3/17/2012

ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΑ

Πλούσιο το κουπόνι σήμερα με αμέτρητες αναμετρήσεις. Περνάμε γρήγορα στην πρώτη πρόταση μας και τα λέμε και σε λίγο:


242 ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ 1 (1.85)

H oμάδα του Ραούλ Κούπερ έκανε την υπέρβαση και δείχνει να κερδίζει την παραμονή της στην κατηγορία όταν πριν την αναλλάβει χαροπάλευε στις τελευταίες θέσεις. Κάνει μια προσπάθεια ακόμα και να χωθεί στην 8αδα των play off αλλα το έργο της σήμερα θα είναι ποιο δύσκολο. Εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει και έχει συγκομιδή 3-4-8 ενώ στα τελευταία της παιχνίδια 2-2-2. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κόντρα στην ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ την τελευταία αγωνιστική αλλα ενώ είχε προηγηθεί στο σκόρ έδωσε γήπεδο και το πλήρωσε αφού ισοφαρίστηκε. Κοιλιά κάνει και η ΣΙΒΑΣΠΟΡ που έχει χάσει αρκετούς βαθμούς τελευταία. 1-2-3 οι τελευταίες της αναμετρήσεις και 7-6-2 στην έδρα της. Μια αποτυχία σήμερα θα την βρεί εκτός 8αδας. Ήταν καλή στο προηγούμενο παιχνίδι της εκτός έδρας με την ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ και κοντά στο να πάρει την εκτός έδρας νίκης αλλα οι γηπεδούχοι στο τελευταία μισάωρο τα έδωσαν όλα και έκαναν την ανατροπή.

259 ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ 1 (1.85)

Καρφί για υποβιβασμό πάει η ΚΟΒΕΝΤΡΙ που βρίσκετε στην 23η θέση. Αν και έχει 2-2-2 στα τελευταία της παιχνίδια το εντυπωσιακό 0-3-14 εκτός έδρας δείχνει πως θα κυλήσει το παιχνίδι. Πήρε μεγάλη ισοπαλία απο την ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ την προηγούμενη αγωνιστική με 1-1 αλλα την μάχη για την παραμονή θα την δίνει στο γήπεδο της. Η ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απο την ΝΤΕΡΜΠΙ με σκόρ 2-1. Έχει φόρμα 3-1-2 και 8-4-6 στην έδρα της αλλα αυτές οι ήττες είχαν σημειωθεί τις πρώτες αγωνιστικές και απο τότε έχει βελτιωθεί πολύ ενώ και οι τελευταίες 2 ήττες της ήρθαν απο τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


263 ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2 (1.95)

Όχι ιδιαίτερα δυνατή η έδρα της ΜΙΛΓΟΥΟΛ με 5-6-7 ενώ στα τελευταία της παιχνίδια έχει 2-1-3. Η εικόνα της στην έδρα είχαι χειρότερη απο οτι δείχνει καθώς στα τελευταία 6 παιχνίδια της εντός έχει μια ισοπαλία και 5 ήττες ενώ δέχτηκε 14 γκόλ και απάντησε μόλις με 2. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα της σήμερα ενώ και στο τελευταίο της παιχνίδι γνώρισε την ήττα απο την ΝΟΤΙΓΧΑΜ με 3-1. Η ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ξαναβρίσκει τον καλό της εαυτό με εύκολη νίκη 2-0 απέναντι στην ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ για την τελευταία αγωνιστική. 4-2-0 στα τελευταία της παιχνίδια ενώ πολύ καλή και εκτός έδρας με 6-6-5. Είναι στην κορυφή αλλα με απώλειες βαθμών μπορεί να βρεθεί ξαφνικά στην 3η θέση και εκτός απευθείας ανόδου. Την περιμένουμε να κάνει ενα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι.


275 ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. 1 (2.30)

Ματσάρα απέναντι σε δυο ομάδες που κυνηγάνε την κορυφή και είναι και σε καλή φόρμα. Η γηπεδούχος με 10-5-2 στην έδρα της και χωρίς ήττα στα τελευταία της παιχνίδια με 5 νίκες και 1 ισοπαλία. η ΣΕΦΙΛΝΤ με 3-1-2 στα τελευταία 6 δικά της παιχνίδια αλλα με 7-4-7 δείχνει οτι χάνει πάρα πολύ δύναμη εκτός έδρας. Με τον καινούργιο προπονητή της πάντως έχει 2 νίκες στα τελευταία παιχνίδια ενώ και στην τελευταία της αναμέτρηση στο 10' λεπτό απέναντι στν ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ στο σκόρ ήταν 3-0. Εξαιρετική όμως και η γηπεδούχος με μεγάλη νίκη με 4-2 απέναντι στην πρώτη ΤΣΑΡΛΤΟΝ. Θα πάω με την γηπεδούχο σήμερα γιατί προσπαθεί με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα να πλησιάσει το εισητήριο της απευθείας ανόδου. Έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία με 2 γκόλ παθητικό στα τελευταία της δύο παιχνίδι εντός έδρας. Άμα καταφέρει και σκοράρει σήμερα μπορεί να κρατήσει την ΣΕΦΙΛΝΤ.

278 ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ 2 (2.15)

Την χειρότερη εμφάνιση της πραγματοποίησε την τελευταία αγωνιστική η ΤΣΑΡΛΤΟΝ και γνώρισε την ήττα με 2-4 απέναντι στην ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Να κερδίζει εκτός έδρας. 13-3-2 η φανταστική της εικόνα εκτός έδρας. Δεν πιστεύω οτι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι θα κάνει γκέλα και θα δώσει δικαιώματα να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της. Η γηπεδούχος έχει 2-3-1 στα τελευταία παιχνίδια της και εντός έδρας δίνει βαθμούς με το 4-7-7 που έχει. Μέτρια και η εμφανισή της την τελευταία αγωνιστική στην εκτός αναμέτρηση με την ΓΕΟΒΙΛ και με τύχη πήρε ενα 2-2 στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

σύστημα 4-5 Χ 2 φορές

242 ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ 1 (1.85)
259 ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ 1 (1.85)
263 ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2 (1.95)
275 ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. 1 (2.30)
 278 ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ 2 (2.15)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More