4/24/2013

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ CL ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Ματσάρα στο σημερινό πρόγραμμα ανάμεσα στην ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ και την ΡΕΑΛ για τον ημιτελικό του CL. Συμπληρώνουμε την τριάδα μας με τα δυο γαλλικά παιχνίδια απ το σημερινό κουπόνι.




113 ΡΕΝ - ΤΡΟΥΑ 1 (1.70)

Απογοήτευση για την ΡΕΝ με τον χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ και θα χρειαστεί ένα ξέσπασμα απέναντι σε μια μέτρια ομάδα όπως η ΤΡΟΥΑ που ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Β Εθνική.

114 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΑΖΑΞΙΟ OVER (1.75)

Γκολ και θέαμα θα προσφέρει η ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ που έχει τον ενθουσιασμό και ετοιμάζει φιέστα στο κατάμεστο γήπεδο της για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του ΛΙΓΚ ΚΑΠ, πρώτου τίτλου μετά απο 32 χρόνια.

117 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2/2 (4.20)

Καθαρά ρίσκο το διπλό απ το ημίχρονο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλα θα κυνηγήσουμε την μεγάλη απόδοση. Μετά τον διασυρμό της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ στο χθεσινό παιχνίδι απο την ΜΠΑΓΕΡΝ θα γυαλίζει περισσότερο το μάτι των Ισπανών της ΡΕΑΛ καθώς θα έχουν μια καλή ευκαιρία να κάνουν καζούρα στην μισητή αντίπαλο. Περίεργο θα είναι και το κλίμα στο στρατόπεδο της ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ καθώς δείχνει να ξεπουλάει ότι έχει και δεν έχει με τις παραχωρήσεις παιχτών που άρχισε να κάνει απ τόσο νωρίς. 


113 ΡΕΝ - ΤΡΟΥΑ 1 (1.70)
114 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΑΖΑΞΙΟ OVER (1.75)117 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2/2 (4.20)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More