4/08/2012

Μεγαλη μαχη στο νησι που θα κρινει πολλα...!







Καλησπερα σε ολη τη παρεα. Παμε να δουμε τις σημερινες αναμετρησεις που επιλεξαμε.


(320) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ τελικο διπλο ( θα το παιξω και 2/2) 

Ο Ατρομητος προερχεται απο το ματς Κυπελλου και η κουραση θεωρειται δεδομενη...ο ΠΑΟΚ την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε εντος απο τα Γιαννενα με 1-2! Δεν πιστευω οτι σημερα ο ΠΑΟΚ θα κανει δευτερη συνεχομενη "γκελα". Ο Δωνης θα ξεκουρασει καποιους παικτες και ισως τους βαλει στο δευτερο ημιχ μπορει και για λογους τακτικης οπως ειχε κανει στο αγωνα της Τουμπας. Ευκολα η δυσκολα βλεπω τον ΠΑΟΚ να περναει απο το Περιστερι. Εγω θα παιξω και διπλο απο ημιχ και πρωτος να σκοραρει ο Λινο.



(312) ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝ ΣΙΤΥ τελικο διπλο

Πολλα λογια για το ματς δεν εχω να πω...Η Μαν Σιτυ μετα τα τελευταια στραβοπατηματα θελει την νικη οπωσδηποτε. Παιζει με την Αρσεναλ οπου με νικη η ομαδα του Βενγκερ περναει την Τοτεναμ (που χθες στραβοπατησε εκτος 0-0) και περναει στην τριτη θεση της Premier. Θα πιστεψω στο διπλο της Μαν Σιτυ. Με ηττα της Μαν Σιτυ και νικη της Μαν Γιου ισως το Πρωταθλημα τελειωσει οριστικα για την Μαν Σιτυ. 


(325) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΕΚ τελικο ασσος. (ΡΙΣΚΟ)

Τα Γιαννενα εχουν την ευκαιρια απεναντι στην "μιση" ΑΕΚ σημερα να τελειωνουν με το θεμα της παραμονης. Θα ρισκαρω με τον ασσο των Ιωαννινων απεναντι στην ΑΕΚ. Το βλεπω και 0-1 γκολ και under. 


(334) ΠΑΡΙ Σ Ζ. - ΜΑΡΣΕΙΓ τελικο ασσος

Η Παρι μετα το τελευταιο στραβοπατημα εκτος με την Νανσι (εχασε με 2-1) θελει να επιστρεψει αμεσα στις νικες για τη μαχη του Πρωταθληματος. Η Μονπελιε χθες νικησε την Σοσο με 2-1 και η νικη της Παρι απεναντι στην Μαρσειγ κρινεται αμεση. Για την Μαρσειγ πολλα δεν εχω να πω...γιατι οτι και να πω αρνητικα θα πω. Λετε να κανει κανα διπλο η Μαρσειγ μεσα στην Παρι? Ιδωμεν...


(336) ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ τελικο ασσος.


Τι να πει κανεις για την Ρασινγκ...παει για Πρωταθλημα φετος συμφωνα με ολο το προπονητικο team και την διοιηκηση αλλα μονο στα...λογια! Ο Μπασιλε δηλωσε οτι αν χασουμε την Κυριακη εγω φευγω. Το κλιμα δεν ειναι καλο στην ομαδα και πρεπει να επιστρεψει στις νικες αμεσα αμα θελουν κατι σοβαρο..Τα πολλα λογια ειναι φτωχια...Ασσος για την Ρασινγκ Κλουμπ και Over. Θα παω με τον ασσο. 



Παρολι : Μαν Γιου - ΚΠΡ διπλο ημιχρονο 1 τελικο,Ισως δουμε και στραβοπατημα της Μαν Γιου οποτε και το χ2 ειναι πιθανο..



Αυτα παιχταραδες μου σε συστημα 4/5 επι δυο φορες η σε συστημα 3-4-5 θα δω ποιο απο τα δυο. Θα τα παιξω και καρφια. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ.




Υγ.1 Η Χημεια των αγωνων βγαζει το καλυτερο αποτελεσμα!

Υγ.2 Αγγλια ΟΛΑ μπορουν να συμβουν...
Υγ.3  ...και τα ματς εκει ξεκινανε μετα το 70 λεπτο...!



Detektiv , Keep it up my friends!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More