11/20/2012

ΜΕ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙ

Με χρώμα Champions League η σημερινή μέρα και με ματσάρα που δεν πρέπει να χάσουμε αυτό της Ιταλοαγγλικής κόντρας. Πλούσιο και σε αγγλικά παιχνίδια το κουπόνι απο τις μικρές κατηγορίες και θα τσιμπήσουμε κάτι και απο εκεί:



100 ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΛΙΛ 1 (1.80)

Τραγική η ΛΙΛ χωρίς νίκη στον όμιλο και με 2-12 γκόλ, η μόνη της ελπίδα να περάσει έστω σαν τρίτη στο Europa είναι να νικήσει σήμερα με σκόρ καλύτερο απο το 1-3 που έχασε στην έδρα της. Πράγμα δύσκολο καθώς και στο πρωτάθλημα έχασε ακόμα και απο την αδύναμη ΛΟΡΙΑΝ ενώ ακολουθεί και δύσκολο παιχνίδι με την ΜΑΡΣΕΙΓ. Δεν νομίζω καν να χτυπήσει το παιχνίδι και η ΜΠΑΤΕ θέλει την νίκη για να έχει κάποιες ελπίδες να περάσει στον επόμενο γύρω. Λογικός άσσος και με καλή απόδοση.

104 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1 (1.95)

Με το 4/4 έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ και σήμερα θα αγωνιστεί με πολλούς αναπληρωματικούς. Στο πρώτο τους παιχνίδι νίκησε δύσκολα με 1-0 καθώς η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ είχε 3 δοκάρια ενώ δεν της είχε δοθεί και καθαρό πέναλντι. Ματς ζωής και θανάτου για τους Τούρκους που μόνο με νίκη έχουν ελπίδες να βεθούν στον επόμενο γύρω. Αν προσθέσουμε και την φανατική ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει θα διαλέξουμε εύκολα την έδρα.

105 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΣΕΛΣΙ OVER (1.85)

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρα νίκη για την ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ γιατί ακόμα και η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί μοιραία. Και με 1-0 να βρεθεί μπροστά στο σκορ θα γυρέψει και 2ρο τέρμα για ασφάλεια. Πιστεύω οτι η ΤΣΕΛΣΙ μπορεί να σκοράρει και το παιχνίδι να βγάλει OVER. Τα πράγματα θα είναι ακόμα ποιο εύκολα αν προηγηθεί η αγγλική ομάδα οπότε οι ιταλοί θα πρέπει να ανοιχτούν και να καταλήξουμε σε ματς ροντέο με πολλά τέρματα και θέαμα.

111 ΚΡΟΟΥΛΙ - ΓΕΟΒΙΛ 1 (1.70)

Για τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι και μάλιστα δεν τα κατάφεραν ούτε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα τους με αντίπαλο την όχι ιδιαίτερα δυνατή ΓΟΥΟΛΣΟΛ. Στα ίδια μέτρα και η σημερινή αντίπαλος της η ΓΕΟΒΙΛ που έρχεται και από συντριβή με 4-1 απο την ΣΟΥΙΝΤΟΝ. Δεν θα πετάξει ξανά βαθμούς η ΚΡΟΟΥΛΙ και την υποστηρίζουμε.

114 ΠΡΕΣΤΟΝ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 1 (2.25)

Στο τελευταίο λεπτό έχασε σπουδαίο διπλό η φορμαρισμένη ΠΡΕΣΤΟΝ απέναντι στην καλή ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ. Κατάφερε να πάρει ισοπαλία η ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ με αντίπαλο την αδύναμη ΣΚΑΝΘΟΡΠ η οποία αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Δεν μας λέει κάτι η ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ όταν ζορίζετε με αδύναμο αντίπαλο παρά του ότι δείχνει οτι χάνει δύσκολα εκτός έδρας, ήρθε η ώρα να γίνει και αυτό. 

σύστημα 3-4-5

100 ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΛΙΛ 1 (1.80)
104 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1 (1.95)
105 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΣΕΛΣΙ OVER (1.85)
111 ΚΡΟΟΥΛΙ - ΓΕΟΒΙΛ 1 (1.70)
114 ΠΡΕΣΤΟΝ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 1 (2.25)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More