11/18/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 Καλη μέρα σε όλους τους φίλους μας. Σπουδαία παιχνίδια και σήμερα και με ανυπομονησία για μας και το ελληνικό ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ. Ας δούμε σήμερα τα παιχνίδια που διαλέξαμε.



281 ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2 (2.25)

Πολύ μέτρια η γηπεδούχος με 5η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα απο την ΙΝΓΟΛΣΤΑΝΤ αυτή την φορά. Πολλές απουσίες στην ομάδα σήμερα απο τραυματισμούς και τιμωρημένους. Δύσκολα τα πράγματα για την νεοφώτιστη που έχει κακό κλίμα και με 9 βαθμούς σε 13 παιχνίδια φλερτάρει με τον υποβιβασμό. Ήταν καλή στο παιχνίδι της με την ΑΑΛΕΝ η ΟΥΝΙΟΝ και άξιζε την νίκη αλλα κόντρα στην διαιτησία που δεν της έδωσε 2 πέναλντι και κόντρα στην τύχη καθώς παρά της ευκαιρίες που είχε τα δοκάρια επίσης της έβαλαν απαγορευτικό και έμεινε τελικά στο 0-0. Ευκαιρία σήμερα απέναντι σε τέτοιο αδύναμο αντίπαλο να πάρει τους 3 βαθμούς με ανάλογη εμφάνιση.

288 ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 (2.00)

Σε καλά φεγγάρια ο ΟΦΗ που παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο με τον ΣΙΣΙΤΣ να κάνει σπουδαία πράγματα και να μοιράζει γκόλ στο 2-0 με την ΒΕΡΟΙΑ ενώ η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκόρ. Πήρε καλή νίκη ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απέναντι στον ΑΡΗ με 2-1 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πάντως να μένει για ακόμα ενα παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Παρόλαυτα παραμένει στην ζώνη υποβιβασμού και έχει και μεγάλη απώλεια σήμερα τον Ναπολεόνι που δείχνει οτι θεωρείτε παρελθόν απο την ομάδα.

296 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΡΜΑ 1 (1.95)

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ σφάχτηκε απο την διαιτησία. Λανθασμένα ακυρωμένο γκόλ και καταλογισμός εις βάρος της 2 φορές πέναλντι. Κατάφερε όμως με γκόλ στο 91 να πάρει το 2-2 απο την ΚΙΕΒΟ. Πιστεύω οτι της χρωστάει ένα παιχνίδι η διαιτησία και ας έρθει σήμερα αυτό απέναντι στην όχι ιδιαίτερα σταθερή και επικίνδυνη ΠΑΡΜΑ.

298 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ OVER (1.85)

Μετά απο τέτοια εμφάνιση και νίκη με 1-3 με αντίπαλο την ΜΙΛΑΝ και φλερτάρτωντας με την 3άδα η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ δεν θα κλοτσήσει τέτοια ευκαιρία. Ειδικά σε παιχνίδι στην πολύ δυνατή της έδρα. H ATΑΛΑΝΤΑ κάνει θαυμάσια χρονιά και ήταν εντυπωσιακή στο 1-3 με αντίπαλο την ΙΝΤΕΡ. Δεν είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι για την ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ για να ρισκάρουμε στο αστείο 1.50 που δίνει ο ΟΠΑΠ αλλα θα προτιμήσουμε το OVER καθώς η ΑΤΑΛΑΝΤΑ είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και μπορεί να σκοράρει. Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ όμως δεν χάνει στην έδρα της συνεπώς το OVER είναι πολύ πιθανό αποτέλεσμα.

320 ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΟVER (1.70)

Mεγάλη ευκαιρία για την σπουδαία φέτος ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ να περάσει πρώτη στην βαθμολογία μετά την ήττα σοκ της ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ με 1-3 και την γκέλα της ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ με 1-1. Σήμερα θα δείξει πόσο μεγάλη θέληση έχει να συνεχίσει την σπουδαία πορεία της και να μην δείξει απειρία. Επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει τον κατάλληλο αντίπαλο σήμερα για παιχνίδι με πολλά γκόλ. Φωτιά στην επίθεση  η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ αλλα άμυνα που μπάζει. Αυτό έδειξε και στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ σε παιχνίδι ροντέο με 3-3 σκόρ. Πάμε και σήμερα για ένα ανάλογο παιχνίδι. Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ θα σκοράρει αλλα η ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ δεν θα αφήσει την ευκαιρία για πρωτιά να πάει χαμένη.

321 ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΟΥ 4-6 γκολ (3.00)

Κάποια στιγμή η ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ θα μετατρέψει σε γκόλ τις ευκαιρίες που κάνει σε κάθε παιχνίδι. 3-3 αποτέλεσμα απέναντι στην ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ χάνοντας άλλες τόσες ευκαιρίες για διπλάσια γκόλ. Απέναντι στην πολύ κακή ΜΕΡΣΙΝ προβλέπω οτι θα ξεσπάσουν σήμερα οι επιθετικοί της.


322 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2 (2.80)

Τα πράγματα είναι απλά. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και έχει σπουδαίο κίνητρο καθώς είναι στο κυνήγι του πρωταθλήματος και χάνοντας σήμερα η διαφορά των 8 βαθμών θα του κόψει τα φτερά. Αν θέλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να δείξει οτι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σήμερα είναι η μέρα. Μην ξεχνάμε οτι την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αυτές οι δυο εβδομάδες θα κρίνουν πολλά.
 Ευκαιρία επίσης για τον ΠΑΟΚ να πάρει εκδίκηση για προηγούμενους αγώνες play off που το σπρώξιμο της διαιτησίας υπερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ τον άφηνε εκτός Champions League. Πραγματικά βλέπω σε αυτό το παιχνίδι ακόμα και ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πετύχει ιστορικό σκορ εναντίων του αντιπάλου του. Τελευταία αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ η άνετη νίκη απέναντι στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ.
 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για μια ακόμα φορά στο παιχνίδι με την ΚΕΡΚΥΡΑ έδειξε τις αδυναμίες του και παίζοντας απογοητευτικό ποδόσφαιρο έμεινε στο 0-0 και γενικά χάρη στον ΚΑΡΝΕΖΗ και τις εμφανίσεις του δεν βρίσκετε κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Ο ΦΕΡΕΙΡΑ απομακρύνθηκε και όλοι περιμένουν την ανάσταση της ομάδας αλλα αυτή θα αργήσει να έρθει. Σίγουρα ο ΡΟΤΣΑ θα ανεβάσει την ψυχολογία αλλα ο Δώνης είναι επίσης έμπειρος. Πιστεύω στο άνετο διπλό σε αυτό το ντέρμπι.

Σε σύστημα 5-6-7

281 ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2 (2.25)
288 ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 (2.00)
296 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΡΜΑ 1 (1.95)
298 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ OVER (1.85)
320 ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΟVER (1.70) 
321 ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΟΥ 4-6 γκολ (3.00) 
322 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2 (2.80)

και μία μπόμπα  

286 ΛΥΩΝ -  ΡΕΜΣ  Χ2 (2.61)
317 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ Χ2 (3,11)
302 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ Χ2 (3,51)

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More