10/06/2012

Παμε με τις μικρες κατηγοριες της Αγγλιας...!







Καλησπερα σε ολη τη παρεα του στοιχηματος. Δεν τα πηγαμε καλα την Τεταρτη στο Τσαμπιονς Λιγκ χανοντας ολη τη τριαδα αλλα τουλαχιστον ειχαμε 2/2 στα μεξικανικα. Παμε στα σημερινα ματς ομως τα οποια ειναι...καπως...
 
...εως αρκετα περιεργα και αναφερομαι κυριως στις μικρες κατηγοριες της Αγγλιας οπου εκει θα πονταρω το βασικο μου στοιχημα. Αρκετα περιεργα μου φανηκαν ολα τα ματς στα οποια χωρανε αρκετες τριπλες για σημερα οποτε θα ηταν φρονιμο για οσους παιζουν δυνατα ν'ασχοληθουν με το Live η αλλιως να παιξουν πιο συνετα γιατι τα πιο πολλα ματς δεν προσφερονται για δυνατο πονταρισμα. 

Επι του θεματος...


(207) ΟΞΦΟΡΝΤ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ τελικο διπλο.

Δεν μας εχει δειξει πολλα πραγματα η Οξφορντ σε αντιθεση με την Τζιλιγχαμ που βρισκεται σε πολυ καλυτερη φορμα απο την γηπεδουχο. Δεν γνωριζω αν το ματς εχει παρει μεγαλο πονταρισμα ξερω ομως οτι αυτη η Τζιλιγχαμ με αυτην την Οξφορντ μπορει να κανει το διπλο ευκολα η δυσκολα.

(173) ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΠΕΡΝΛΙ τελικο Χ

Και οι 2 ομαδες βρισκονται σε καλη κατασταση με τις νικες που κανανε. Δειξανε καλα δειγματα και θα ειναι στα υποψην σε μελλοντικα παιχνιδια. Η ομαδα της Κρισταλ Παλας περσι ηταν η ομαδα των ισοπαλιων...και σε αυτο το σημειο κατεληξα. Η Προιστορια...τα πιο πολλα ισοπαλιες. Ρισκο στην ισοπαλια πιστευοντας και σε σκορ 1-1.


(182) ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ - ΧΑΛ τελικο ασσος.

Ως ποτε αυτη η ομαδα θα παρεμενει χωρις θετικο αποτελεσμα. Πιστευω οτι ηρθε η ωρα να νικησει και να παρει τους 3 ποντους της νικης μεσα στην εδρα της που τοσο πολυ αναγκη εχει. Χωρις πολλα λογια ασσος.


(208) ΠΛΙΜΟΥΘ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ Επιλεγω το OVER

Ματς το οποιο πιστευω οτι και οι δυο ομαδες θα σκοραρουν η μεν Πλιμουθ σε ολα τα ματς μεχρι τωρα εχει σκοραρει απο την αλλη η Γουιμπλετον εχει κανει καλες εμφανισεις αλλα δεν παιρνει αποτελεσματα Στο τελευταιο παιχνιδι παρουσιαστηκε αρκετα καλα μεσα στο γηπεδο.


(180) ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ τελικο διπλο

Μετα το στραβοπατημα που εκανε η Μπραιτον  και δευτερο στη σειρα δεν πιστευω οτι θα κανει το ιδιο και σημερα. Η Ντερμπι τα εδωσε ολα με την Μιντλεσμπρο φερνοντας σκορ 2-2 την Τεταρτη που μας περασε. Η Μπραιτον πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερη ομαδα απο την Ντερμπι μενει να το αποδειξει και στο γηπεδο σημερα. Διπλο Μπραιτον με τρελα..και οτι γινει :P



Αυτη θα ειναι η βασικη μου πενταδα για σημερα  στις μικρες της Αγγλιας. Ειπαμε η μερα ειναι περιεργη, η αποψη μου ειναι συνετα και χαλαρα αλλιως NO BET απο ολη την Αγγλια. :) 


Σε συστημα 4/5 με πολλ/στη δυο.


Δευτερο Δελτιο

(166) ΣΑΛΚΕ - ΒΟΛΣΦΟΜΠΟΥΡΓΚ χ2 διπλη ευκαιρια
(171) ΤΣΕΛΣΙ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ χ2 διπλη ευκαιρια
(174) ΛΕΣΤΕΡ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ χ2 διπλη ευκαιρια
(243) ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ OVER.

Αυτη την τετραδα καρφια η συστημα.



Υγ.1 Βλεπουμε το 4-6 γκολ στον αγωνα της Λιντς

Υγ.2 Τον ασσο της Γουικομ

Υγ.3 Και το διπλο του Ατρομητου.

Υγ.4 ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Υγ.5 Χαλαρα . . . και παιζουμε παντα οσα μπορουμε!



Detektiv, Keep it up my friends! 
 
 




 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More