3/17/2012

Ρισκαρουμε με το διπλο της Μπριστολ Σιτυ...!









Καλησπέρα σε ολη τη παρέα. Πλουσιο το κουπονι σημερα με πολυ ωραιους αγωνες να ερχονται αλλα και πολυ ωραιους αγωνες να κλεινουν την Κυριακη. Χωρις πολλα λογια παμε να δουμε τις σημερινες αναμετρησεις και τα σημεια που επιλεξαμε.


(262) ΛΙΝΤΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ τελικο OVER


Μεγαλο ματς αναμενεται στο Ελαν Ροουν αναμεσα στην Λιντς και την Γουεστ Χαμ. Η πρωτη προερχεται απο μεγαλο διπλο μεσα στην Μιντλεσμπρο με 0-2! που αυτο μαρτυραει την "σκαμπανεβασμα" ομαδα της Μιντλεσμπρο. Απο την αλλη η Γουεστ Χαμ την τελευταια αγωνιστικη εφερε εντος 1-1 με την Ντονκαστερ! και επεσε απο τις πρωτες 2 θεσεις που οδηγουν στην απευθειας ανοδο. Με νικη η Γουεστ Χαμ ισως παει και πρωτη! με νικη η Λιντς πιανει στον ποντο τα Playoff. Ενα γκολ πιστεωνα βαλουνε και οι 2 ομαδες ψαχνουμε το τριτο απο οποια μερια και να ερθει..Πιστευω το ματς θα το κερδισει η Λιντς 



(268) ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ τελικο διπλο.    (ΡΙΣΚΟ)


Η Πορτσμουθ δεν βρισκεται σε καλη αγωνιστικη κατασταση και δυσκολα πλεον θα μπορεσει να σωθει. Την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε απο την σαφως ανωτερη της Μπραιτον με 2-0 εκτος. Απο την αλλη Μπριστολ εχασε απο την Καρντιφ εντος με 1-2. Και οι δυο ομαδες εχουν τον ιδιο στοχο την παραμονη στην κατηγορια...και οσο πλησιαζουμε προς το τελος τετοια ματς ιδιου επιπεδου (αγωνιστικου) πρεπει να τελειωνουν. Η Μπριστολ βρισκεται σε καλυτερο φεγγαρι οσον αφορα την θεση στην οποια βρισκεται με 3 βαθμους διαφορα απο τις 3 τελευταιες θεσεις. Θα ρισκαρω με το διπλο της Μπριστολ που την θεωρω πιο ικανη απο την Πορτσμουθ.   



(290) ΠΛΙΜΟΥΘ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ τελικο OVER


H Πλιμουθ την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε απο την Ροδεραμ με 1-0 εκτος. Απο την αλλη Σριουσμπερι νικησε την μαχητικη Μπερτον με 1-0 εντος. Το ματς το βλεπω πολλα γκολ. Η Πρωτη κυνηγαει την νικη για σωσει την κατηγορια μιας και βρισκεται στην θεση που οδηγει στον υποβιβασμο και με νικη πιανει την Χερεφορντ...βαθμολογια κολαση...! Απο την αλλη η Σριουσμπερι πρεπει και αυτη να νικησει αμα θελει κατι καλυτερο οσων αφορα την παραμονη στην 3 θεση πυ οδηγει στην απευεθειας ανοδο! Μεγαλο ματς και εδω με την καθε  μια ομαδα να δινει τα παντα για τον δικο της σκοπο. Η Πλιμουθ για την κατηγορια η Σριουσμπερι για την Ανοδο. Πιστευω το ματς θα το παρει η Σριουσμπερι.



(295) ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ τελικο διπλο 


Η Κεμπριτζ την προηγουμενη αγωνιστικη νικησε εντος την Μπαροου με 1-0 ενω η Γκειτσχεντ εχασε απο την Μπρειτνρι με 3-1 εκτος. Αν καποια απο τις δυο μπορει να πετυχει τα Playoff για την ανοδο αυτη ειναι η Γκειτχεντ. Απουσιες εχουν και οι δυο ομαδες η Κεμπριτζ εχει εκτος τον βασικο αμυντικο της και τον βασικο μεσο...και η Γκειτχειντ εχει εκτος τον βασικο επιθετικο της με (26/7) και τον Φισερ. Πιστευω οτι η Γκειτσχειντ θα το παρει το ματς μιας και αν θελει να "πιασει" τα Playoff θα πρεπει να νικησει την αδιαφορη στην ουσια Κεμπριτζ. Οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα θα ειναι αρνητικο για την συνεχεια. Διπλο λοιπον για την ομαδα της Γκειτσχεντ.



(278) ΣΚΑΝΘΡΟΠ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ τελικο διπλο.


Η Τσαρλτον την "γκελα" την εκανε απεναντι στην  Νοτς Καουντι και μαλιστα εντος χανοντας με 2-4!!!...εχει αποσταση ασφαλειας για την ανοδο μιας και ειναι πρωτη και οδηγει την κουρσα της Λιγκα 1 της Αγγλιας εχοντας 78 βαθμους και απο την δευτερη εχει διαφορα 9 βαθμους. Απο την αλλη η Σκανθροπ στο τελευταιο ματς εφερε 2-2 εκτος με την Γεοβιλ. Βρισκεται στην 7 η θεση απο το τελος με αποσταση ασφαλειας απο τις θεσεις που οδηγουν στον υποβιβασμο με 6 βαθμους. Δυσκολο ματς και για τις δυο ομαδες. Θα παω με το διπλο της Τσαρλτον...πιο ποιοτικοτερη πιο καλη και συμπαγης ομαδα απο την αντιπαλο της. Και αλλη γκελα δεν πιστευω να κανε η Τσαρλτον. Μια απουσια εκαστως και για τις δυο ομαδες.




Αυτα αλανια. Ρισκαδορικο το δελτιο σημερα αλλα πιο πολυ αυτα μου αρεσαν προσωπικα. Ελπιζω να παμε καλα η τουλαχιστον να βγουνε τα πιο πολλα σημεια. Σε Συστημα 3-4-5 σκετο, με αποδοσεις ΟΠΑΠ. 





Δευτερο Δελτιο 



(283) ΚΡΟΥ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ τελικο ασσος.
(297) ΜΠΑΘ ΣΙΤΥ - ΛΙΝΚΟΛΝ τελικο ασσος.
(259) ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ τελικο Over.
(270) ΕΞΕΤΕΡ - ΠΡΕΣΤΟΝ τελικο ασσος.
(272) ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ τελικο χ




Αυτο το δελτιο πολυ χαλαρα σε συστημα 4/5 επι δυο φορες. 




Υγ.1 Το βασικο μου δελτιο θα ειναι μπασκετ σημερα, NBA! 

Υγ.2 Αργα το απογευμα θα ανεβει και δευτερο δελτιο

Υγ.3 Αγγλια ΟΛΑ μπορουν να γινουν!!!

Υγ.4 Τα ματς στην Αγγλια ξεκινανε μετα το 70 λεπτο! 

Υγ.5  Ενα ματς τελειωνει στο 90 και οχι στο 5 λεπτο η στο 34 λεπτο. 



Καλη Επιτυχια σε ολους!!!


Detektiv, Keep it up my friends!





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More