10/20/2012

Παμε με Αγγλια...!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Φουλ αγωνιστικη σημερα και αυριο για ολες τις ομαδες με στοχο τις νικες που θα τους δωσουν ωθηση για την συνεχεια. Προσοχη στις ομαδες που εχουν Τσαμπιονς Λιγκ την ερχομενη εβδομαδα μιας και μπορει να δουμε καμια εκπληξη...


Επι του θεματος.

*Σημειωση οτι ολες οι ομαδες ερχονται απο διακοπη 15 ημερων εκτος απο καποιες που ειχαν εμβολιμες αγωνιστικες.


(134) ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΚΑΡΝΤΙΦ Επιλεγω το διπλο. 

Η Καρντιφ οδηγαει την κουρσα της Τσαμπιονσιπ και εχει δειξει σε ολους μεχρι τωρα οτι μπορει! Παιζει με την Νοτιγχαμ η οποια βρισκεται στην 10η θεση. Απο θεμα φορμας τουλαχιστον πριν το 15 θημερο η Καρτνιφ ηταν σε πολυ καλυτερη απο την αντιπαλο της. Εχει ελλειψεις η Νοτιγχαμ ενω απο την Καρτνιφ δεν παιζει ο παικταρας Μπελαμυ! Θα ρισκαρω στο διπλο με γνωμονα οτι στους 10 αγωνες μεχρι τωρα η Καρτνιφ αποδεικνυεται πιο ομαδα απο την Νοτιαγχαμ και αυτο μενει να το αποδειξει και σημερα.


(137) ΧΑΛ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ Επιλεγω το διπλο.

Η Ιπσουιτς απο την περσινη χρονια ηταν ομαδα η οποια εφερνε κατι διπλα "τρέλας". Η φορμα των δυο ομαδων ειναι ισχνη ισως να υπερτερει λιγο παραπανω η Ιπσουιτς. Απουσιες για την Χαλ , καλες προσθηκες για την Ιπσουιτς.  Δυσκολο σημειο ωστοσο θα ρισκαρω με το διπλο...κυριως αισθησης σημειο.


(142) ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΚΑΡΛΑΙΛ Επιλεγω τον ασσο.


Βρισκονταν σε πολυ καλη φορμα πριν την διακοπη η Κολτσεστερ σε αντιθεση με την Καρλαιλ. Δυο απουσιες εκαστως. Την Τριτη η Καρλαιλ ειχε ματς παραχωροντας ισοπαλια 1-1 με την Μπερι στο 90 φευγα. Πιο ομαδα μου κανει μεχρι τωρα η Κολτσεστερ και θα την επιλεξω στο σημειο του ασσου.


(156) ΟΛΝΤΕΡΣΟΝ - ΡΟΔΕΡΑΜ Επιλεγω το διπλο.

Και οι δυο ομαδες στα προηγουμενα ματς ηταν τραγικες. Η φορμα των δυο ομαδων τα προηγουμενα ματς ηταν οχι τοσο καλη...ισως λιγο καλυτερη της Ροδεραμ. 2 απουσιες για την Ολντερσοτ καμια γα την Ροδεραμ. Πιστευω στο διπλο αφου σαν ομαδες η Ολντερσοτ ειναι κυριολεκτικα οπου σταθει και οπου βρεθει.


(158) ΠΛΙΜΟΥΘ - ΡΟΣΝΤΕΙΛ Επιλεγω το OVER

Πλιμουθ εντος εδρας 3 οβερ. Ροσντειλ εκτος εδρας 5 οβερ. Εχουν φερει 2 και 3 4-6 γκολ αντιστοιχα. Αν μη τι αλλο παιζουν ελευθερα και επιθετικα. Επιστροφες και για τις δυο ομαδες. Πιστευω αρκετα στο οβερ...


Αυτο θα ειναι το βασικο μου δελτιο για σημερα στην 'Αγγλια , σε συστημα 4/5 με πολλ/στη. 



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !



Υγ.1 ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Υγ.2 Κοιταμε τις δυο ισοπαλιες Μπορνμουθ Τρανμιρ και ΟΛνταμ - Λειτον Ορ

Υγ.3 Ντου για Μπασκετ!

Υγ.4 Προσοχη τον ΠΑΟΚ σημερα μονο στο Live. 




Detektiv , Keep it up my friends! 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More