2/17/2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

 Οι προτάσεις για σήμερα σε ενα δύσκολο κουπόνι αλλα με αποδόσεις που προκαλούν:


281 ΤΖΕΝΟΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ X (3.05) 2 (2.65)

Συνεχίζει θετικά αποτελέσματα η ΤΖΕΝΟΑ στη μάχη για την παραμονή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει οτι η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ είναι σε φόρμα. Θα υπάρξει μια γκέλα σύντομα και σήμερα το Χ είναι ικανοποιητικό και για τις δυο ομάδες, με κάλυψη στο 2πλό καθώς η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ σε καλή μέρα δεν είναι στα μέτρα της ΤΖΕΝΟΑ. Διπλή με το Χ να έχει προβάδισμα.

289 ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 (1.55)

Σοκαρισμένοι ακόμα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ απο την άσχημη εμφάνιση και βαριά ήττα απο την ΛΕΒΑΝΤΕ. Κανείς δεν μπορεί επίσης να χωνέψει την σφαγή απο τον Γερμανό διαιτητή και την ατυχία της ομάδας έστω να πάρει ενα εκτός έδρας γκολ. Η πρόκριση μοιάζει χαμένη, έχει προηγηθεί και η ήττα τον Ατρόμητο, σήμερα θα υπάρξει ξέσπασμα.

292 ΡΕΜΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (2.10)

Σκοράρει στα τελευταία της 3 παιχνίδια η ΡΕΜΣ πήρε και θετικά αποτελέσματα και η ψυχολογία έχει ξαναγυρίσει στην αγαπημένη μου ομάδα. Σκοράρει όποτε θέλει η ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ. 9 γκόλ στα τελευταία της 3 παιχνίδια με 3 νίκες. Το over σε τέτοια απόδοση αξίζει το ρίσκο.


305 ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 (2.65)

Στον Παναθηναικό κάνουν πλάκα όλοι σε όλους. Η κατάσταση έχει φεγύγει με όσα ακούμε το τελευταίο διάστημα. Ευκαιρία για τους παίκτες με μια ήττα σε δύσκολη έδρα να στριμώξουν για τα καλά τον Φάμπρι που θέλουν να τον διώξουν. Ο ΑΡΗΣ παίζει τα ρέστα του για παραμονή και ο κόσμος θα βοηθήσει σήμερα.

310 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΙΝΤΕΡ 1 (1.90)

Σοκ στην ΙΝΤΕΡ με τον τραυματισμό του Μιλίτο. Κούραση και απο το παιχνίδι της Πέμπτη στο Europa με νίκη 2-0 επι της ΚΛΟΥΖ θα χρειαστούν rotation κάποιοι άλλοι βασικοί και στα εκτός της δεν είναι δυνατή με 1 ισοπαλία στα τελευταία 6 που έχει δώσει. Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ πάντα στην έδρα της δυνατή. Έχασε με κακή απόδοση 2-0 απο την ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και δύσκολα θα ξανακάνει τόσο κοντά τέτοια άσχημη εμφάνιση καθώς κυνηγάει την πέμπτη θέση. Υποστηρίζουμε τον άσσο.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More