12/11/2012

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

Η σημερινή επιλογή των σημείων. Θα μείνουμε μακριά απο τα αγγλικά παιχνίδια κυπέλλου γιατί όπως πάντα θα γελάμε με τα αποτελέσματα. Αξίζει μικρό ποντάρισμα στην κόντρα της ΑΡΣΕΝΑΛ.




Τετράδα καρφί με 6ευρώ

105 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2 (2.25)

Προσκυνάμε Ερνέστο Βαλβέρδε. Πρώτη του για την ΒΑΛΕΝΘΙΑ η οποία συνοδεύτηκε και απο την πρώτη εκτός έδρας νίκη της νέας του ομάδας με την ίδια σημερινή αντίπαλο την ΟΣΑΣΟΥΝΑ με 
0-1. Η ΟΣΑΣΟΥΝΑ έπεσε θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και πλησιάζει την ζώνη υποβιβασμού οπότε το κύπελλο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα καθώς ακολουθεί δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με την ΧΕΤΑΦΕ και σήμερα θα παίξει με πολλούς αναπληρωματικούς. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΕΡΝΕΣΤΟ να μαζέψει και άλλες θετικές εντυπώσεις. Έτσι και αλλιώς ήδη απουσιάζουν κάποιοι βασικοί και θέλοντας και μη θα παίξει με δυνατή 11άδα. Λογικά θα έχει ποιο εύκολο έργο σήμερα απέναντι στην ελλιπέστατη ΟΣΑΣΟΥΝΑ απο ότι είχε πριν 2 μέρες για το πρωτάθλημα.

119 ΓΚΙΝΓΑΜΠ - ΑΡΛ 1 (1.65)

Τραγική η ΑΡΛ σε όλη την χρονιά δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα εκτός έδρας από την δαιμονισμένη σε φόρμα ΓΚΙΝΓΑΜΠ που έχει να χάσει σε 7 αγώνες. Πάμε για ένα εύκολο άσσο που δύσκολα θα σπάσει.  

121 ΚΑΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ ΟVER (1.90)

Αποκλεισμός σοκ για την ΜΟΝΑΚΟ στο κύπελλο απο ομάδα τρίτης εθνικής στα πέναλντι (0-0 η κανονική διάρκεια του αγώνα). Μέτρια εμφάνιση και δεν βρήκε και δρόμο στα δίχτυα. Να το κάνει και δεύτερη συνεχόμενη φορά δύσκολο. Πρέπει να διασκεδάσει και τις άσχημες εντυπώσεις και το πρωτάθλημα πλέον είναι μονόδρομος. Θα παίξει για την νίκη. Δύσκολη στην έδρα της η ΚΑΕΝ θα σκοράρει. Ας γίνει το παιχνίδι απο νωρίς 1-1 και ας βγάλουν τα μάτια τους για το ποιά θα πάρει τους τρείς βαθμούς....το over θα μας το δώσουνε.

128 ΡΟΜΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1/1 (1.95)

Φουλ φόρμα για την ΡΟΜΑ με παιχνιδάρες. Τελευταία αναμέτρηση σπουδαία νίκη με 4-2 απο την πολύ καλή ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ. Δεν θα αγνοήσει το κύπελλο και θα κατέβει με καλή ομάδα σήμερα και με λίγες αλλαγές. Είναι παιχνίδι νοκ αουτ και η πάντα επιθετική ΡΟΜΑ απο την αρχή των παιχνιδιών έχει την δυνατότητα να βγάζει γκόλ απο τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί. Η ΑΤΑΛΑΝΤΑ θα κατεβάσει αρκετές αλλαγές και έτσι και αλλιώς δείχνει μέτρια απέναντι σε αυτή την ΡΟΜΑ. Πάμε για άσσο απο το ημίχρονο να πιάσουμε την καλή απόδοση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More