10/13/2012

ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 Χωρίς τα καλά πρωταθλήματα η σημερινή αγωνιστικήπου έχουμε στο πρόγραμμα μικρές αγγλίδες και διάφορα άλλα περίεργα μικρά πρωταθλήματα. Μια πεντάδα σήμερα στην πρόταση μας.



154 ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ 2 (2.45)

Πολύ καλή χρονιά η ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ χωρίς ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και με πολύ καλή εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Η ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ δείχνει μέτρια πράγματα και θα έχει και απουσίες στο κέντρο. Θα ρισκάρω με το διπλό καθώς οι δυο ομάδες ήδη έχουν αρκετές ισοπαλίες και τον άσσο πολύ δύσκολα μπορεί να τον πάρει η ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ που με νέο προπονητή ακόμα πειραματίζεται.

155 ΚΡΟΟΥΛΙ - ΜΠΕΡΙ 1/1 (2.20)

Δυο συνεχόμενες ήττες στα τελευταία της παιχνίδια η ΚΡΟΟΥΛΙ και χρειάζεται ένα ξέσπασμα για να βρεί την ηρεμία της. Καλύτερος αντίπαλος απο την τελευταία της βαθμολογίας ΜΠΕΡΙ με 19 γκόλ παθητικό δεν θα υπάρξει για νίκη απο το ημίχρονο. Το υποστηρίζουμε.


158  ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΟΛΝΤΑΜ goal/goal (1.65)

Ανεβασμένη η ΟΛΝΤΑΜ ειδικά στο τελευταίο της παιχνίδια απέναντι στην πολύ καλή ΠΡΕΣΤΟΝ με νίκη με 3-1 σκόρ. Η ΣΕΦΙΛΝΤ δυνατή και δεν χάνει. Κατάφερε στο τελευταίο της παιχνίδι να κρατήσει το 0 αλλα δύσκολα θα το κάνει και σήμερα. Γκόλ και για τις δυο ομάδες βλέπουμε και πιθανό και το Χ.

159 ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 2 (2.25)

Άλλη μια ήττα για την ΣΚΑΝΘΟΡΠ που όπως έχουμε ξαναπεί είχε μερικά καλά αποτελέσματα αλλα δεν έγινε ξαφνικά ομάδα απο εκεί που ήταν τελευταία στην βαθμολογία. Καλή ψυχολογία για την ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ με δυο συνεχόμενες νίκες στην ΚΡΟΟΥΛΙ. Υποστηρίζουμε το διπλό.


166 ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΓΙΟΡΚ 1 (1.85)

Έχει μια απο τις καλύτερες έδρες η ΜΡΑΝΤΦΟΡΝΤ στην δευτερη κατηγορία με 4 νίκες και 1 ήττα. Απο βαριά ήττα έρχετε η μέτρια ΓΙΟΡΚ στο Λιγκ Τρόφι με 4άρα απο την ΧΑΡΤΛΟΥΠΟΥΛ. Δεν έχει περιθώρια η ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ στην έδρα της να χάνει βαθμούς γιατί έχει ακόμα να αγωνιστεί με τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που εκεί τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

154 ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ 2 (2.45)
155 ΚΡΟΟΥΛΙ - ΜΠΕΡΙ 1/1 (2.20)
158  ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΟΛΝΤΑΜ goal/goal (1.65) 
159 ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 2 (2.25) 
166 ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΓΙΟΡΚ 1 (1.85) 
  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More