10/24/2012

. . .Champions Leauge. . .





Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Βραδια Τσαμπιονς Λιγκ και αποψε οπου θα ξεκαθαρισει κατα πολυ η κατασταση στα γκρουπ των ομαδων. Παμε να δουμε τα σημερινα ματς..αναλυτικα


(151) ΑΓΙΑΞ - ΜΑΝ ΣΙΤΥ Επιλεγω το ημιχρνο διπλο.

Μεγαλυτερο κινητρο για τη Σιτυ η νικη αμα θελει να μεινει στο κολπο της δευτερης θεσης. Ο Αγιαξ εχει αδυναμιες και η Σιτυ πιστεω θα μπορεσει να το χτυπησει το ματς απο ημιχρονο. Πιστευω οτι οι παικτες του Μαντσινι θα κυνηγησουν το γρηγορο γκολ απεναντι στο καποτε μεγαλο Αγιαξ. 



(154) ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Επιλεγω το OVER και 4-6 γκολ

Η Αμυνα της Μονπελιε δεν ειναι και στα καλυτερα της οχι οτι ο Ολυμπιακος ειναι αμυνα ποιηση. Οπως ειδαμε και με την Αρσεναλ ο Ολυμπιακος το χει το γκολ και απεναντι σε αυτη την Μονπελιε ισως κανει και το κατι παραπανω...Η Μονπελιε αποδεικνυεται οτι ΔΕΝ μπορει να ανταπεξελθει σε δυο δυσκολοτατες διοργανωσεις Πρωταθλημα Τσαμπιονς Λιγκ (δεν ξερω τι γινεται με το Κυπελλο).            
    Εχει δωσει καποιο παραπανω βαρος στο Τσαμπιονς Λιγκ και αυτο το λεω λογω της αγωνιστικης καταστασης που ειχε στο Τσαμπιονς Λιγκ σε σχεση με το Πρωταθλημα. Οποτε, ενα γκολ πιστευω να βαλουνε και οι δυο ομαδες το οβερ πιστευω ομως οτι θα βγει απο την μερια της Μονπελιε...βεβαια και απο του Ολυμπιακου να βγει δεν θα με χαλασει.




 (152) ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΑΛΚΕ Επιλεγω την ισοπαλια  και Under

Ντερμπι στην Αγγλια με μεγαλο ενδιαφερον για την καταληξη του ματς. Η Αρσεναλ το τελευταιο καιρο δεν παταει καλα στον αγωνιστικο χωρο, ισως εχει να κανει οτι ο Βενγκερ ειναι στην εξεδρα ισως ακομα να μην εχει βρει ρυθμο ισως πολλα ακομα που μπορω να πω για αυτην την Αρσεναλ. Απο την αλλη εχουμε μια Σαλκε η οποια προερχεται απο το μεγαλο διπλο μεσα στην Ντορτμουντ με 1-2! μια Σαλκε η οποια βρηκε ξανα ψυχολογια και παει τωρα στην Αγγλια και στο Emirates να παρει ενα θετικο αποτελεσμα. Το ματς για μενα ξεκιναει και τελειωνει στην ισοπαλια. Η Σαλκε μπορει να κανει ακομα και το διπλο ισως πολυ πιο ευκολα αν τακτικα ο προπονητης της δεν κανει λαθη! Θα το ρισκαρα διπλο αλλα Αγγλικη ομαδα και εντος εδρας δεν την κοντραρω. Βεβαια το μομεντουμ για το διπλο ειναι εξαιρετικο αλλα και η Αρσεναλ μετα την γκελα με την Νοργουιτς στο Πρωταθλημα θα παει στο ματς πιο σοβαρη. 




(157) ΠΟΡΤΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ασσο ημιχρονο / ασσο τελικο

