10/07/2012

Απολαμβανουμε την ματσαρα Μπαρτσελονα - Ρεαλ !






Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Κακη μερα η χθεσινη για εμας για τις μικρες της Αγγλιας αφου πολλα απο τα υποτιθεμενα "καλα" σημεια σπασανε. Παμε να δουμε τι εχουμε για σημερα...


(350) ΛΟΡΙΑΝ - ΛΥΩΝ τελικο ασσος.

Οταν η Λυων κανει υπερπροπαθεια για να παρει το διπλο εναντιον μια "κατωτερης" ομαδας αγωνιστικα ποιοτικα φανελα τοτε το διπλο φανταζει αρκετα δυσκολο αν συνυπολογισουμε και τη κουραση απο το μακρινο ταξιδι που ειχε. Η Λοριαν πιστευω ειναι πιο ετοιμη για το ματς αυτο και το timing κρινεται καταλληλο για να παρει την πολυποθητη νικη απεναντι στην Λυων. 


(356) ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ τελικο διπλο

Η Ξανθη ειναι σε τραγικη κατασταση και δυσκολα πιστευω ειναι ικανη να κανει ζημια στον Παναθηναικο. Μετα την ισοπαλια με την  Τοτεναμ για το Γιουροπα Λιγκ το ηθικο των παικτων εχει ανεβει και ο στοχος ειναι ενας...διπλο για να στρωσει καπως η κατασταση τουλαχιστον αγωνιστικα. Πρεπει να το κανει το διπλο ο Παναθηναικος απεναντι σε αυτην την Ξανθη.


(355) ΑΡΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ τελικο χ

Ευχαριστη εκπληξη φετος ο...Πλατανιας. Απο τον Αρη θα λειπουν Γιαννωτας Τριανταφυλλακος και καποιοι αλλοι που πιστευω δεν μετρανε οσο αυτοι οι δυο για  τον φετινο Αρη. Ο Πλατανιας μπορει να χτυπησει το ματς απεναντι σε αυτον τον Αρη ωστοσο θα ρισκαρω με την ισοπαλια. 


(368) ΣΟΓΚΝΤΑΛ -ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ Επιλεγω το Under.

Θα το εριχνα ασσο αλλα πιστευω το Under θα καλυψει το ματς αφου και οι δυο ομαδες δεν δειχνουν επιθετικες στους τελευταιους αγωνες. Ισως παει και στο 0 εως 1 γκολ.


Αυτη την τετραδα ειτε σε συστημα ειτε καρφι. (αρκετα χαλαρα, αυτο που με απασχολει πιο πολυ σημερα ειναι το ματς που γινεται στη Βαρκελωνη)


Καλη Επιτυχια σε ολους!



Υγ.1 Κοιταμε την ισοπαλια στο ματς της Μαρσειγ

Υγ.2 Την ισοπαλια στο ματς της Φενερ

Υγ.3 Η Ματσαρα σημερα ξεκιναει στις 20:50 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Υγ.4 Θετικη Ενεργεια ΠΑΝΤΑ!



Detektiv, Keep it up my friends!





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More