1/30/2013

ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τι βραδιά η σημερινή με το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος στο ποδόσφαιρο. Copa del rey κύριοι με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Τα λόγια είναι περιττά.



134 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 (2.20)

Δεν βολεύει η ισοπαλία τις δυο ομάδες καθώς θα χαθεί έδαφος για τις θέσεις εξόδου του CL. Μεγάλη αδυναμία η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ στα εκτός έδρας παιχνίδια της και ποια καλύτερη απόδειξη για την εικόνα της από την ντροπιαστική ήττα για το FA CUP με 3-2 απο την Όλνταμ που πάει για 4η εθνική. Γκρίνια απο τους οπαδούς για τον Βενγκέρ και ο ίδιος χρειάζεται τη νίκη για να έρθει ηρεμία στο σύλλογο. 

135 ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1 (1.50)

Σε άσχημη ψυχολογία η ΓΟΥΕΣΤ με μια ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Είναι έδρα το Goodison Park και δίνει το προβάδισμα στην καλύτερη έτσι και αλλιώς EVERTON.

143 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1 (1.40)

Δεν μας αφήνει ούτε για γκολ ουτε για νίκη απο το ημίχρονο ο ΟΠΑΠ αλλά ας είναι και μόνο για το 1.40. Δεν αφήνει την γκέλα της ΣΙΤΥ η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ και σήμερα παίρνει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

146 ΡΕΑΛ Μ. - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 (2.60)

Τα πράγματα είναι απλά, η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ το πρωτάθλημα η ΡΕΑΛ το κύπελλο. Δεν χάνουν οι μαδριλένοι σήμερα. Έχει σκυλιάσει και ο Ρονάλντο και σε ειδικό στοίχημα οτι θα σκοράρει πρώτος με 4.5 απόδοση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More