10/19/2012

Χαλαρα σημερα...Δυνατα με Αγγλια αυριο !






Καλησπερα σε ολη τη παρεα! Επιτελους...κουπονι σωστο και οχι τα "πειραματα" με τις Εθνικες Ομαδες. Αν και συνηθως δεν ακουμπαω Γαλλια η Ολλανδια β σημερα αποφασισα ν'ασχοληθω παικτικα με καποιους αγωνες ωστοσο με χαλαρο πονταρισμα περιμενοντας το Σαββατο, Παμε να δουμε τα σημερινα παιχνιδια...


Οι επιλογες μου στο συνολο των αγωνων για σημερα ειναι οχτω.



(183) ΑΝΖΕ - ΜΟΝΑΚΟ Επιλεγω τον ασσο.

Μεγαλο παιχνιδι και για τις δυο ομαδες αφου ειναι οι πρωτοπορες στο Πρωταθλημα ισοβαθμες απο 19 βαθμους εκαστως. Πιο ομαδα φαινεται να ειναι τελευταια η Ανζε σε σχεση με την αντιπαλο της. 2 Απουσιες για την Ανζε 5 βασικα στελεχη για την Μονακο. Ειναι η ευκαιρια της Ανζε να παρει τους 3 βαθμους και να μεινει πρωτη στην βαθμολογια. Παμε δυνατα με την εδρα οπου αναμενεται να εχει αρκετο κοσμο το ματς. 


(186) ΛΑΒΑΛ - ΤΟΥΡ Επιλεγω την ισοπαλια

Ομαδες οι οποιες μου βγαζουν το αισθημα οτι θα κοιταξουν να μην χασουν. Σχεδον στην ιδια θεση βρισκονται και οι δυο ομαδες και μεχρι τωρα κατι αξιολογο δεν εχουν παρουσιασει στο να εμπιστευτω καποια απο τις δυο...ρισκαρω στην ισοπαλια.


(188) ΝΙΟΡ - ΧΑΒΡΗ Επιλεγω το OVER

Η φορμα των δυο ομαδων δεν ειναι ασχημη...Αμυντικες ελλειψεις και για τις δυο ομαδες. Η Χαβρη εκτος παιζει πιο ανετα και πιο απελευθερωμενα. Εκτος εχει φερει 3 οβερ και 3 αποτελεσματα με 4-6 γκολ. Στατιστικως η Νιορ εντος εχει 1 οβερ και 1 4-6 γκολ. Ρισκαρω στο οβερ.


(190) ΣΕΝΤΑΝ - ΑΡΛ Επιλεγω το OVER

Στην Αρλ επικρατει ενα ψιλοχαμος με ολη την ομαδα...και η νικη κρινεται απαραιτητη για να επελθει ηρεμια. Απο την αλλη η Σενταν βρισκεται στην τελευταια θεση και να μη τι αλλο αυτη και αν θελει οπωσδηποτε την νικη. Δεν πιστευω οτι θα προσεξουν τις αμυνες τους και θα κυνηησουν το σκορ απο νωρις. 


(196) ΑΠΕΛΝΤΟΡΝ - ΕΜΕΝ Επιλεγω την ισοπαλια

Βρισκονται περιπου στην ιδια θεση στην Βαθμολογια οσον αφορα την φορμα δεν ειναι στα καλυτερα τους, ελλειψεις εχουνε και οι δυο απο βαριες ηττες ερχονται πιστευω οτι δεν υπαρχει διαφορα δυναμικοτητας και το ματς θα κριθει στις λεπτομερειες.


(199) ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ Επιλεγω τον ασσο.

Ευκαιρια για την Ντορντρεχρ να παρει την νικη σημερα απεναντι στην Εξελσιορ. Βρισκεται σε καλυτερη φορμα η Ντορχερτν εχει καλες απουσιες στην αμυνα η Εξελσιορ οποτε ο ασσος ειναι το πτωτο σημειο για το ματς. 


(215) ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ Επιλεγω το OVER

Σιγουρα θα κλεισω το δελτιο η τα δελτια με αυτο το ματς. Πιστευω αρκετα στο οβερ αυτο. Η Φορμα της Αρσεναλ δεν ειναι και η καλυτερη οσο της Κολον ωστοοο η Κολον εκτος εδρας εχει 4 οβερ! και εντος η Αρσεναλ εχει 2. Η Αρσεναλ εχει φερει εντος 2 4-6 γκολ και η Κολον εκτος επισης 2 4-6 γκολ. Εχει καλες επιστροφες η Αρσεναλ Σαραντι. Η προιστορια των δυο ομαδων ειναι με πιο πολλα οβερ την τελευταια τετραετια τα ματς εχουν ερθει ολα οβερ.


(211) ΝΤΑΝΤΙ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ Επιλεγω το OVER

Η Ινβερνες ειναι αρκετα επιθετικη ομαδα φαινοντας και απο τα αποτελεσματα που φερνει. 4 οβερ εκτος εδρας 4 4-6 γκολ απο την αλλη η Νταντι εχει φερει 2 οβερ εντος εδρας και 1 4-6 γκολ. Πιο συνετα οβερ πιο ρισκο 4-6 γκολ.



Αυτες θα ειναι οι επιλογες μου για σημερα. Τωρα το πως θα τα σπασω σε δελτια ειναι ενα θεμα αφου η χημεια ειναι το παν....οποτε Συνοψιζοντας 



Πρωτο Δελτιο.


(183) ΑΝΖΕ - ΜΟΝΑΚΟ ΑΣΣΟΣ
(186) ΛΑΒΑΛ - ΤΟΥΡ Χ
(190) ΣΕΝΤΑΝ - ΑΡΛ ΟΒΕΡ


Αυτη την τριαδα με πολλ/στη 7


Δευτερο Δελτιο.

(188) ΝΙΟΡ - ΧΑΒΡΗ ΟΒΕΡ
(196) ΑΠΕΛΝΤΟΡΝ - ΕΜΕΝ Χ
(199) ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ 1
(215) ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΟΒΕΡ
(211) ΝΤΑΝΤΙ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ Επιλεγω το οβερ η το 4-6 γκολ. 


Σε συστημα 4-5.



Καλη Επιτυχια σε οτι και αν παιξετε!



Υγ.1 Χαλαρα σημερα ! ! ! 

Υγ.2 ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Υγ.3 Το τουρκικο το ματς ισως παει ασσο ημιχρονο διπλο τελικο 



Detektiv , Keep it up my friends!





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More