10/23/2012

CHL AND ENGLAND

1. Σαχτάρ Ντόνετσκ - Tσέλσι: Η Τσελσι βρισκεται σε αιξαιρετικη κατασταση εχωντας σκοραρει 20 γκολ στους τελευταιους 5 αγωνες ανεξαρτητου εδρας, με τελευταια το εμφατικο 2-4 μεσα στην εδρα της Τοτεναμ. Επομενη αγωνιστικη παιζει με την Μαντσεστερ Γιουναιτετ. Η Σαχταρ απλα απιστευτη, νικαει συνεχεια στο πρωταθλημα της me 12/12 νικες και 38-6 τα γκολ. Ντερμπυ οπου αναμενουμε να σκοραρουν και οι δυο ομαδες. Αξιζει το ρισκο στην ισοπαλια. Οποιος πιστευει στην Σαχταρ , μπορει να κοιταξει τον καλοπληρωμενο ασσο.



2. Λίλ - Μπάγερν: Η λιλ το παει low low.. Η Αρχικη σκεψη ηταν under αλλα τωρα που το σκεφτομαι παιζει με την Μπαγερν οπου σκοραρει ευκολα.. Το διπλο δινεται 1.35 στον οπαπ αν σκεφτει κανεις την διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων ειναι αρκετα δικαιο. Λοιπον το καλο σημειο σε αυτο το ματς ειναι το 2-3 γκολ. Πιθανη νικη για την ανωτερη Μπαγερν.




3. Μάντσεστερ Γιουνάιτετ - Μπράγκα: Η Μπραγκα λογικα θα κλειστει και λιγο. 2-3 γκολ στον Οπαπ δινεται με 1.80 και θα το τιμησουμε!




4: Γαλατασαράι - Εκόμαξ Κλούζ: Η Γαλατα το παλευει στα παιχνιδια της αλλα δεν καταφερνει τιποτα. Ισως ειναι η ευκαιρια της αλλα οχι με 1.55 βρε παιδια.. 2-3 γκολ και κανεις πτωση απο την στρατοσφαιρα.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ..

 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Tσέλσι:  Χ
Λίλ - Μπάγερν 2-3 ΓΚΟΛ
Μάντσεστερ Γιουνάιτετ - Μπράγκα  2-3 ΓΚΟΛ
Γαλατασαράι - Εκόμαξ Κλούζ 2-3 ΓΚΟΛ


ΑΠΟΔΟΣΗ = 18.66


----------------------------------------------------------------------------------


ΗΜΙΧΡΟΝΑ / ΤΕΛΙΚΑ


Λίλ - Μπάγερν  Χ/2  (4.00)
Μιντλεσμπρο - Χαλ Χ/1 (5.25)

ΑΠΟΔΟΣΗ 21


----------------------------------------------------------------------------------


ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ

Μιντλεσμπρο - Χαλ  2-1  (7.50)
Κρου - Σουιντον 1-2 (8.00)




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More