2/15/2013

ΓΑΛΛΙΑ...ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ

Μετά το φιάσκο και τα περίεργα αποτελέσματα του EUROPA και την σφαγή του Ολυμπιακού απο τον Γερμανό διαιτητή, γυρίζουμε σελίδα και πάμε να ασχοληθούμε με την αγαπημένη μας Β Γαλλίας.





101 ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΑΟΥΕ 1 (1.90) Χ (3.20)

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ που σταμάτησε το αρνητικό σερί με 5 συνεχόμενες ήττες στην επικράτηση της με 3-1 εκτός έδρας απέναντι στην ΙΝΓΟΛΣΤΑΝΤ. Άνοστη εμφάνιση και ήττα με 2-0 απο την ΦΣΒ για την ΑΟΥΕ. Μένει να δούμε αν η συνέχεια θα είναι το ίδιο καλή για τους γηπεδούχους αλλα βαθμολογικά το Χ και η μοιρασιά των βαθμών θα βόλευε και τις δυο ομάδες. Διπλή στο παιχνίδι για ποιο σιγουριά.

103 ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2 (1.45)

Είναι αποδόσεις που τρομάζουν αλλά αυτό το διπλό δεν μπορεί να σπάσει. Η πρώτη με την τελευταία, είχε γκέλα με Χ στο τελευταίο της εκτός έδρας η ΓΑΛΑΤΑ, ίσως καλό το over καθώς η προσθήκη του Γκέκα επιτέλους κάνει λίγο αισθητή την επίθεση της ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ αλλα γενικά η ΓΑΛΑΤΑ ήταν που ήταν σε άλλο επίπεδο, με ΣΝΑΙΝΤΕΡ και ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ πάει ακόμα ποιο μακριά σε ποιότητα.

106 ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΝΙΜ 2 (2.60)

Τα μαύρα χάλια της ΓΚΑΖΕΛΕΚ έφεραν αντιδράσεις και τελεσίγραφο στον προπονητή της ΚΑΒΑΛΙ ,ότι πρέπει να φέρει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια. Πράγμα δύσκολο γιατί η ομάδα είναι δικαιολογημένα στη θέση που είναι και το πρόγραμμα της δύσκολο. Σε εξαιρετική φόρμα η ΝΙΜ με 6-2-1 στα τελευταία της παιχνίδια ενώ και στο τελευταίο της επικράτησε εύκολα με 3-0 απέναντι στην ΛΑΒΑΛ. Μόνο πρόβλημα ο αγωνιστικός χώρος αλλα με τέτοια απόδοση το διπλό είναι ελκυστικό.

112 ΧΑΒΡΗ - ΑΝΖΕ OVER (1.90)

Φορμαρισμένη και με καλά παιχνίδια τελευταία η ΧΑΒΡΗ. Απίστευτη ανατροπή για την ΑΝΖΕ που έχανε 2-1 στο 90 και έπαιζε με παίχτη λιγότερο και όμως κατάφερε στο 94 να πάρει τους βαθμούς της νίκης απο την ΛΑΝΣ. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα τέρματα. Το over παίζει.

110 ΛΕ ΜΑΝ - ΚΑΕΝ 2 (2.40)

Ψάχνει εκδίκηση η ΚΑΕΝ για το παιχνίδι του πρώτου γύρου που έχασε άδικα. Έχει απο κοντά της να την απειλεί η ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ για την τρίτη θέση και αντιμετωπίζει μια ΛΕ ΜΑΝ με μέτρια παρουσία στα τελευταία της παιχνίδια και με πολλά οικονομικά προβλήματα που μπορούν ακόμα και να την ρίξουν κατηγορία. Το διπλό αξίζει το ρίσκο του.

111 ΤΟΥΡ - ΚΛΕΡΜΟΝ OVER (2.00)

Συνέχεια γκολ/γκολ και OVER δίνει η ΤΟΥΡ και δεν μπορείς να το αγνοήσει κάποιος. 5 γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο της παιχνίδι. Έχει προβλήματα η ΚΛΕΡΜΟΝ και θα τα βρεί σκούρα αλλα μπορεί να σκοράρει σε μια άμυνα που είναι ευάλωτη. Το παιχνίδι πάντως το παίρνει η ΤΟΥΡ. 

114 ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΚΑΜΠΟΥΡ 1 (1.90)

Ομάδα που με έστειλε ταμείο με γκολ στο 92 θα συνεχίσω να την υποστηρίζω. Δεν κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις η ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ αλλά περιμένω ότι θα βρεί ρυθμό και στην έδρα της χρωστάει ένα καλό παιχνίδι. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More