11/17/2012

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΔΙΠΛΟ

129 ΑΑΛΕΝ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 2 (2.50)

Έκοψαν βαθμούς στην πολύ καλή ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ με αυστηρό πέναλντι στο παιχνίδι της με την ΚΑΙΖΕΡ (1-1). Πολύ καλή στα τελευταία της παιχνίδια με γκόλ σε κάθε παιχνίδι με μόλις 3 γκόλ παθητικό στα τελευταία 5 και με 2 νίκες στα τελευταία της εκτός έδρας χωρίς να δεχθεί τέρμα. Η ΑΑΛΕΝ τυχερή στο παιχνίδι με την ΟΥΙΝΙΟΝ κατάφερε να αποδράσει με τον βαθμός αφού ο διαιτητής δεν της καταλόγισε εις βάρος της 2 πέναλντι ενώ η αντίπαλος της είχε και δυο δοκάρια. Δεν ποντάρω πάλι στην τύχη για να ξεφύγει με βαθμούς η γηπεδούχος αλλα θα ποντάρω στην ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.

133 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ 2 (3.50)

Δεν είναι γενικά καλή η ΑΡΣΕΝΑΛ τελευταία και το έδειξε και στο παιχνίδι με την ΦΟΥΛΑΜ (3-3)
ακολουθεί και το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για το Champions League με την ΜΟΝΠΕΛΙΕ που η νίκη εκεί θα είναι μονόδραμος. Είναι πιθανό να κρατήσει δυνάμεις και να ξεκουράσει παίχτες. Για ένα διάστημα καλύτερη η ΤΟΤΕΝΑΜ στο παιχνίδι με την ΣΙΤΙ. Πήρε το προβάδισμα, είχε ευκαιρίες και για άλλο γκόλ αλλα στο δεύτερο ημίχρονο η ΣΙΤΙ την πίεσε έκανε, ευκαιρίες και πήρε το αποτέλεσμα. Με τέτοια απόδοση πάντως το διπλό αξίζει το ρίσκο και θα το τιμήσω.

138 ΕΜΠΟΛΙ - ΓΚΡΟΣΕΤΟ Χ2 (1,68)

Καλή σχέση ανάμεσα στις δυο ομάδες και ακόμα καλύτερη σχέση του προπονητή της ΓΚΡΟΣΕΤΟ με την μισή ομάδα της ΕΜΠΟΛΙ την οποία ο ίδιος ανέβασε στην κατηγορία. Έχει ανάγκη τον βαθμό ή τους βαθμούς η φιλοξενούμενη και ίσως δεν έχουν πρόβλημα τα φιλαράκια του Σόμα να...ρίξουν λίγο στροφές. Η διπλή ευκαιρία με τέτοια απόδοση χαμογελάει αν και το διπλό έχει κάποιο ρίσκο που αξίζει.

145 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 (1.65)

Τώρα κάποια ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ βρίσκετε στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Ευτυχώς όχι για πολύ. 1 νίκη σε 11 αγώνες δεν τις δίνουν και πολλά περιθώρια. Η ΑΙΝΤΡΑΧΤ για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη αλλα στο τελευταίο της απέναντι στην ΜΠΑΓΕΡΝ την έπαιξα στα ίσια, είχε καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο απο το 2-0. Δεν χαρίζει σήμερα βαθμούς γιατί δεν έχει βρεθεί τυχαία στην πρώτη τετράδα. Απο τα σίγουρα του κουπονιού.

147 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1 (1.85)

Ξαναπήρε φόρα το ΑΝΝΟΒΕΡΟ και άντε να σταματήσει. Όλοι ξέρουμε και για την δυνατή της έδρα, έχει και την παράδοση με το μέρος της στα παιχνίδια με την ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ θα διαλέξουμε τον άσσο.

157 ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΛΒΣ 2 (2.75)

Τα πράγματα είναι απλά. Είναι απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας η ΓΟΥΛΒΣ και δεν της αξίζει ούτε η βαθμολογική θέση που έχει ούτε τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Στο παιχνίδι με την ΜΠΡΑΙΤΟΝ κόντρα στην διαιτησία με αυστηρό πέναλντι και παίζοντας με παίχτη λιγότερο απο το ημίχρονο πήρε το 3-3 και έδειξε οτι θα παλεύει τα παιχνιδια της. Η ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ έρχεται με ένα εντυπωσιακό 6-1 απέναντι στην ΛΙΝΤΣ η οποία όμως έπαιζε για μισή ώρα με 9 παίκτες, διάστημα στο οποίο δέχτηκε 5 τέρματα. Ώρα της ΓΟΥΛΒΣ για αντεπίθεση.


Τα παραπάνω παιχνίδια σε σύστημα 4-5-6

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More