12/29/2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΒΑΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 Περνάμε γρήγορα σε πολύ καλά παιχνίδια που βρήκαμε με σπουδαίες αποδόσεις για μια πολύ καλή νίκη σήμερα αν μας κάτσει. Ας τελειώσει η χρονιά υπέροχα.



 σύστημα 5-6-7

114 ΓΟΥΛΒΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ 1 (2.00)

Επιστρέφει ο Μακ Κάρθι στο Wolverhampton αυτή την φορά σαν προπονητής της ΙΠΣΟΥΙΤΣ που έρχεται απο σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στην ΤΣΑΡΛΤΟΝ. Στην 20η θέση η ομάδα του και σήμερα θα είναι μια δύσκολη βραδιά για εκείνον καθώς ήταν προπονητής της ΓΟΥΛΒΣ για 6 χρόνια. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν δούμε να γίνετε ενα rotation στην ομάδα του. 
 Η ΓΟΥΒΣ μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και με πολύ δυνατό ρόστερ αλλα η βαθμολογία άλλα μας δείχνει καθώς είναι στην 14η θέση. Τραγική στα εντός έδρας παιχνίδια της με μόλις 1 νίκη 4 ήττες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 8. Ήρθε ο καιρός για να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες.

134 ΤΡΑΝΜΙΡ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ 1 (1.65)

Λίγα πράγματα απο την ΣΚΑΝΘΟΡΠ απέναντι στην ΣΕΦΙΛΝΤ και ήττα στην έδρα της με 0-3. Επιστροφή στις νίκες για την ΤΡΑΝΜΙΡ μετά απο καιρό και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση θυμίζοντας λίγο την πολύ καλή ομάδα των πρώτων παιχνιδιών. Μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε πολύ αδύναμο αντίπαλο να πάρει την νίκη.

154 ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΧΑΪΝΤ 2 (2.70)

Στη 18η θέση η ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ στη 12η η ΧΑΙΝΤ.

Δεν είναι καλή η ΣΑΟΥΘΟΠΟΡΤ στην έδρα της και τρώει εύκολα τέρματα. Μετά απο καιρό πέτυχε την τελευταία αγωνιστική νίκη στην έδρα της αλλα λίγα πράγματα φέτος. Η ΧΑΙΝΤ τρέχει καλό σερί με 7 νίκες τις τελευταίες 10 αγωνιστικές έρχετε απο ακόμα ένα διπλό ενώ σήμερα επιστρέφουν και οι δυο καλοί της επιθετικοί. Ας μας δώσουν ενα πολύ καλοπληρωμένο διπλό.

115 ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ 1 (1.65)

Η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας και σε παιχνιδάρα στο ντέρμπι απέναντι στην ΚΡΥΣΤΑΛ ενώ ήταν πίσω στο σκόρ με μεγάλη αντεπίθεση στο τελευταίο μισάωρο έκανε την ανατροπή και έδειξε σε όλους ποιο είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Δεν μπορεί η ΜΙΛΓΟΥΟΛ να κοντράρει αυτή την ΚΑΡΝΤΙΦ με 11-0-1 ρεκορ.

120 ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 2 (2.60)

Ντέρμπι ουραγών αλλα έχουμε φαβορί με την ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ να βρίσκετε σε απίστευτη φόρμα και μάλιστα να σημειώνει εντυπωσιακή νίκη εκτός έδρας απέναντι στην πολύ καλή ΓΟΥΛΒΣ μάλιστα ήταν και η τρίτη της συνεχόμενη. Ντέρμπι παραμονής και όταν κερδίζεις καλύτερους αντιπάλους δεν έχεις δικαίωμα να αφήνεις βαθμούς απέναντι σε μικρότερους ΑΝ θέλεις την παραμονή στην κατηγορία.

126 ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ 2 (3,25)

Ρίσκο αλλα έχει απουσίες η ΜΚΝ έρχεται απο διασυρμό στην έδρα της με 2-4 απο την ΓΟΥΟΛΣΟΛ ενώ η ΚΟΒΕΝΤΡΙ είναι σε φόρμα και έρχεται και απο σπουδαία νίκη εκτός έδρας με την ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ.

121 ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2 (2.70)

Περίεργα πράγματα απο την διοίξηση της ΝΟΤΙΓΧΑΜ καθώς μετά την σπουδαία νίκη της απέναντι στην ΛΙΝΤΣ αποφασίζει να διώξει τον προπονητή ενώ η ομάδα είναι 1 βαθμό μακριά απο τα play off. Ξενερώσε ο κόσμος και ξενέρωσαν και οι παίκτες και αυτή η κατάσταση μόνο καλό δεν θα κάνει στους οικοδεσπότες. Είναι ευκαιρία για μια καλή ομάδα όπως η ΚΡΙΣΤΑΛ να επωφεληθεί  απο αυτή την μπερδεμένη κατάσταση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More