8/29/2013

ΒΡΑΔΙΑ EUROPA

Καλημέρα φίλοι μας. Πολλά τα σημερινά παιχνίδια αλλά στα περισσότερα οι αποδόσεις είναι απογοητευτικές. Θα κυνηγήσουμε μια τριάδα σήμερα με δυο βατά αποτελέσματα και είναι με λίγο ρίσκο για να φτιάξουμε την απόδοση.





183 ΑΛΚΜΑΑΡ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ OVER (1.60)

Δεν έχει να χάσει και τίποτα ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ μετά το 1-3 στην έδρα του. Θα παίξει επιθετικά και θα κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ που θα τον βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Δεν ήταν κακός στο πρώτο παιχνίδι και τον αδικεί το αποτέλεσμα. Καλύτερη ομάδα η ΑΛΚΜΑΑΡ θα βρει ευκαιρίες στην ανοιχτή άμυνα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ να σκοράρει. Το παιχνίδι μπορεί να δώσει over.

185 ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2 (1.85)

Με 1-3 έχασε η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ στο πρώτο παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Θα το κερδίσει το παιχνίδι η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ και την πρόκριση. Ίσως διπλό και από το ημίχρονο για όσους ρισκάρουν.


186 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ Χ2 (3.38)

Με 4-3 κέρδισε η ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ την ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ και βλέπουμε το άσσο σήμερα στο 1.18. Μυρίζει τυράκι και δεν θα πέσουμε στην παγίδα. Σε τέτοια απόδοση η διπλή ευκαιρία αξίζει καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δείχνει πρόβλημα στην άμυνα των Γάλλων. Με ένα γκολ το πήρε το ματς η φιλοξενούμενη καθώς θα χρειαστεί 3 γκολ μετά η ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ και δεν θα έχει την ψυχολογία. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More