9/29/2012

Καλη στοιχηματικη χρονια να εχουμε!





 
Καλησπερα σε ολους τους φιλους του blog , γεια χαρα σε ολο το δυνατο Team. Μετα το καλοκαιρι πρωτη φορα ακουμπαω ξανα στα χερια μου κουπονι οποτε ισως σημερα ειμαι για NoBet :P Πολλα ματς σημερα ωστοσο ειναι περιεργα στο κατα ποσο θα βγουν σημεια η θα περασουν 3 αδες η 4αδες, παρα ταυτα επελεξα 5 ματς σε συστημα ετσι για το καλο :P



(197) ΠΛΙΜΟΥΘ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ 

τελικο χ. Και οι 2 ομαδες εχουνε απουσιες και εκει θα στηριχτω για την επιλογη μου στην ισοπαλια. Απο την Πλιμουθ λειπουν 4 παικτες και οι 2 ειναι φορ, ενω απο την Σαυοθεντ λειπουν επισης 4 απουσιες και οι 3 ειναι φορ! Το βλεπω να κλεινει προς την ισοπαλια το ματς.

(183) ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ 

τελικο διπλο. Αυτο το ματς το εβλεπα ισοπαλια αλλα τελικα το πονταρα στο διπλο λογω ενος κυριου (δεν θυμαμαι το ονομα του) που γραφει σε μια εφημεριδα.

(161) ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΤΟΥΤΓΓΑΡΔΗ Επιλεγω το OVER

Επιθετικες ομαδες και οι δυο. Ασχημο ξεκινημα για Στουταγγαρδη θελει οπωσηποτε νικη απο την αλλη η Νυρεμβεργη θα παιξει επιθετικα. Over στο 1,60 μικρο αλλα μ΄αρεσε αρκετα.

(274) ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ τελικο ασσος

Ντερμπι της Βασκονιας. Παω με την γηπεδουχο 

(294) ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ Επιλεγω το OVER

Η ομαδαρα μου στην Αργεντινη ξεκινησε πολυ καλα φετος και δειχνει ικανη να κανει τα παντα σε οποιαδηποτε εδρα. Απο την αλλη η Σαν Λορεντζο οσο παει και χειροτερευει. Επιλεγω το Over για 2 λογους. Η Αμυνα της Ρασινγκ δεν εμπνεει και τα καλυτερα και επισης η Σαν Λορεντζο χρειαζεται τους βαθμους αμεσα. Ρισκο το Over αλλα ενα γκολ πιστευω να βαλουν και οι 2 οι αμυνες τους δεν ειναι και οι καλυτερες. Ελπιζω να βγει σαν σημειο οποιος θελει μπορει να κρατησει και τον ασσο μιας και η Ρασινγκ ειναι πιο σταθερη σε αυτο το ξεκινημα προσωπικα θα τον αποφυγω.


197-->χ
183-->2
161-->οβερ
274-->1
294-->οβερ


Σε ενα απλο συστημα 4/5 ετσι για να μπουμε σιγα σιγα στο "ζουμι" παλι του στοιχηματος.


Ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια και μην ξεχνατε παιζουμε οσα μπορουμε και παντα Χαλαρα! :)



Υγ.1 Βλεπουμε Ολυμπιακο με ρισκο στο χ

Υγ.2 Ουτρεχτη χ , ΑΕΚ στο over ( Οι αμυνες Πανιωνιου ΑΕΚ ειναι οτι να ναι και η ΑΕΚ θελει βαθμους επιεγοντως)

Υγ.3 Παμε δυνατα αλανια...Προσοχη σε ολα τα ματς σημερα.


Detektiv, Keep it up my friends!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More