11/09/2012

TOY OVER ΜΕΡΑ

Με αγαπημένη Β Γαλλίας και πολλά παιχνίδια over.


104 ΑΝΖΕ - ΝΙΟΡ 1 (1.75)

Όχι σε ιδανική περίοδο η ΑΝΖΕ καθώς έχει μια νίκη στα τελευταία παιχνίδια της με ποιο πρόσφατο αυτή της ήττας εκτός έδρας από την ΝΑΝΤ με 1-0. Διατηρεί όμως την επαφή της με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ενώ σήμερα επιστρέφουν οι σκόρερ της Κεσέρου και Ντορέ που έλειψαν πολύ στα τελευταία παιχνίδια της. Η ΝΙΟΡ λίγο έλειψε να κάνει μεγάλη έκπληξη αλλά η ΜΟΝΑΚΟ την ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Γενικά λίγα πράγματα και χωρίς νίκη στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Η ΑΝΖΕ φλερτάρει με τη νίκη και ο Κεσέρου με το γκόλ και την υποστηρίζουμε.

105 ΑΡΛ - ΛΑΒΑΛ 1 (2.05)

Με 6 σερί ήττες και αλλαγή προπονητή η ΑΡΛ που παρότι είχε κάνει πολύ καλό ξεκίνημα το τελευταίο διάστημα την φέρνει κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Έχει δείξει ότι έχει καλούς παίχτες και ίσως το πρόβλημα να ήταν ο προπονητής. Θα ποντάρουμε στην αναγέννηση της σήμερα καθώς αυτή η ΛΑΒΑΛ είναι ομάδα στα μέτρα της.

106 ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΣΕΝΤΑΝ 1 (1.90)

Πρώτη εμφάνιση της ΓΚΑΖΕΛΕΚ στο γήπεδο της και περιμένουμε να συνοδευτεί από άνετη νίκη. Αυτή η ΣΕΝΤΑΝ που πέρσι έφτασε κοντά στην άνοδο φέτος φλερτάρει με τον υποβιβασμό. Καθόλου καλή ομάδα με άσχημες εμφανίσεις και ειδικά σήμερα πολλά τα προβλήματα απο απουσίες τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Είναι αντίπαλος που θα μπορούσε να κοντράρει αλλά οι παίχτες της ΓΚΑΖΕΛΕΚ θα έχουν φιέστα με πολλούς καλεσμένους και δεν θα τους απογοητεύσουν.

112 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 2 (2.90)

Ντέρμπι μίσους καθώς στην ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ δεν ξεχνούνε οτι η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ τους έριξε κατηγορία. Δεν είναι σταθερή φέτος η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ σε αντίθεση με την ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ που είχε ενα πολύ καλό σερί που σταμάτησε δυστηχώς για εμάς την προηγούμενη αγωνιστική με ήττα απο την ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ στην έδρα της με 1-2 που μας χάλασε το 5/5. Μας χρωστάει η ΜΠΟΥΡΣΑ και θα μας πληρώσει σήμερα.

σύστημα 3-4 Χ 3 φορές

104 ΑΝΖΕ - ΝΙΟΡ 1 (1.75)
105 ΑΡΛ - ΛΑΒΑΛ 1 (2.05)
106 ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΣΕΝΤΑΝ 1 (1.90)
112 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 2 (2.90)

Σε δεύτερο δελτίο παίζουμε όλη την Β Γαλλίας Over τα δυο τούρκικα παιχνίδια over και την Σέφιλντ over επίσης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More