10/23/2012

Ξιφομαχια Αγγλια - Τσου Λου









Καλησπερα σε ολη τη παρεα. Αγγλια σημερα εμβολιμη αγωνιστικη και βλεπω να ερχονται πολλα διπλα και ισοπαλιες. Παμε γρηγορα να πουμε τα ματς...


Να σας ενημερωσω οτι δεν ειχα τον απαραιτητο χρονο να μελετησω τα ματς οπως θα ηθελα και κανω παντα.


Επι του θεματος.


(120) ΚΡΟΥ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ Επιλεγω την ισοπαλια

Αυτη η Σουιντον δεν εχει καμια σχεση με περσι...παρουιαζεται μπερδεμενη μεχρι τωρα και πιστευω οτι απεναντι στην Κρου δεν θα εχει καθολου ευκολο εργο. Ρισκαρω στην ισοπαλια αφου και η Κρου απο την μερια της δεν ειναι κατι το φοβητρο.


(122) ΜΠΕΡΙ - ΧΑΡΤΠΟΥΛ Επιλεγω τον Ασσο

Η Μπερι πρεπει επιτελους να παρει την νικη για να ηρεμησει...καλες οι προσπαθειες αλλα οι προσπαθειες δεν σου δινουν βαθμους. Η Χαρτπουλ στα τελευταια ματς αν δεις κανεις την φορμα της θα καταλαβει οτι δεν παει πουθενα αν δεν αλλαξει κατι αμεσα. Το timing ειναι σωστο για να παρει την νικη η Μπερι αν δεν το κανει θα ειναι αξια της μοιρας της.


(139) ΤΟΡΚΙ - ΤΖΙΛΙΓΑΧΜ Επιλεγω το Διπλο

Η Πιο φορμαρισμενη ομαδα στο Πρωταθλημα αυτη τη στιγμη...οπου παει οπου σταθει μοιραζει μπαλωθιες και παιζει ΜΠΑΛΑ..κατι που εδω στην Ελλαδιτσα μας εχουμε ξεχασει τι θα πει...! Οσο καλα και να ειναι η Τορκιμετα την νικη που εκανε στο προηγουμενο ματς θα την κοντραρω αφου η Τζιλιγχαμ εχει αποδειχθει ομαδα μια κατηγορια μονη της. Λετε να κανει γκελα? Ιδωμεν το βραδυ....



(125) ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ Επιλεγω το OVER

H Σεφιλντ σαν ομαδα ειναι δυνατη και εντος εδρας παιρνει ψυχολογια. Σε ολα τα ματς της σκοραρει μεχρι τωρα οπως κανει και η Γουολσολ που αμυντικη ομαδα δεν την λες εχοντας σκοραρει σε 90% εκτος εδρας γκολ αλλα φερνοντας και πολλα οβερ. Περιμενω ανοιχτο παιχνιδι,..



(117) ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΧΑΝΤΕΣΦΙΛΝΤ Επιλεγω το Διπλο.

Το timing και για τις δυο ομαδες  ειναι ετσι που πιστευω οτι η πιο ποιοτικη Χαντρσφιλντ μπορει να κανει το διπλο μεσα στην Πιτερμπορο. Αγωνιστικα καλυτερη απο την Μπορο η Σφιλντ μενεινα το δειξει και σημερα στο γηπεδο. 



Συστημα 4-5 με πολλ/στη


Αυτο θα ειναι το βασικο μ στοιχημα για σημερα...που οπως ειπα δεν ειμαι καλα διαβασμενος για ολα τα ματς δυστηχως λογω χρονου. Ελπιζω να παμε καλα! 



Υγ,1 ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Υγ.2 ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ξεκινανε ΜΕΤΑ ΤΟ 80 Λ Ε Π Τ Ο ! ! !

Υγ.3 Κοιταμε το χ της Πορτσμουθ , διπλο της Νοτιγχαμ και Διπλο της Τσελσι.




Detektiv ,Keep it up my friends! 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More