3/08/2012

ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

Καλησπέρα φίλοι και φίλες.


Εντάξει δε διαφωνώ ότι η Μέταλιστ είναι καλή ομάδα αλλά αυτά που διαβάζω στα sites ΕΛΕΟΣ. Ρίχνει τεσσάρες αλλά σε ομάδες τύπου Αούστρια Βιέννης και Σάλτσμπουργκ με την Άλκμααρ δεν είδαμε τεσσάρα. Το under δύσκολα θα χαλάσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα εκτός του με Μαρσέιγ, , Ντόρτμουντ και Ρουμπίν όλα under με Άρσεναλ οριακό 2-3 γκολ..


H Τβέντε στην κορυφή πλέον στην Ολλανδία με άλλο αέρα στο παιχνίδι της απέναντι στη Σάλκε που θα πάει για να μην χάσει. Ένα σκορ 1-0 2-1 δε θα χαλάσει κανέναν μάλλον.


Κοιλία κάνει η Μπεσίκτας αλλά στο UEFA παρουσιάζει άλλο πρόσωπο, ισπανόφωνοι πολλοί παίκτες της και αντίπαλος με την παλιά του ομάδα ο Σιμάο σήμερα. Η Ατλέτικο Μ. με τις γνωστές απουσίες αλλά και με Φαλκάο στην εντεκάδα φαντάζει το απόλυτο φαβορί. Το ποσοστό του άσσου για γέλια.


Η Σταντάρ Λ. απέναντι στο Αννόβερο. Κλειστό παιχνίδι αν υπάρξει νικητής θα υπάρξει στο γκολ. Εμείς θα ρισκάρουμε στην καλοπληρωμένη ισοπαλία.


Η Άλκμααρ δεν είναι Πάοκ αλλά το ανέβασμα της Ουντινέζε το είδαμε, επιθετικές και οι δύο ομάδες πιστεύω το over στο 1,80 δε μας χαλάει



ΣΥΣΤΗΜΑ 4/5



Μέταλιστ - Ολυμπιακός---------------------------------2-3 γκ. ( 1,75 )


Τβέντε - Σάλκε------------------------------------------άσσος ( 2,05 )


Ατλέτικο Μ. - Μπεσίκτας----------------------------------g/g ( 1,80 )


Σταντάρ Λ. - Αννόβερο------------------------------ισοπαλία ( 3,20 )


Άλκμααρ - Ουντινέζε------------------------------------over ( 1,80 )



KALH EPITYXIA οι αποδόσεις είναο αποδόσεις ΟΠΑΠ πιθανόν να αλλάξουν κάποιες

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More