3/08/2012

H ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού έφτασε. Ευχόμαστε και ο Θρύλος της Ελλάδας να δώσει χαρά ισάξια με την χτεσινή επική πρόκριστη του ΑΠΟΕΛ. Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης αλλα όλα είναι ανοιχτά για ενα θετικό αποτέλεσμα. Πολλά τα παιχνίδια για την διοργάνωση του Europa League σήμερα και τα σημεία που διάλεξα έχουν ως εξής:

177 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2-3 GOAL (1.80)

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο άσσος με τέτοια απόδοση μας αφήνει αδιάφορους ενώ και το διπλό ειναι δύσκολο να βγεί. Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα είναι να κρατήσει την ισοπαλία κυνηγώντας ενα εκτός έδρας γκόλ. Δύσκολο καθώς δεν είναι και στο καλύτερο της διάστημα ενώ και ο καλύτερος της επιθετικός Αλμέιδα έμεινε στην Τουρκία. Δεν έχει μεγάλες πιθανότητες να καταφέρει κάτι οπότε περιμένω να παίξει κλειστά και να κυνηγήσει την πρόκριση στην έδρα της. Άλλο τι θέλει η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ και άλλο τι θα την αφήσει να πάρει η ΑΤΛΕΤΙΚΟ. Σαφώς καλύτερη ομάδα και σε καλή φόρμα με 6 σερί νίκες στην διοργάνωση και αυτή θα είναι η 7η. Ο Φαλκάο σε καλή φόρμα θα σκοράρει και σήμερα. Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ δεν θα μπορέσει να αποφύγει το γκόλ αλλά μπορεί να κρατήσει τον δείκτη του σκόρ χαμηλά παίζοντας αμυντικά. Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ δεν θα κάτσει στο ενα γκόλ και θα κυνηγήσει και ενα δεύτερο.

179 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 (1.70)

Πάλι πορτογάλοι στο δρόμο της ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ και αν σκεφτεί κανείς οτι παίζοντας χαλαρά η ΣΙΤΥ φιλοδώρησε την ΠΟΡΤΟ με 6 συνολικά γκόλ στα μεταξύ τους παιχνίδια, τότε απέναντι σε μια ποιό αδύναμη ομάδα τα πράγματα θα είναι ποιό εύκολα. Δεν θα είναι αδιάφοροι στο σημερινό παιχνίδι και αυτό δείχνει και η συντήρηση δυνάμεων που έκαναν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην ΜΠΟΛΤΟΝ που με σβηστές μηχανές και με αλλαγές καθάρισε με 2-0.  Σίλβα-Τζέκο-Αγκουέρο-Μπαλοτέλι απο την αρχή στο παιχνίδι και μπορεί να δούμε ξανά τον Τέβες καθώς ξαναγύρισε στην ομάδα. Η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ έχει καλή φόρμα στην διοργάνωση με 8 νίκες και 1 ισοπαλία στην διοργάνωση αλλα δεν είναι καλό το διάστημα που διανύει καθώς είναι 4η στο πρωτάθλημα της ενώ και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε απο την ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ με 1-0.

183 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 4-6 ΓΚΟΛ (2.60)

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η αρχική μου επιλογή ήταν το OVER αλλα η απόδοση είναι αστεία και θα ρισκάρω στο πολύ καλό 4-6 γκόλ που είναι και πιθανό να βγεί καθώς απο την μια μεριά η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ βγάζει εύκολα γκόλ απο την άλλη η άμυνα της οχι τόσο αξιόπιστη ενώ το ίδιο ισχύει και για την πολύ καλή φέτος ΜΠΙΛΜΠΑΟ. Σίγουρα είναι ποιο safe το over αλλα αξίζει το ρίσκο με τέτοια απόδοση.

184 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1 (2.45)

Ξανά αντιμέτωπες οι δύο ομάδες αφού είχα συναντηθεί και στην φάση των ομίλων και στο παιχνίδι στην έδρα των γηπεδούχων το ΑΝΝΟΒΕΡΟ γνώρισε την ήττα με 2-0. Ποιό δύσκολη η σημερινή βραδιά καθώς θα έχει σημαντικές απουσίες στην επίθεση της. Δεν είναι και στο καλύτερο της αγωνιστικά διάστημα η ΣΤΑΝΤΑΡ αλλα το σημερινό παιχνίδι μπορεί να το κερδίσει και πάμε με τον καλό άσσο.

178 ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ2 (1.67)

Η μεγάλη βραδιά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι καθώς η ΜΕΤΑΛΙΣΤ δείχνει ασταμάτητη. 9 αγωνιστικές αήττητη στο Ουκρανικό πρωτάθλημα και 10 αγωνιστικές αήττητη στην διοργάνωση του Γιουρόπα. Ισοπέδωσε την ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ με 8 γκόλ στην προηγούμενη φάση αλλα η ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ δεν είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η άμυνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δείχνει σοβαρή και έχει διατηρίσει το 0 σε 9 συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Επιθετικά δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει εύκολα χωρίς να φορτσάρει και ιδιαίτερα. Οι ευκαιρίες θα υπάρξουν και σήμερα και το γκόλ μπορεί να έρθει απο πολλούς παίκτες. Θα χρησιμοποιήσει και δυο κόφτες σήμερα ο Βαλβέρδε και με ποιό αμυντικό σχήμα μπορεί να κυνηγίσει την ισοπαλία και σε κάποια φάση να βγάλει και ενα γκόλ. Το Χ2 με καλή απόδοση είναι το σημείο που διαλέγω.

4-5 σύστημα Χ δύο φορές η επιλογή μου για σήμερα:

177 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2-3 GOAL (1.80)
179 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 (1.70)
183 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 4-6 ΓΚΟΛ (2.60)
184 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1 (2.45)
178 ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ2 (1.67)




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More