12/08/2012

ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 Το βάρος μας θα πέσει στο αυριανό ελληνικό ντέρμπι που θα έχουμε δυνατό ποντάρισμα υπέρ του Ολυμπιακού. Για σήμερα συντηρητικά σε ενα 3-4-5 βατό σύστημα για να πάρουμε περισσότερα χρήματα για το αυριανό ποντάρισμα.



 145 ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ 1 (1.60)

Σε καλύτερη φορμα η ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ με 5 νίκες 5 ισοπαλίες και 5 ήττες στην 11η θέση με αντίπαλο την ΓΚΡΟΙΤΕΡ που έχει βουλιάξει στον πάτο της βαθμολογίας και έχει 3 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία της παιχνίδια. Είχε ισοπαλία η ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ στο τελευταίο της παιχνίδι που έπαιξε όμως με σημαντικές απουσίες. Δεν αφήνει άλλους βαθμούς σήμερα.

162 ΚΑΡΛΑΙΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 2 (2.05)

Και οι δυο ομάδες στο προηγούμενο τους παιχνίδι αποκλείστηκαν απο το κύπελλο. Η ΣΕΦΙΛΝΤ στα πέναλντι απο την ΚΟΒΕΝΡΙ με 4-1 ενώ η ΚΑΡΛΑΙΛ εύκολα απο την ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ με 3-1.
 Η γηπεδούχος δεν είναι σε καλή περίοδο με 1 μόλις νίκη και 1 ισοπαλλία στα τελευταία της 6 παιχνίδια. Η ΣΕΦΙΛΝΤ έχει σαν πρώτο στόχο την άνοδο και δεν θα αφήσει βαθμούς σε μια ομάδα που την έχει.

165 ΚΡΟΟΥΛΙ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ 1 (1.70)

Άνετη νίκη στο κύπελλο με 3-0 στο πρωτάθλημα όμως μεγάλη κοιλιά χωρίς νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια. Μεγάλη ευκαιρία να το κάνει αυτό απέναντι στην πολύ αδύναμη ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ που δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό.

169 ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2 (1.90)

Συνεχίζει η ΣΚΑΝΘΟΡΠ την τραγική της πορεία προς τον υποβιβασμό. Προσθέτουμε τώρα και οικονομικά προβλήματα στην ομάδα.  Τελευταίο της παιχνίδι 4άρα απο την ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ.
Η ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ συνεχίζει την φοβερή της πορεία με τον ΧΑΟΥΙ και έχει 11 παιχνίδια χωρίς ήττα 8 απο τα οποία κέρδισε. Σήμερα πάμε για το 12.

172 ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ 2 (2.00)

Στην τελευταία θέση η ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ πήρε ενα Χ απο την ΓΟΥΟΛΣΟΛ εκτός έδρας με 1-1. Δύσκολα σήμερα με την ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ που δεν έχει νίκη σε 4 παιχνίδια και δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More