3/18/2012

Με τα ματια στο ντερμπυ το μυαλο στο ταμειο...!!!

Το ματς των ματς σημερα με το ντερμυ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ μπορει να δινει αλλη αισθηση στην μερα αλλα ο σκοπος μας ειναι ενας,το ταμειο.Εχτες μπορει σε 2 δελτια να ειχαμε προδοσιες με αναποδα αποτελεσματα σημερα παμε για το απολυτο !!






1ο Δελτιο-


#383 Ξανθη-Πας Γιαννινα


Η 6η σερι ηττα εφερε και προστιμα στους παιχτες κατι που μπορει να τους ξυπνησει απεναντη σε ενα Πας που κρατιεται με νυχια και δοντια  στο παιχνιδη της παραμονης.
                                 -Ασσος  (1,70)-


#420 Αννοβερο-Κολονια


Να ρεφαρουν θελουν στο Αννοβερο την καθαρη ηττα απο τη Βεντερ πραγμα που τους στερησε το δικαιωμα να πλησιασουν τις θεσεις ευρωπης.
                                -Ασσος  (1,50)-


#433 ΛΙΛ-Βαλενσιεν


Η Λιλ΄ειναι ανωτερη σε αυτο το ματς και πρεπει να το δειξει και μεσα στο γυπαιδο απεναντη σε μια Βαλενσιεν που βρισκετε στη μετριοτητα.
                                -Ασσος  (1,50)- 


#398 Ιντερ- Αταλαντα


Πολυ δυσκολα θα παρει κατι η Αταλαντα απο το ματς αφου δεν το κυνηγαει οσο πρεπει και με μια Ιντερ σε κεφια μπορει να δουμε +3 γκολ.
                                 -Over  (1,70)-


``````````````````````````````````````````````````````````
2ο Δελτιο-


#378 Αουε-Σαν Παουλι


Επιασε 4η θεση με 1β διαφορα απο την 3η η Παουλι με νικη επι της Καρλσρουης και στραβοπατημα της Παντερμον.Ο στοχος ειναι να μεινουν κοντα στα μπαραζ ανοδου και αυτο θελει μονο νικη.
                               -Διπλο  (1,90)-




#415 Νιουκαστλ-Νοργουιτς


Η Νιουκαστλ με καλες εμφανισεις βρεθηκε στην 1η 6αδα και στοχος ειναι η παραμονη τους εκει και μπορει να συνεχισει με μια νικη εντος απεναντη σε μια Νοργουιτς που ακομα ψαχνετε.
                                -Ασσος  (1,60)-


#377 Χαρτς-Χιμπερνιαν


Ντερμπυ μισους αναμεσα στις 2 ομαδες με επικεφαλη την Χαρτς οπου κραταει το αηττητο μεταξυ τους 9  ματς σερι και αν κρινουμε απο τις αποδοσεις ολα δειχνουν να κανει το 10'
                                  -Ασσος  (1,65)-


#392 Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ


Το ντερμυ των μπριζ με κοινη εδρα βρισκει την Κλαμπ να στοχευει το 2στα2 για οσο μικροτερη διαφορα γινετε στα πλει οφ και μπορει να τα καταφερει.
                                   -Διπλο  (1,80)-


#441 Κογκε-Ααλμποργκ


Μπορει να ελπιζει για την 1η 4αδα η Ααλμποργκ και μονο  για νικη κυνηγανε το καλλητερο και πολυ δθσκολα θα κοντραρει η Κογκε απο την τελαιυτεα θεση.
                                    -Διπλο  ( 1,85)-
```````````````````````````````````````````````````````````




Κ α λ η  Ε π ι τ υ χ ι α  !!!








                  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More