11/05/2012

Συστημα Ρισκου με...Ρασινγκ Κλουμπ! (update)







Καλησπερα σε ολους του φιλους. Αχαρη Δευτερα σημερα, ωστοσο με καλους αγωνες κατα τη γνωμη μου για να πονταρω. Εχει και το αγαπημενο μας NBA που στο ξεκινημα βλεπουμε αποτελεσματα εκπληξεις και αντιστροφων αποτελεσματων...


Πρωτο Δελτιο Βασικο 


(359) ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ Επιλεγω τον ασσο ημχ / ασσο τελικο

Η Μιντιλαν βρισκομενη στην 4 θεση απο το τελος θα επιδιωξει να παρει θετικο αποτελεσμα μεσα στην Ααλμποργκ. Την Πεμπτη νικησε την Νορτζελαντ στην παραταση με 3-2 , εχει καποιες απουσιες. Η Ααλμποργ μετα το τελευταιο ανεπιτυχες αποτελεσμα θα προσπαθησει να παρει την νικη φτανοντας στην δευτερη θεση και μειονωντας την αποσταση απο την Κοπεγχαγη η οποια κερδισε. Πιστευω οτι θα μπουνε δυνατα στο ματς οι της Ααλμποργκ και μπορουν να πετυχουν το γκολ με μια Μιντιλαντ η οποια στο \Πρωταθλημα παραπεει η οποια ειναι κουρασμενη απο το ματς του Κυπελλου η οποια εχει απουσιες. 


(361) ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΥΣΠΟΡ Eπιλεγω το Over

H Ανταλισπορ ευχαριστη εκπληξη του Πρωταθληματος υποδεχεται την Τραμπζουσπορ με στοχο να διευρυνει και αλλο το σερι των επιτυχιων της. Καποια στιγμη το σερι της Ανταλια θα σπασει παντα σπαει οποιαδηποτε ομαδα και αν ειναι οποιοσδηποτε αντιπαλος και αν ειναι. Λογω του οτι η Ανταλια παιζει εξαιρετικο ποδοσφαιρο και επιθετικο θα προτιμησω το Over μη ρισκαροντας στο διπλο που ειδα και μαρεσε στην αρχη λογω του οτι η Τραμπζουσπορ θελει την νικη μιας και εχει μεινει αρκετα πισω στην βαθμολογια. 



(364) ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΑΟΥΕ Επιλεγω τον ασσο ημιχ / ασσο τελικο

Οπως στο ματς της Ααλμποργκ ετσι και στο ματς της Καιζερ θα παω απο τον ασσο ημιχρνο. Πιστευω οτι και σε αυτο το ματς οι γηπεδουχοι θα μπουνε δυνατα στο ξεκινημα και θα καταβαλλουν οποιαδηποτε αμυντικη λειτουργια του αντιπαλου. 


(365) ΚΑΕΝ - ΧΑΒΡΗ Επιλεγω το 0-1 γκολ

Το ειδα το ματς μου αρεσε στο διπλο το ξαναειδα μου αρεσε το χ. Καεν Χαβρη ενα ματς το οποιο πιστευω εχει πολυ μηδεν μηδεν μεσα μιας και η ομαδα της Καεν εχει απουσιες απο την Χαβρη λειπει ο βασικος επιθετικος της γιατι να χαλασουν τις καρδιες τους? Απο ενα ποντο και οι δυο θα ειναι μια χαρα. Τωρα με νικη η Καεν περναει στην δευτερη θεση μα ελα ομως που με τις απουσιες που εχει δεν θα ειναι ευκολο. Πιστευω οτι και οι δυο θα κοιταξουν πρωτα τις αμυνες τους και οχι να ανοιξουν το παιχνιδι που στην τελικη δεν συμφερει καμια ομαδα. Ρισκαρω στο 0-1 γκολ προβλεποντας κλειστο ματς. Τωρα αν το ματς ανοιξει ισως παει στο Over 4.5. 


(369) ΤΙΓΚΡΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ Επιλεγω το διπλο.

Η Τιγκε που ακομα δεν εχει νικη στο Πρωταθλημα εφερε μεγαλο αποτελεσμα για το Σουνταμερικανα που ακομα και οι οπαδοι της ομαδας δεν το πιστευουν. Η Ρασινγ ερχεται απο ηττα στο ντερμπι με την Βελεζ και πιστευω οτι σημερα θα στοχευσει "υπουλα" στο να παρει ευκολα το τριποντο. Η Τιγκρε παιζει τον επαναηπτικο την ερχομενη Πεμπτη. Η Ρασινγκ εχει την ικανοτητα αλλα και την ποιοτητα να παρει το ματς.


(368) ΧΕΤΑΦΕ - ΜΠΕΤΙΣ Επιλεγω το χ τελικο.

Και οι δυο προερχονται απο ματς Κυπελλου. Το 1,85 στον ασσο το θεωρω αρκετα μικρο για δυο ομαδες οι οποιες δεν εχουν να χωρισουν τιποτα αγωνιστικα. Απο ενα πονταλακι και οι δυο θα ειναι καλα. Στο κυπελλο η χεταφε επαιξε με βασικους σε σχεση με την Μπετις η οποια εκανε εκτεταμενο rotation. Ισως το διπλο να αξιζει ενα ρισκο βαση αποδοσης αλλα θα προτιμησω την λοταρια του χ...ας ελπισουμε να βγει. 



Σε συστημα 4-5-6 σκετο. Σκεφτομουνα να παιξω 4/5 βγαζοντας απεξω μια εκ των Μπετις η Ρασινγκ αλλα μου αρεσαν τοσο πολυ που τελικα τα εβαλα και τα δυο σε ενα συστημα. 


(359) 1/1
(361)Οβερ
(364) 1/1
(365) 0-1 γκολ
(369) 2
(368) Χ




Δευτερο Δελτιο.

(362) Μπουρσασπορ - Κασιμπασα 1/1
(364) Καεν - Χαβρη χ /2
(369) Τιγκρε - Ρασινγκ Κλουμπ 2/2


Τα ημι / τελικα καρφι με πολλ./στη




Αυτα αλανια. Προσπαθησα να προσεγγισω οσο το δυνατον καλυτερα μπορουσα τα ματς. Σαββατο Κυριακη δεν επαιξα σχεδον τιποτα οποτε εκατσε η μερα η σημερα τα ματς  μου αρεσαν ε δεν θελει και πολυ για να πονταρεις :P Ας ελπισουμε το συστημα να βγει αν οχι ολο τουλαχιστον τα πιο πολλα ματς. 


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ! !


(365) KAEN - ΧΑΒΡΗ  ΔΙΠΛΟ μονο αποδεκτο στην bet365 αποδοση 4,00 (update) ***




Υγ.1 ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 

Υγ.2 Κοιταμε το πιθανο under της Γουεστ Μπρομ

Υγ.3 Αγωνιστικη Τσαμπιονς Λιγκ αυτη την εβδομαδα και με Αγγλια

Υγ,4 Πεμπτη Παρασκευη Οπαπ θα ειναι κλειστος λογω απεργιας.

Yγ.5 Στο ψαξιμο για NBA...!



Detektiv ,Keep it up my friends!





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More