1/25/2013

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ

Καλησπέρα φίλοι μας. Με παιχνίδια από Β Γαλλίας σήμερα, την έδρα της ΤΣΕΛΝΤΕΝΑΜ και επιβάτες στο τρένο της ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ οι επιλογές μας. Ποιο αναλυτικά:





104 ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΧΑΒΡΗ 2 (2.90)

Δείχνει σαν υποψήφια για αποχώρηση η ΓΚΑΖΕΛΕΚ στην προτελευταία θέση της κατηγορίας. Πολλά προβλήματα στην άμυνα με απουσίες και θα είναι ακόμα ποιο δύσκολη η αποστολή της σήμερα. Φλερτάρει με την νίκη η ΧΑΒΡΗ στο πρωτάθλημα με καινούργιο προπονητή αλλα δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Σπουδαία πορεία στο κύπελλο με πρόκριση στους 16. Δείχνει ότι είναι σε καλό διάστημα και το διπλό πληρώνει πολύ καλά. 

105 ΚΛΕΡΜΟΝ - ΚΑΕΝ 2 (2.50)

Στην τρίτη θέση η ΚΑΕΝ κοιτάζει την άνοδο. Και δικαιολογημένα αφού παίζει από τα ποιο ελκυστικά ποδόσφαιρα στην μικρή κατηγορία των Γάλλων. 5 νίκες 3 ισοπαλίες και 3 ήττες στα εκτός έδρας της έχει μεγάλη ευκαιρία σήμερα απέναντι σε μια από τις χειρότερες έδρες της κατηγορίας να πάρει ένα καλό διπλό και να κρατηθεί στην τροχιά της ανόδου. Μόνο 2 νίκες σε 10 παιχνίδια η ΚΛΕΡΜΟΝ στην έδρα της. Έχει και Χ το παιχνίδι αλλά με τέτοια απόδοση στην 3η ομάδα που παίζει με την 14 δεν μπορείς παρά να ρισκάρεις.

107 ΝΙΜ - ΣΕΝΤΑΝ 1 (1.85)

Σε καλή περίοδο η ΝΙΜ με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία της 5 παιχνίδια. Στην 6η θέση με τέτοιες νίκες σαν την σημερινή θα είναι στο παιχνίδι της ανόδου. Στην τελευταία θέση η ΣΕΝΤΑΝ λίγο βελτιωμένη στα τελευταία της παιχνίδια αλλά και ποιο κουρασμένη καθώς είχε πρόσφατα παιχνίδι για το κύπελο.


122 ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ 1 (1.85)

Σε 13 παιχνίδια εντός η ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ με 8 νίκες 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μόλις 12 γκολ. Όχι ιδιαίτερα πετυχημένη στην επίθεση της με 22 τέρματα αλλά απέναντι σε μια ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ που έχει δεχτεί 47 τέρματα δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα για να πάρει την νίκη. Η ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ γενικά δεν είναι καλή ομάδα και δείχνει αρκετά αδύναμη εκτός έδρας. Μην ξεχνάμε ότι στα τελευταία της 8 παιχνίδια έχει μόλις 2 νίκες και 6 ήττες. Καλό σημείο ο άσσος.

123 ΚΡΟΤΟΝΕ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 2 (1.95)

Στο τελευταίο της παιχνίδι η ΚΡΟΤΟΝΕ πρόλαβε να φάει 5 τέρματα πριν διακοπεί ο αγώνας. Η ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ έριξε 5άρα στην ΤΣΕΖΕΝΑ. Αυτά τα 10 γκολ δεν είναι τα μόνα που χωρίζουν τις δυο ομάδες. Η ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ κάνει περίπατο στην κατηγορία και έπρεπε ήδη να έχει ανέβει στην πρώτη εθνική. Η ΚΡΟΤΟΝΕ παλεύει για την παραμονή και καλά θα κάνει να κρατήσει δυνάμεις για επόμενο παιχνίδι. Εδώ δεν έχει  να ζητήσει τίποτα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More