3/18/2012

Μεγαλες Μαχες...Μεγαλα Ντερμπι...!









Καλησπέρα σε όλους τους φιλους. Αρκετα ματς εχει σημερα το κουπονι με μεγαλες μαχες σε ολη την Ευρωπη...Ντερμπι που θα κρινουν πολλα για την συνεχεια τοσο εντος συνορων με την αναμετρηση Παναθηναικου - Ολυμπιακου οσο και εκτος στην Ιταλια (Ουντινεζε-Ναπολι) , Ισπανια και Γαλλια. Παμε να δουμε τις σημερινες προτασεις.



Απο ολο το κουπονι εβγαλα 9 σημεια τα οποια τα εχω σπασει σε 2 δελτια. Ελπιζω η χημεια των αγωνων να ητανε σωστη ωστε να βγουνε. 


(374) ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΑΛΜΕΡΙΑ τελικο OVER (δευτερη επιλογη το διπλο) 

Σχολια για το ματς αυτο δεν θα κανω γιατι αρχιζει ηδη.



(380) ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΟΧΟΥΜ τελικο ασσος.


Χθες με τα παιδια που λεγαμε για διαφορα ματς...αναφερθηκε και το εν λογω, το οποιο ητανε για NoBet. Βλεποντας την Βαθμολογια βλεπω μια Ντουισμουργκ να θελει την νικη οπωσδηποτε με την Μποχουμ με στοχο την παραμονη στην κατηγορια. Η Μποχουμ βαθμολογικα ειναι "αδιαφορη" αφου εχει αποσταση ασφαλειας 10 βαθμων απο τις θεσεις που οδηγουν στον υποβιβασμο! Απο την αλλη η Ντουισμπουργκ βρισκεται ισοβαθμη με την Ααχεν στην 3 θεση απο το τελος. Πιστευω το ματς το θελει πιο πολυ η Ντουισμπουργκ απο την  Μποχουμ...παιζει εντος εδρας...ειναι ευκαιρια να το παρει το ματς. Δυσκολο αρκετα αλλα πιθανο αρνητικο αποτελεσμα να ειναι καταδικαστικο για την συνεχεια. Απουσιες εχουν και οι δυο ομαδες. Απο την Ντουισμουργκ θα λειψουν 3 βασικοι παικτες και απο την Μποχουμ 6 παικτες. 



(405) ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΕΡΝΛΙ τελικο ασσος. 


Η Καρντιφ οπως γραψαμε και την τελευταια φορα δεν ειναι σε καλη κατασταση βγαζοντας νικη εκτος εδρας με την Μπριστολ αλλα την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε εντος με 0-3 απο την πολυ δυνατη Χαλ. Σημερα ειναι ευκαιρια για την Καρντιφ να παρει την νικη απεναντι στην αδιαφορη βαθμολογικα Μπερνλι που βρθσκεται στην μεση της Βαθμολογιας ενω η Καρντιφ ισοβθμει στην 6η θεση με την Χαλ με 57 βαθμους! Με νικη καποιας ομαδας και ηττα αλλης η βαθμολογια αλλαζει αμεσως αφου ολες οι ομαδες μεχρι την θεση 10 μπορει να μπει Playoff! Ασσος λοιπον για την Καρντιφ που ειναι ευκαρια σημερα να παρει τη ν νικη απεναντι στην Μπερνλι. 



(413 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ τελικο διπλο.


Οπως ειχα  γραψει στο ματς ΟΦΗ - ΠΑΟΚ οτι ο ΟΦΗ δεν ειναι ομαδα η οποια μπορει να κρατησει σερι...ολα οκ καλη ομαδα , δυνατη ομαδα εντος εδρας ειδικα αλλα φτανει ...ετσι και τωρα. Ο ΠΑΟΚ προερχεται απο εντος εδρα ηττα με 2-3 απο τον Αστερα της Τριπολεως! Πιστεω σημερα ο ΠΑΟΚθα κερδισει τον αγωνα ακομα και απο ημιχρονο. Δεν θεωρω τον Παναιτωλικο ικανο να παρει κατι θετικο απο τον ΠΑΟΚ στο σημερινο παιχνιδι. Απουσιες για τον Παναιτωλικο (3) εκτος ο βασικος τερμας Μπαλζιτς. Απο τον ΠΑΟΚ θα λειψουν οι Κατσικας και Ιβιτς, Κρεσιτς, Ρομπερ. (Ισως δεν παιξει ο Μαλεζας)



Επειδη το πρωτο ματς ξεκινησε ηδη η τριαδα ειναι η παρακατω.




(380) ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΟΧΟΥΜ τελικο ασσος.
(405) ΚΑΡΤΝΙΦ - ΜΠΕΡΝΛΙ τελικο ασσος. 
(413 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ τελικο διπλο.


Αυτη η τριαδα καρφια. 
Δευτερο Δελτιο (ΡΙΣΚΟ)


(418) ΣΟΣΟ - ΝΙΣ τελικο διπλο
(422) ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΛΙΜΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ τελικο διπλο
(417) ΡΕΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ g/g
(415) ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ τελικο ασσος.
(424) ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΣΑΜΣΟΥΣΠΟΡ τελικο διπλο.


Σε συστημα 4/5 επι δυο φορες. 



* Nα σημειωσω οτι στο πρωτο δελτιο αλλα και στο δευτερο ειχα επιλεξει το σημειο του Λεβαδειακου με τον Ατρομητο αλλα ειναι φραγμενο! Στο πρωτο δελτιο το ειχα βαλει G/G και στο δευτερο Ασσος.




Αυτα αλανια|! Ελπιζω να παμε καλα ! Καλη Επιτυχια σε ολους! Τα λεμε στο chat με τα υπολοιπα παιδια. 



Detektiv, Keep it up my friends! 















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More