11/11/2012

ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ

 Φοβερά Ιταλικά παιχνίδια διαλέξαμε σήμερα και φλερτάρουμε με μεγάλα διπλά.
Προχωράμε γρήγορα στις επιλογές μας για σήμερα.



281 ΚΙΕΒΟ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2 (2.60)

Απογοήτευση με την ήττα 2-3 στην έδρα της η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ που πλέον στην τελευταία θέση του ομίλου λέει αντίο στην συνέχεια της διοργάνωσης εκτός και αν γίνει κάποιο θαύμα. Το βάρος πλέον στο πρωτάθλημα και χρειάζεται ενα μεγάλο διπλό για να ανέβει η ψυχολογία. Σκοράρει συνέχεια ο ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ που όμως έχασε πέναλντι στο παιχνίδι με τους Ελβετούς στο 45 που κόστισε. Η ΚΙΕΒΟ παραπέει και έρχεται απο συντριβή με 5-1 απο την ΜΙΛΑΝ. Θα ακολουθήσω το ένστικτο μου που μου δείχνει το διπλό σε τεράστια απόδοση. Η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ πρέπει να βγάλει κάτι καλό σήμερα αν θέλει να μπει στο παιχνίδι της ευρωπαικής πρόκρισης για τη νέα χρονιά. Σίγουρα σε άλλο δελτίο θα διαλέξω το over με 2.00 απόδοση.

282 ΛΑΤΣΙΟ - ΡΟΜΑ 2 (2.40)

Ντέρμπι μίσους της πρωτεύουσας και όλη η πόλη είναι στο πόδι. Απο το εύκολο 3-0 απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ η ΛΑΤΣΙΑ για το παιχνίδι του Εuropa που ηρέμησε τα πνεύματα μετά την βαριά ήττα απο την ΚΑΤΑΝΙΑ. Υπέροχη εμφάνιση η ΡΟΜΑ που σκόρπισε με την επιθετική της πανδαισία την κακόμοιρη ΠΑΛΕΡΜΟ με 4-1 που πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που το σκορ κρατηθηκε τόσο χαμηλά. Το μισό παιχνίδι να κάνει η ΡΟΜΑ την έχει την ΛΑΤΣΙΟ.

283 ΜΙΛΑΝ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 (3.20)

Δεν μου λέει τίποτα το 5-1 της ΜΙΛΑΝ απέναντι στην ΚΙΕΒΟ. Δεν θεωρώ οτι η πολύ μέτρια ΜΙΛΑΝ σε όσα παιχνίδια την είδα φέτος έγινε ξαφνικά ομάδα. Αντιθέτος έχω δει πολύ καλή την ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ φέτος και αξίζει να είναι ποιο ψηλά στην βαθμολογία απο την 4η θέση. Δεν της έχουν δώσει τα αποτελέσματα που χρειαζόταν στα εκτός έδρας της παιχνίδια και ίσως τα καταφέρει σήμερα. Ειδικά με τέτοια απόδοση αξίζει το ρίσκο στο καθαρό διπλό.

285 ΤΖΕΝΟΑ - ΝΑΠΟΛΙ 2 (1.85)

Σε άσχημη περίοδο η ΤΖΕΝΟΑ. Τρομερά πράγματα απο τον ΚΑΒΑΝΙ για την ΝΑΠΟΛΙ με 4 γκόλ στο ευρωπαικό παιχνίδι απέναντι στους Ρώσσους, έχει η ΝΑΠΟΛΙ την ευκαιρία να πάρει το διπλό και να καλύψει τους χαμένους βαθμούς μετά την ισοφάριση της ΤΟΡΙΝΟ στο τελευταίο λεπτό στο προηγούμενο της παιχνίδι.

313 ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2/2 (1.95)

Αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί να απειλήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με την ψυχολογία στα ύψη οι ερυθρόλευκοι καθώς η έξοδος στο Europa σχεδόν εξασφαλίστηκε μετά την μεγάλη νίκη με 3-1 απέναντι στην ΜΟΝΠΕΛΙΕ και υπάρχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του CL. Θα ξεκουράσει παίκτες ο ΖΑΡΝΤΙΜ αλλα πώς αυτό θα βοηθήσει την ΑΕΚ όταν για παράδειγμα βγαίνει ο ΜΑΣΑΝΤΟ και επιστρέφει ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ. Θα παρκάρει πούλμαν μπροστά στο τέρμα η ΑΕΚ να κρατήσει το αποτέλεσμα αλλα δύσκολα θα εμποδίσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να σκοράρει. Νίκη απο ημίχρονο για τον Θρύλο.

σύστημα 3-4-5

281 ΚΙΕΒΟ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2 (2.60)
282 ΛΑΤΣΙΟ - ΡΟΜΑ 2 (2.40)
283 ΜΙΛΑΝ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 (3.20) 
285 ΤΖΕΝΟΑ - ΝΑΠΟΛΙ 2 (1.85) 
313 ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2/2 (1.95) 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More