12/03/2012

Δευτερα φτωχια σαπιλα


1. Τσελτεναμ - Χερεφορντ (Under).. Αγωνας κυπελου με επαθλο την Εβερτον ειναι αυτος. Η χερεφορντ με συστημα 4-5-1 και αμυντικους προσανατολισμους. Η Τσελτεναμ γενικα εντος εδρας τελευταια δεν μπενουν πολλα γκολ οπως στα εκτος εδρας ματς της. Υπαρχει και πιο καλη παραδοση στο Χ αλλα αυτη τη στιγμη μιλαμε για μια κατηγορια υψηλοτερα. Under σε συνοπτικες διαδικασιες.


2. Aεκ - Πας γιαννινα (0-1 Goals).. H προιστορια μεταξυ τους λεει ξεκαθαρα goal/goal και οver αλλα οι εποχες αλλαζουν και το στοιχημα κρινετε με την εικονα των ομαδων στα τελευταια παιχνιδια. Δεν θα πω πολλα απλα επειδη σημερα ουσιαστικα ειναι μερα χωρις μεγαλο νοημα , αξιζει να ρισκαρει καποιος σε μεγαλες αποδοσεις. Αν μεινει το 0-0 στο ημιχρονο τοτε υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες επαληθευσης της επιλογης μου. Κατι σας 0-0/1-0 δηλαδη.


3. Ααλμποργκ - Ααρχους (Under).. Καθαρα θεμα καιρου η επιλογη του under. Xιονι ασταματητο με χαμηλες θερμοκρασιες. Παντως προκειτε για derby και λογικα οι δυο ομαδες δεν θα παιξουν οσα πανε και οσα ερθουν.


4. Σεβιλλη - Βαγιαδολιδ (Χ).. Πολλες οι απουσιες για την Σεβιλλη και μαλιστα βασικες. Ισως το ματς να μην ξεφυγει. Καταληγουμε στο καλοπληρωμενο Χ με πολυ πιθανο σκορ το 1-1 ..


Συνοπτικα

1. Τσελτεναμ - Χερεφορντ (Under) 
2. Aεκ - Πας γιαννινα (0-1 Goals)
3. Ααλμποργκ - Ααρχους (Under)
4. Σεβιλλη - Βαγιαδολιδ (Χ) 

Αποδοση 4αδας  27.55

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More