1/26/2013

ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 Σε παιχνίδια απο το Αγγλικό κύπελλο η προσοχή μας με ομάδες που έχουν κίνητρο για να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα. Γρήγορα λόγο χρόνου περνάμε στην πρόταση μας:



 130 ΣΤΟΟΥΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 (1.70)

Μαύρα χάλια η ΣΤΟΟΥΚ στην ήττα με 3-1 απο την ΣΟΥΟΝΣΙ και με άμυνα που έχει 13 γκολ στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος. Υπολογίζει το κύπελλο ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ καθώς και στο προηγούμενο παιχνίδι με την μικρή ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ κατέβασε βασική ομάδα. Δεν μπορεί να αντέξει η ΣΤΟΟΥΚ ομάδα της ποιότητας της ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ που θα μπεί με κίνητρο καθώς ο τίτλος στο πρωτάθλημα δείχνει και δύσκολος. ΔΙΠΛΟ.

145 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ over (1.70)

 Σε ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια στην Ευρώπη φέτος η ΣΑΛΚΕ μετά απο 6 αγώνες χωρίς νίκη πήρε το εντυπωσιακό 5-4 απο το ΑΝΝΟΒΕΡΟ. Με δύο επιθετικούς θα κατέβει σήμερα η ομάδα και σημαντική η επιστροφή του ΧΟΥΝΤΕΛΑΡ που δείχνει πεινασμένος. Σημαντική νίκη για την ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ πάλι σε παιχνίδι με πολλά γκόλ 3-2 την ΦΟΡΤΟΥΝΑ. 3-1 στην πρώτη αναμέτρηση υπερ της ΣΑΛΚΕ. Το παιχνίδι θα έχει πολλά τέρματα και σε καλή τιμή το OVER.


153 ΜΠΟΛΤΟΝ - ΕΒΕΡΤΟΝ 2 (1.60)

Μέτρια πράγματα γενικά απο την ΜΠΟΛΤΟΝ που δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση ομάδα που πέρσι επαιζε στην πρέμιερ. Με νύχια και με δόντια κατάφερε και πήρε το 0-0 απο την ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ στο τελευταίο παιχνίδι της. Μέτρια περίοδος και για την ΕΒΕΡΤΟΝ με 0-0 στην ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ.
Θα βοηθήσει η επιστροφή του ΜΙΡΑΛΑ και θα βγάλει καλύτερη εικόνα η ομάδα. Οι οπαδοί της θέλουν πρόκριση και θα ενισχύσουν τους φιλοξενούμενους σήμερα.

 154 ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2 (1.60)

Σκόρπισε την ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ με 5αρα σε ενα δεκάλετπο σημείωσε 4 τέρματα και έδειχνε 2 φορές ποιο γρήγορη. Ο μοναδικός στόχος που έμεινε να κυνηγάει η ομάδα του ΒΕΝΓΚΕΡ το κύπελλο οπότε θα είναι παιχνίδι που δεν θα αδιαφορήσει. Η ΜΠΡΑΙΤΟΝ δεν μπορεί να την κοντράρει. ΔΙΠΛΟ.

207 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2/2 (1.95)

Καλή πορεία ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ αλλα σε πόσα παιχνίδια του ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα μείνει στο Χ σε ημίχρονο. Η ομάδα με την απομάκρυνση του ΖΑΡΝΤΙΜ δείχνει ποιο επιθετική, ανανέωσε ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ κλείνει μάλλον ευχάριστα και το θέμα του ΤΖΙΜΠΟΥΡ και γενικά η επίθεση της ομάδας θα είναι ποιο χαρούμενη. 2/2 σε καλή απόδοση.

218 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 (2.20)

Εντυπωσιάζει η ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ που αυτή την στιγμή δείχνει οτι παίζει το ποιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝ με τη χθεσινή της νίκη την έφτασε στη δεύτερη θέση και αυτό δείχνει περισσότερο κίνητρο στους φιλοξενούμενους να πάρουν το σημερινό παιχνίδι. Η προιστορία δείχνει 4 διπλά. Η ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ με 0-0 απο το τελευταίο της παιχνίδι, δεν έχει ιδιαίτερα καλή έδρα (4/2/3) και ειδικά σε ομάδες καλύτερες ζορίζεται (0/2/2).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More