12/04/2012

ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ 2.90 ΣΤΟ 2.15 ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΟΠΑΠ?


Βασικό στοίχημα σε μονό αποδεκτό ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με μεγάλο ποντάρισμα και απο εκεί και πέρα επειδή τα παιχνίδια του CL σήμερα κρύβουν σκοπιμότητες και πολλές αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων ενώ οι αποδόσεις για τα γκόλ είναι αισχρές, θα τα αποφύγουμε και θα βάλουμε μια 3άδα με Αγγλικά παιχνίδια.



108 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1/1 (3.60)

Η νίκη απαραίτητη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο γκρουπ των ισχυρών για την κλήρωση του Europa. Έδειξε και πολύ ωραίο πρόσωπο στο τελευταίο παιχνίδι του με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ κάνοντας ενα πολύ γεμάτο πρώτο ημίχρονο. Δείχνει καλύτερος τελευταία σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Δεν την χαλάει την ΑΡΣΕΝΑΛ η δεύτερη θέση καθώς ανάλογα τα αποτελέσματα σήμερα και αύριο λογικά θα αποφύγει καλές ομάδες όπως η ΜΙΛΑΝ, η Παρί, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, ΡΕΑΛ. Μέτρια χρονιά στο πρωτάθλημα και τα άσχημα αποτελέσματα συνεχίζονται. Νέα ήττα απο την ΣΟΥΟΝΣΙ μάλιστα εντός έδρας με 0-2 και είναι ευκαιρία για τον ΒΕΝΓΚΕΡ να δώσει ανάσες στην ομάδα του κατεβάζοντας αρκετούς αναπληρωματικούς. Καλές οι σχέσεις των δυο ομάδων. Άσσος που δεν χαλάει με την λογική και μόνο. Μας πετσόκοψε τις αποδόσεις ο ΟΠΑΠ γιαυτό θα το γυρέψουμε τον άσσο απο το ημίχρονο.

113 ΚΡΟΥ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 1 (2.35)

Είχε κάποια καλά παιχνίδια η ΚΡΟΥ στο πρωτάθλημα αλλα ήρθε το προηγούμενο παιχνίδι κυπελου με την ΜΠΕΡΤΟΝ και ήττα με 0-1 που την άφησε εκτός και έδειξε οτι η ομάδα χρειάζεται ανάσες. Περιμένουμε αρκετές αλλαγές σήμερα. Τα καλά νέα για μας είναι οτι η ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ χτυπήθηκε απο γρίπη και αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα για να συμπληρώσει βασική 11άδα. Με την γρίπη βοηθό μας πάμε για εναν καλό άσσο. Η ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ εξάλλου είχε μετριο παιχνίδι και ήττα με 3-1 απο την ΟΛΝΤΑΜ όταν ήταν στα καλά της την προηγούμενη εβδομάδα.

120 ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΧΑΙΝΤ 2 (3.50)

 Διάστημα άσχημο διανύεει η ΜΑΚΛΦΙΛΝΤ με 3 συνεχόμενες ήττες και μια ακόμα στο κύπελο. Απο την άλλη μεριά η ΧΑΙΝΤ τα πάει περίφημα  με μια ήττα σε 5 παιχνίδια και νίκη και απέναντι απο την πρωτοπόρο ΝΙΟΥΠΟΡΤ μάλιστα με εκτός έδρας 1-3 σκόρ ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι ήταν απλά διαστημική συντρίβοντας την ΓΟΥΟΚΙΝΓ με 7-0. 

108 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1/1 (3.60)
113 ΚΡΟΥ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 1 (2.35)
120 ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΧΑΙΝΤ 2 (3.50)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More