10/14/2012

Fun bet μονο ! και πιο σοβαρα Μπασκετ !







Καλησπερα στην παρεα. Δεν αξιζει να ασχοληθουμε τοσο σοβαρα σημερα με τα ματς που εχει το κουπονι ωστοσο θα κυνηγησω ματς με αποδοσεις και αν βγει καλως αν δεν βγει παλι καλως :P Μικρα ποσα και συνετα σε μια μερα για no bet. Ωστοσο θα κανω ενα δελτιο για το αγαπημενο Μπασκετ (οχι τοσο οσο η αγαπη για το N B A) *Για Ιταλια κυριοι να απευθυνθειτε στον Tbest ο οποιος ειναι αρκετα δυνατος :) Παμε στις προτασεις για σημερα...


Μια τετραδα με πονταρισμα 0,30 λεπτα 

(223) ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ 4-6 γκολ
(213) ΠΡΕΣΤΟΝ - ΜΙΛΤΟΝ Κ Ν 4-6 γκολ
(231) ΧΙΡΟΝΑ - ΟΥΕΛΒΑ 4-6 γκολ
(233) ΑΛΜΕΡΙΑ - ΚΟΡΔΟΒΑ 4-6 γκολ


"Καρφια" 


Σε ενα επισης ρισκο δελτιο

(213) ΠΡΕΣΤΟΝ - ΜΙΛΤΟΝ Κ Ν ασσος
(237) ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ οβερ
(238) ΣΑΝΤΟΣ - ΒΑΣΚΟ 0-1 γκολ
(231) ΧΙΡΟΝΑ - ΟΥΕΛΒΑ 4-6 γκολ

"Καρφια" με 0,30 λεπτα.





Δελτιο ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωτα να σας πω για το Μπασκετ οτι τα ματς δεν ειναι ευκολα και αυτο λογω τον δυσκολων αποδοσεων που εχουνε τα ματς. Περα απο αυτα ομως παμε να τα δουμε.


(738) ΑΡΤΛΑΝΤ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ ΔΙΠΛΟ 

Η Μπαμπεργκ ειναι η πιο καλη ομαδα στην Γερμανια και αρκετα φορμαρισμενη. Απο τη αλλη η Αρτλαντ δεν ανταποκρινεται αγωνιστικα τοσο καλα. Το θεμα μας ειναι η αποδοση, οτι ειναι καλυτερη η Μπαμπεργκ αυτο ειναι δεδομενο το θεμα ειναι να κερδισει η Μπαμπεργκ πανω απο 7,5 ποντους...ελπιζω να βγει.


(749) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΟΥΡΘΙΑ ΔΙΠΛΟ

Δεν πιστευω  να κερδισει η Μπαρτσελονα την Μουρθια με πανω απο 17 ποντους, μιας και προερχεται απο το ματς της Ευρωλιγκας οπου κερδισε την Μπαμπεργκ.Η κουραση πιστευω θα παιξει σημαντικο ρολο στο ματς αυτο. 


(750) ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ ΔΙΠΛΟ

Οπως και με την Μπαρτσελονα ετσι και με την Ρεαλ ακριβως το ιδιο σκεπτικο. Δεν πιστευω να κερδισουν οι της Ρεαλ με πανω απο 17,5 ποντους. Προερχεται απο ενα εξουθενωτικο ματς με τον Παναθηναικο για την Ευρωλιγκα οπου τον κερδισε με διαφορα 4 ποντων. Βεβαια οσοι παρακολουθησαν τον αγωνα εκανε πολυ μεγαλη προσπαθεια για να καταβαλλει την αντισταση του Παναθηναικου.




Αυτη την τριαδα θα την πονταρω με πολλ/στη 10. 




Υγ.1 ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ !

Υγ.2 Αντε να ξεκινησει το NBA να γουσταρουμε! ! !


Detektiv , Keep it up my friends!
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More