Σε παλιο ποστ ειχα γραψει " Οτι η Πορτο χωρις τα αστερια της και ειδικα του Φαλκαο δεν ειναι η Πορτο που ξεραμε αλλα μια "παιδιαστικη" με φουλ ταλεντο ομαδα " Αυτο ειχα γραψει στο ματς με την Παρι. Το συγκεκριμενο το ειχα παρακολουθησει και αν μη τι αλλο εκεινη η Παρι ηταν για κλωτσιες κυριολεκτικα! ! ! Κακο passing game , κακες μεταβιβασεις καμια συνοχη ομαδας! βασικα δεν ηταν η Παρι που ολοι θα περιμεναν με τις πολυ καλες μεταγραφες που εκαναν με τον προπονηταρα Αντσελοτι κ.ο.κ. 
     Παρολ αυτα η Πορτο ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ηταν ομαδα!, στον αγωνα με την Παρι σε ολες τις θεσεις, οι παικτες ειχανε παθος αλληλοκαλυψη σωστες μεταβιβασεις γενικα της πηγε το παινχιδι πολυ καλα. Προερχεται απο καλο αποτελεσμα και το μυαλο ολων ειναι στο σημερινο ματς με την Ντιναμο Κιεβου. 
       Μια Ντιναμο Κιεβου η οποια μετα το ασχγμο συμβαν με τον Μπλαχιν οπου θα λειπει και σημερα απο τον παγκο φαινεται να εχασε τα πατηματα της μεσα στο γηπεδο. Αυτο φανηκε με τα δυο ασχημα αποτελεσματα στο 'Πρωταθλημα και μενοντας μακρια απο την κουρσα του τιτλου. Πιστευω οτι οι παικτες ειναι σε περιεργη κατασταση και δεν νομιζω να μπορουν να χτυπησουν το ματς οταν ο προπονητης τους θα ειναι απων , οτι στο Πρωταθλημα δεν τα πανε καλα και μενουν μακρια απο τον την κορυφη και οτι η Πορτο ετσι οπως την ειδα ηταν Ομαδα! Αυτοι ειναι οι βασικοι παραγοντες που με οδηγησαν στο να παιξω την Πορτο ασσο απο ημιχρονο. Το σκεφτομουνα χ ημιχρονο αλλα με ολα αυτα τα δεδομενα ο ασσος ειναι το πιο καλυτερο. 




Αυτο θα ειναι το βασικο μου δελτιο για σημερα σε ενα συστημα 3-4 με πολλ/στη.

 
(151) 2 ημιχ       
(154) Οβερ
(152) Χ
(157) 1/1 



Σε παρολι (151) Οβερ , (154) 4-6 γκολ , (152) Under (153) Under


Αρκετα πραγματακια ανελυσα για τα ματς αλλα ηθελα να πω αναλυτικα τη γνωμη μου για να  μπορεσω να πλησιασω τους αγωνες οσο το δυνατον καλυτερα.




Δευτερο Δελτιο ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 


(153) ΜΑΛΑΓΑ - ΜΙΛΑΝ Επιλεγω το ΔΙΠΛΟ καλυψη στο χ  ( χ2 )

Οπως ειχα και εχω αναφερει παρα πολλες φορες η Μιλαν στην Ευρωπη δειχνει ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ αυτο ειχα πει και στο ματς με την Ζενιτ οπου απεδειχθει οτι η Μιλαν στην Ευρωπη ειναι ΜΙΛΑΝ οσο χαλια και να πηγαινει στο Πρωταθλημα. 
   Τα δεδομενα μας ομως τωρα ειναι διαφορετικα αφου ο Αλεγκρι ειναι σε πιο δυσκολη θεση απο τοτε και οτι αγωνιστικα η Μιλαν ειναι αρκετα ασχημα και φανηκε στο 3-2 την προηγουμενη αγωνιστικη στην Ιταλια οπου εχασε. Απο οτι διαβαζω ο Αλεγκρι αλλαζει ξανα συστημα οπως και παικτες στην 11αδα, αυτο η θα εξελιχθει σε μεγαλο κακο για την Μιλαν η  σε μεγαλο καλο. Κακο λεγοντας να χασει με κανα 4-0 και καλο  να κανει κανα διπλο το οποιο καθολου παραξενο δεν θα μου φανει γιατι ειναι η Μιλαν. Για την Μαλαγα ολα ειναι υπερ της, παιζει εντος εδρας αγωνιστικα ειναι πολυ καλα οι παικτες ειναι σταθεροι, βρισκεται στην τριτη θεση στο Ισπανικο Πρωταθλημα και δεν εχει να φοβηθει τιποτα. Το ματς πιο πολυ μου μοιαζει με ισοπαλια παρολ αυτα θα ρισκαρω στο διπλο για το λογο και μονο οτι αλλο Πρωταθλημα αλλο Ευρωπη για την ομαδα που εχει 7 Τσαμπιονς Λιγκ και 4 τελικους χαμενους. 


Το παιχνιδι μου για τη Μιλαν θα ειναι στο Live με πονταρισμα στο διπλο στην αποδοση 4,20 στην bet365 για αρχη και μετα αναλογως την εξελιξη του ματς θα προσπαθησω να το καλυψω. Ο Αοσος ειναι το πιο προφανες σημειο εγω ομως θα τον κοντραρω.





Αυτα αλανια μου για σημερα. Ελπιζω να παμε καλα η τουλαχιστον να περασουν τα πιο πολλα σημεια. 






Υγ.1 Κοιταμε το 1 ημιχ / χ τελικο στο ματς της Ντορτμουντ με την Ρεαλ. 

Υγ.2 Θετικη Ενεργεια!

Υγ.3 Για live, κοντρα την Παρι (αν παιξει οπως με την Πορτο δεν εχει καμια τυχη να παρει τπτ απο το ματς με την Ντιναμο Ζαγκρεπ)



Detektiv , Keep it up my friends! 








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More