10/03/2012

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ

 Άτυχοι χθές που η ΚΡΟΥ δεν μας έκανε το χατίρι και μας έσπασε την πεντάδα. Δεν μασάμε και σήμερα πάμε για καλό ταμείο. Προχωράω γρήγορα στις σημερινές προβλέψεις:

150 ΖΕΝΙΤ - ΜΙΛΑΝ 1 (2.05)

Διαβάζουμε για το κλίμα της ΖΕΝΙΤ που θυμίζει εμφύλιο πόλεμο αλλα εδώ κύριοι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εδώ είναι champions league. Η ΖΕΝΙΤ έχει σπουδαίες μονάδες και είναι ώρα να το δείξει αυτό. Φέτος σε όσα παιχνίδια παρακολούθησα την ΜΙΛΑΝ απλά δεν βλεπόταν και δύσκολα πιστεύω οτι μπορεί να κοντράρει τους ρώσσους στην καλή τους μέρα. Πάμε με τον 1.

153 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σκόρ 1-1 (7.50)

Σίγουρα ανώτερη η ΑΡΣΕΝΑΛ και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τα προβλήματα στην άμυνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλα κάτι οτι ίσως η ΑΡΣΕΝΑΛ κρατήσει παίχτες για το ματς του πρωταθλήματος κάτι οτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσπαθήσει να κρατηθεί αμυντικά και ίσως δεν ρισκάρει, ένα Χ είναι ικανός να το πάρει. Επιθετικά μπορεί να κάνει ένα γκόλ γι' αυτό θα προτείνω σήμερα το 1-1 ως αποτέλεσμα.


156 ΠΟΡΤΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 (2.70)

Μας αρέσει η ΠΑΡΙ φέτος και η παρουσία του Ιμπραίμοβιτσ έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Σήμερα που έχει και γενέθλια πιστεύω οτι θα κάνει σπουδαία πράγματα και δώρα σε μάς. Πάμε με το διπλό. Όλοι περιμένουν το Χ αλλα γιατί να μην καθαρίσει την πρόκριση η ΠΑΡΙ απο τώρα ενώ μπορεί? Για το ντέρμπι με την ΜΑΡΣΕΙΓ? Ποια ΜΑΡΣΕΙΓ και ποιό ντέρμπι που ακόμα τρώει γκόλ απο την ΒΑΛΕΝΣΙΑΝ.

152 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΑΛΑΓΑ 2 (2.25)

Καλές και φορμαρισμένες ομάδες και οι δύο αλλα πώς να το κάνουμε....δεν μπορώ να συγκρίνω τους Βέλγους με τους Ισπανούς. Ακόμα και μια μικρή ισπανική ομάδα σε καλή της μέρα θα μπορούσε να κοντράρει μια Βελγική. Πόσο μάλλον μια καλή ισπανική ομάδα όπως δείχνει η Μάλαγα φέτος.

σύστημα 3-4 χ 2 φορές σήμερα:

150 ΖΕΝΙΤ - ΜΙΛΑΝ 1 (2.05)
153 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σκόρ 1-1 (7.50)
156 ΠΟΡΤΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 (2.70)
152 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΑΛΑΓΑ 2 (2.25)

και ενα ειδικό στοίχημα για πρώτο σκόρερ τον ΜΑΝΩΛΑ που είναι στους άλλους παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με 12.00 απόδοση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More