10/03/2012

Τσαμπιονς Λιγκ και στο βαθος Mexico Bouritos







Καλησπερα σε ολη τη παρεα. Χθες τα πηγαμε αρκετα καλα βγαζοντας το απολυτο στο βασικο δελτιο με 4/4 :), χανοντας ομως την δευτερη τετραδα (fun bet). Παμε σημερα ν'ασχοληθουμε με το Τσαμπιονς Λιγκ οπου οι αγωνες προσφερονται παικτικα τοσο σαν ματς οσο και σαν αποδοσεις.



(152) ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΑΛΑΓΑ τελικο Χ.

H πιο φορμαρισμενη ομαδα του ομιλου ειναι η Αντερλεχτ η οποια απεδειξε οτι εχει χαρακτηρα παιρνοντας ισοπαλια μεσα στο Μιλανο! Οκ μην τρελαθουμε ισοπαλια στην Μιλαν πηρε σκοραροντας κιολας, οσο χαλια και να ειναι η Μιλαν στο Τσαμπιονς Λιγκ η Μιλαν ΠΑΝΤΑ εδειχνε Τεραστια Φανελα. Απο την αλλη η Μαλαγα ειναι και αυτη αρκετα φορμαρισμενη και θα παει στην Αντερλεχτ με στοχο το διπλο αφου τετοια ματς ειναι που σου δινουν την προκριση και κυριως τους βαθμους για να προχωρησεις...Το ματς το βλεπω να καθεται στην ισοπαλια. Και οι δυο ομαδες φορμαρισμενες αλλα μην ξεχναμε Τσου Λου ειναι.


(156) ΠΟΡΤΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ τελικο Διπλο.

Η Πορτο οσο καλη και να ειναι οσα καλα πιτσιρικια και να εχει οσο καλα και να στεκεται στο Πρωταθλημα θα την κοντραρω απεναντι στην Παρι. Χωρις Χουλκ Φαλκαο ειναι διαφορετικη Πορτο. Δεν λεω σκληρη εδρα εχει, ποιοτικοτατους ποδοσφαιριστες εχει αλλα ηρθε η ωρα ν'αποδειξει η Παρι οτι αν θελει κατι καλο θα πρεπει αυτα τα ματς να τα παιρνει. Θα εμπιστευτω την Παρι για πρωτη φορα φετος μιας και ο κ.Αντσελοτι ειναι δασκαλος και μαεστρος μεσα στο γηπεδο. 


(155) ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ τελικο Χ.

Καθηστε καλα ρε με 1,35 η Ντιναμο Κιεβου ποια ειναι η Ρεαλ η Μπαρτσελονα. Θα το επαιζα χ2 διπλη ευκαιρια αλλα πιστευω αρκετα στην ισοπαλια. Ρισκαρουμε την ισοπαλια ελπιζοντας και σε κανα σκορακι 1-1. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Αυτη θα ειναι η βασικη μου τρiαδα για σημερα στο Τσαμπιονς Λιγκ.


(162) ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΑΤΛΑΝΤΕ Επιλεγω  ασσο ημιχρονο

Η Κρουζ αζουλ καιγεται για βαθμους οπωσδηποτε και η νικη πρεπει να γινει παση θυσια αφου ειναι χωρις νικη στα τελευταια τεσσερα ματς και απο την βαθμολογα ολο και απομακρυνεται. Ηρθε η ωρα να κανει την πρωτη της νικη μεσα στην εδρα της και πιστευω οτι αυτο θα γινει απο την αρχη του ημιχρονου..ενα γρηγορο γκολ για να ηρεμησουν ολοι. Απο την αλλη η Ατλαντε δεν θα εχει το καλυτερο επιθετικο της. Ρισκο στον ασσο απο ημιχρονο σε αποδοση 2,15. Βεβαια η πιεση για νικη ειναι μεγαλη και αυτο μπορει να γυρισει εναντιον της, οπως και να εχει ο ασσος απο ημιχ ειναι καλο σημειο για μενα. 


(168) ΛΕΟΝ - ΠΟΥΜΑΣ τελικο ασσος.

Πολυ καλυτερο το μομεντουμ της φορμας της Λεον απο την Πουμα και ο ασσος στο 1,70 εχει αξια. Νικες και για τις δυο ομαδες στα προγηουμενα ματς . Παμε με την γηπεδουχο ελπιζοντας να μας βοηθησει και η ροη του παιχνιδιου,



Πρωτο Δελτιο. 

(152) ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΑΛΑΓΑ τελικο Χ.
(156) ΠΟΡΤΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ τελικο Διπλο.
(155) ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ τελικο Χ

Αυτα "καρφι"


Δευτερο Δελτιο


(152) ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΑΛΑΓΑ τελικο Χ.
(156) ΠΟΡΤΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ τελικο Διπλο.
(155) ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ τελικο Χ
(162) ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΑΤΛΑΝΤΕ Επιλεγω  ασσο ημιχρονο
(168) ΛΕΟΝ - ΠΟΥΜΑΣ τελικο ασσος.

Το δευτερο δελτιο θα το κανω με συστημα 4/5.


 Ενα τελευταιο δελτιο με σκορακια 

(151) Αγιαξ - Ρεαλ Μαδριτης 2-5
(155) Ντιναμο Κιεβου - Ντιναμο Ζαγκρεπ 1-1
(156) Πορτο - Παρι Σεν Ζερμεν 2-3

με 0,30 Fun Bet.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ! !



Υγ.1 Κοιταμε το χ ημιχρονο του Ολυμπιακου

Υγ.2 Το διπλο ημιχρνο της Ντορτμουντ

Υγ.3 ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!


Detektiv, Keep it up my friends! 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More