2012

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ Β ΙΤΑΛΙΑΣ

Σημερινό πλούσιο κουπόνι  με  έντονο ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική της Β Ιταλίας. Πολλές φιλικές αναμετρήσεις στις εθνικές ομάδες αλλα τα φιλικά παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες γιαυτό θα προτιμήσω να κρατηθώ μακριά.



216 ΚΡΟΤΟΝΕ - ΜΠΡΕΣΙΑ Χ2 (1.59)

Βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για τις δυο ομάδες και σε ικανοποιητική απόδοση η διπλή ευκαιρία για την ΜΠΡΕΣΙΑ θα είναι το σημείο που θα διαλέξω καθώς η ΚΡΟΤΟΝΕ έχει αρκετές απουσίες σήμερα και κάποια στιγμή η ΜΠΡΕΣΙΑ πρέπει να σπάσει το σερί με τις 3 ήττες που έχει. Το παιχνίδι μυρίζει πολύ για ισοπαλία.

228 ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 2 (2.75)

'Εχει κίνητρο η ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς με νίκη παίρνει την τρίτη θέση και πλεονέκτημα για τα play off. Η ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ θα είναι αδιάφορη στο σημερινό παιχνίδι

229 ΜΟΝΤΕΝΑ - ΒΕΡΟΝΑ 2 (2.40)

Αδιάφοι εμφανίζονται οι παίκτες της ΜΟΝΤΕΝΑ στα τελευταία τους παιχνίδια με αποκορύφωση το τελευταίο παιχνίδι τους απέναντι στην ΤΟΡΙΝΟ. Η ΒΕΡΟΝΑ χρειάζεται την νίκη σήμερα για να προσπαθήσει να πάρει την 3η θέση απο την ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ. Είχε μάλιστα πολύ καλή απόδοση στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι ΒΑΡΕΖΕ και κέρδισε με 3-0. Άν βρεθεί σε ίδια μέρα το διπλό θα βγεί.

237 ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ - ΤΟΡΙΝΟ 2 (1.75)

Πανηγυρίζει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία η ΤΟΡΙΝΑ και γιατί να μην πανηγυρίσει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με νίκη που χρειάζεται καθώς με ήττα και με ισοπαλία η ΠΕΣΚΑΡΑ μπορεί να της πάρει τον τίτλο. Κίνητρο για την ΤΟΡΙΝΟ και όταν έχει απέναντι της την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με μια νίκη σε 24 μετά απο 24 αγωνιστικές τότε το 1.75 δείχνει σαν δώρο.

239 ΛΙΒΟΡΝΟ - ΓΚΡΟΣΕΤΟ 2 (10.00)

Απίθανη απόδοση στο διπλό της ΓΚΡΟΣΕΤΟ και θα ρισκάρω. Μπορεί το ΛΙΒΟΡΝΟ να θέλει νίκη για να μείνει στην κατηγορία αλλα κανένας στην ΓΚΡΟΣΕΤΟ δεν ξεχνάει το σφάξιμο που έγινε στον ημιτελικό των play off το 2009 που η ΓΚΡΟΣΕΤΟ τελείωσε τον αγώνα με 7 παίκτες. Οι δυο ομάδες έχουν αντιπαλότητα και πρόεδρος και οπαδοί ζητάνε θετικό αποτέλεσμα. Το ΛΙΒΟΡΝΟ δεν έχει και σπουδαία ομάδα και δικαιολογημένα βρίσκετε στις τελευταίες θέσεις αν μια ομάδα δεν πρόκειτε να της χαριστεί αυτή είναι η ΓΚΡΟΣΕΤΟ.

235 ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ 1 (2.10)

Έχουμε καλύτερη ομάδα απο την ΣΛΟΒΕΝΙΑ και είναι σε καλή απόδοση ο άσσος για την φιλική αναμέτρηση της χώρας μας. Πιστεύω οτι αν και δύσκολα θα πάρουμε την νίκη.


216 ΚΡΟΤΟΝΕ - ΜΠΡΕΣΙΑ Χ2 (1.59)
229 ΜΟΝΤΕΝΑ - ΒΕΡΟΝΑ 2 (2.40)
237 ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ - ΤΟΡΙΝΟ 2 (1.75)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
228 ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 2 (2.75)
239 ΛΙΒΟΡΝΟ - ΓΚΡΟΣΕΤΟ 2 (10.00)
235 ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ 1 (2.10)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More